Chelsea gerçekten aptallık yaptı Drogba'yı göndererek. Ellerindeki bütün forvetlerden daha iyi 35'lik Drogba. Saygısızlık yaptılar bence futbolu Chelsea'de bırakmalıydı. Ama şimdi çok şükür bizim takımda oynuyor iyiki göndermiş Chelsea diyorum.

not-sure-if-want-eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-674.gif

Chelsea gerçekten aptallık yaptı Drogba'yı göndererek. Ellerindeki bütün forvetlerden daha iyi 35'lik Drogba. Saygısızlık yaptılar bence futbolu Chelsea'de bırakmalıydı. Ama şimdi çok şükür bizim takımda oynuyor iyiki göndermiş Chelsea diyorum.

Chelsea bir yil uzatmak istiyordu, Drogba ise daha da fazla. Sonra acik acik konustu, en fazla para veren takima giderim diye.

Chelsea bir yil uzatmak istiyordu, Drogba ise daha da fazla. Sonra acik acik konustu, en fazla para veren takima giderim diye.

Biliyorumda ne pahasına olursa olsun takımda tutmaları gerekirdi. Adam daha 1 yıl öncesi takıma CL kazandırmış biri. İyide oynuyordu. Hiç varlık gösteremese bir nebze anlarım.

Biliyorumda ne pahasına olursa olsun takımda tutmaları gerekirdi. Adam daha 1 yıl öncesi takıma CL kazandırmış biri. İyide oynuyordu. Hiç varlık gösteremese bir nebze anlarım.

Bu konuda haklisin tabi. Ama yasi herhalde sorun yaratiyordu - perfomans düsüklügü de vardi acikcasi. Nerden bilecekler (o zaman) 33/34lük Drogba bunlarin genc forvetlerinden daha iyi olacagini.

Bu sezon bizde de bitiyor kontrat'i. Drogba giderse napacagiz bilmiyorum. Bence en iyisi 1+1'lik bir sözlesme imzalatmak.

Muhabbete bak , çıplak resimlerinizi koyunda beğenirseniz yaparsınız Ey Allah'ım :)

drogba mert günoku kova yapar gelecek sene yapıcağımız en büyük transfer drogba'yı 1 yıl daha takımda tutmak olur.

Geri
Üst Alt