BRdhoqpCcAAGQgn.jpg:large

:encouragement:

arkadaşa dedim 2. yarı umutla burak girer 35 yaşında adam tamam iyi süper ama yorulacak doğanın kanunu dedim

yokla o drogba dedi . ve sonuc: D

2 pozisyonda gereksiz topu sürdü

onun dışında iyiydi.takımda belkide en iyi orta açan adam.2 kere müthiş orta açtı birini selcuk atamadı diğerini amrabat

35 yaşında dicek söz yok :005:

Çok başka bişey bu adam. Amrabat ve Selçuk yazabilseydi 2 tanede asisti vardı.

Fenere gol atmasıda ayrı bi güzel oldu :)

en kötü maci böyleyse o zaman hep böyle oynasin. adam gol disinda net 2 tane 100de100 lük asist yapti bir amrabata digerinide selcuka :)

yok ama bazi yerlerde calim atayim derken top kaptirdi haklisin ama bu drogba isde. arsenal macinda calimi denedi gecti. risk etmeden basarili olamasin bazen ki hucum oyuncunun bazen riske girmeli bence. hep garantiye oynaya oynayarak drogba drogba olmadi.

Ya tabi ki en kötü hali bu olsun biz razıyız :) Ama bizi o kadar iyi performanslara alıştırdı ki, dünkü performansı gol dışında sönük kaldı doğal olarak.. Ki çoğu maçta gol atmadığı halde hep müthiş oynamıştır Drogba. Yani ben risk almasından ziyade, bazı pozisyonlarda ki bencilliklerini ve egoistliklerini yadırgadım, ha tabi verdiği pasların gole çevirilemediği durumlarda oldu. Ama kaleyi karşısına almışken 2 kez geç kalması, ilk yarıda kaçırdığı gol ve özellikle yay civarında sürekli top kaybı yapması, ilk yarıda neredeyse taç çizgisinden şutlar atması falan dünkü maçta ki handikaplarıydı. Ama bu adamı maçın her anında sahada görmekten keyif alıyorum bende herkes gibi. Rezil bile oynasa devamlı sahada olmalı.

neyap ne et sakın sakatlanma ciddi şekilde yoksa çoğu taraftar 2 gunde satar seni aslanım aman sakatlanıyım deme

Hagi'ye yaşlı, koltuk değneğiyle oynar demişlerdi. Drogba'ya da emekli dediler. Hagi'yle UEFA'yı aldık İnşallah Drogba'yla ŞL'yi alırız.

Arap Spiker :D (kadlec çöppp, innahuu Didieeee innahuu Didieeeer Drogbaaaaaa)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vkWtYSc9QgI[/media]

Geri
Üst Alt