Defanstan çıkardığı toplar dışında kötüydü. Gereksiz yerlerde şut çekti. Ayrıca çok bencil oynadı, çok top kaybı yaptı. Böyle Drogbayı sahada görünce çok üzülüyorum.

Çok bencil oynuyor abartmamak lazım tadında bırakmak lazım öyle daha iyi olur be drogba :D

büyük oyuncudur eyvallah ama artik abartmaya basladi. tribünlere degilde takim icin oynadiginda müthis isler yapiyor bknz. sneijderin ilk gölündeki buraka attigi pas. ama öne gectigimiz zaman paslari unut basini bile kaldirmiyor.

Beklenenin altındaydı, daha ilk dakikada golünü atabilirdi. Haftaya goller bekliyoruz.

Adamı her maç oyunda tutuyoruz ama bu ne kadar mantıklı bilmiyorum. Bu adamı her maç 90 dakika kullanarak verimli olmasını sağlayamayız.

Mesela iki forvet oynadığımız maçlarda forvetlerden birini çıkaracaksak bu Drogba olmalı bence. O yoruldukça biz de düşüyoruz oyundan.

70 dk oynamali reis

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Legend başka söze gerek yok tam bir lider Meloyu sakinleştirmesi bile beni mest etti. Drogba İstersen hiç gol atma ama bizi bırakma

Ama abartmışsınız.Ezdiği topları Burak ezse aaauuvvvv.Vasat bir performanstı.Aldığı fauller ve son dakikalarda aldığı hava topları iyiydi.

Drogba'ya laf eden maçı izlememis herhalde. Her atakta var maşallah

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Simdi bisey diycem, hem adim ibnoşa cikacak, hemde cezada alacagim. en iyis mi drogbaya olan hislerim en azindan bugun icimde kalsin.

Frikik kullanmaktan ne zaman vazgeçicen acaba genks ümitle bekliyoruz

Aynen cok bencil bir adam, gitse de kurtulsak keske.

Geri
Üst Alt