valla artık bu saatten sonra isterse oynamasın

hagiyi bu gözler izleyemedi yaştan ötürü maalesef

galatasaray için sevinçten üzntüden aglamısımdır ama bi oyuncu için aglamamıstım

ayrıldığımız gün hüngür hüngür aglayacagım kisidir

büyük insan.

savaş bitirdi varmı lan ötesi ?

BQ2HIGrCcAAE8Bi.jpg

Golü tekrar tekrar izledim de, baba sanki golü akçaabat sebatspor'a atıyosun karsındaki Arsenal karşındakiler elit seviyede stoper. İnsan bu kadar rencide edilir mi, ayıptır baba

dünkü maçta sağ çizgiden müthiş şekilde akarak kale önüne gelişi dünyaya meydan okur gibiydi..:tiphat:

Şair yaş 35 yolun yarısı demiş ama Drogba 'ın ne Şairden ne de Şiirden haberi var

Chelsea'li taraftarlar;

• emirates'in kabusu geri döndü! drogba'yı kesinlikle geri almamız lazım.
  • 35 yaşındaki didier mertesacker'i uzaya gönderdi! hiçbir defans o anda onu durduramazdı.
  • drogba'nın golünü yeni gördüm. onun gitmesine neden izin verdik? bırakın 40 yaşında olsun!
  • drogba'yı chelsea'den gönderenler bence utanmalı.
  • bence torrres ve demba ba'yı galatasaray'a vererek drogba'yı geri alalım. buna değer.
  • drogba'yı tekrar izlemek hayal gibi. efsane!
  • drogba 45 dakikada oyunu değiştirdi. arsene wenger daha genç olsa sahayı koşarak terk edecekti.
  • galatasaray drogba'yı nasıl transfer etti anlayamıyorum. arsenal'ı 45 dakikada perişan etti! *
  • drogba ve sneijder arsenal'ı bugün rezil etti.
  • drogba her zaman drogba'dır. onu göndermek akıl işi değil!
  • drogba'yı izlemek için tatile gitmedim ve pişman da olmadım. arsenal'a 45 dakika yetti!
  • wenger drogba'yı görünce kabusun geldiğini anlıyor. bunun için de profesör olmaya gerek yok

konulara yine bişey mi oldu sorun mu bende

edit: tamam son mesajlar sonda dedim oldu

Geri
Üst Alt