Kötüydü oyundan cikmasi yerine giren oyuncu yüzünden yanlisti. Yoksa Drogba'da yasi ilerledigi icin üst üste bu kadar mac oynadigimiz dönemlerde zaman zaman dinlendirilmeli.

savunmada en az 3 top cikardi, sut cekti, top indirdi, biseyler yapti iste

burak gol disinda 0 ne pas attigini gordum ne adam gectigini ne o 2 metrelik boyuyla bi top indirdi koca bir 0

Burak en az 2 gol pozisyonuna girdi. Ayrıca adama verilen paslar biraz daha düzgün olsa daha net pozisyona girecek. Burak varlığı her zaman tehdit arkaya sarkmaları çok iyi yapıyor ama

ne Selçuk ne Sneijder bugün düzgün pas atamadılar. Selçuk zaten çok kötü. Drogba bugün iyi değildi(defans çok yordu ve iyi tuttu) bunu kabul etmek bu kadar zormu yahu.

savunmada en az 3 top cikardi, sut cekti, top indirdi, biseyler yapti iste

burak gol disinda 0 ne pas attigini gordum ne adam gectigini ne o 2 metrelik boyuyla bi top indirdi koca bir 0

O kadar yapsin be hocam.Adam 1.5 senede 10 milyon götürüyor.Cinden hazir gelmedigi halde bu kulüp ona bu parayi verdi.

Takım olarak kötüydük, Burak ya da Drogba'nın oyundan alınması pek bir şey değiştirmeyecekti..Hücuma hiçbir şekilde çıkma girişimimiz olmadı. Drogba'nın da öyle çok top tuttuğu yok, son maçlarda çok top kaybediyor hatta..

Formsuz Selçuk ve Hamit'le 4-3-1-2 elimizde patlıyor..

Yakismadi reis. Cikarken ki davranisin olmadi.

Cok top eziyorsun.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak en az 2 gol pozisyonuna girdi. Ayrıca adama verilen paslar biraz daha düzgün olsa daha net pozisyona girecek. Burak varlığı her zaman tehdit arkaya sarkmaları çok iyi yapıyor ama

ne Selçuk ne Sneijder bugün düzgün pas atamadılar. Selçuk zaten çok kötü. Drogba bugün iyi değildi(defans çok yordu ve iyi tuttu) bunu kabul etmek bu kadar zormu yahu.

Yaa de git Burak'a daha nasıl pas atıcaklar.Sneijder'in attığı pasta topa Frey'e göre o kadar da uzak değildi o topa yetişmesi lazımdı.Selçuk'un enfes pasında topu önüne alamadı ki Burak'ın toptan nasıl para kazandığını sorguladım.

Adama öyle ve ya böyle gol attığı için katlanıyoruz, bir de bu pozisyonları kaçırırsa işimiz var.Formda Burak bugün hatrick yapmıştı.

Drogba Burak yüzünden sol açık oynuyor.O Selçuk'un pasında Drogba olsaydı da first touch demek gösterseydi

Enerji sorunu var net gidemiyor artık eskısi gibi

Bu maç barız belli etti

Ama oyundan cıkısına tepkı vermesı hoşuma gıttı hala biseyler yapmak istıyor

Sahada oynayan her futbolcu yırtıyor bir tarafını ama bu saygısızlık yapma hakkı vermez.

Ayrıca ileride top tutma dedin bugün maalesef bunda başarılı değildi. Drogba çıkabilirdi bunda sorun yok ama Engin Baytar girmeliydi.

Ayrıca Hamit çıkıp Erman da girmeliydi. Aynı zamanda. Yoksa Drogba çıkarılamaz bir oyuncu değil. Ha beğenmiyorsa kusura bakmasın kimse Galatasaray dan üstün değildir.

Maçla ilgili yorumlarına saygı duyarım, lakin bu kimse Galatasaray'dan üstün değildir, vazgeçilmez değildir vb. tarzı ifadeleri yalnızca taraftar kendisi yapıyor, Drogba dediğin adam futbolda kariyeriyle, insanlığıyla profesyonelliğin kralı olmuş biri, bu sözler anca taraftarın o oyuncuyu anlamsızca hedef göstermesidir. Sonuç olarak Drogba'nın sahadan alınması fişi çekti, orta sahayı kalabalık tutacağız diye boş adamları bir arada tutunca ters teper, böyle olunca rakip de rahatladı, buyur gol at dedik, fazla detaya girmeye hiç gerek yok izledik işte maçı, kenar yönetimin yaptığı hatayı kabul etmek lazım.

Yaa de git Burak'a daha nasıl pas atıcaklar.Sneijder'in attığı pasta topa Frey'e göre o kadar da uzak değildi o topa yetişmesi lazımdı.Selçuk'un enfes pasında topu önüne alamadı ki Burak'ın toptan nasıl para kazandığını sorguladım.

Adama öyle ve ya böyle gol attığı için katlanıyoruz, bir de bu pozisyonları kaçırırsa işimiz var.Formda Burak bugün hatrick yapmıştı.

Drogba Burak yüzünden sol açık oynuyor.O Selçuk'un pasında Drogba olsaydı da first touch demek gösterseydi

Önce sen bi de get de nasıl konuşacağını öğren....

Drogba kaç pozisyona girdi bugün forvet oyuncusu değilmi. Bir pozisyon oldu ofsayt onuda atamadı boşta Burak varken gitti kaleciye vurdu.

Bugün Burak a 15 pas attılar sadece 3 tanesi düzgün. Ne yapsı freyle olan pozisyonda sakatlasınmı kendini. Selçuğun topuda kontrol edememiş olabir ama diğer paslar çok rezildi.

Neyse çok önemli değil umarım satarlar Burak ı da herkes kurtulur...

Maçla ilgili yorumlarına saygı duyarım, lakin bu kimse Galatasaray'dan üstün değildir, vazgeçilmez değildir vb. tarzı ifadeleri yalnızca taraftar kendisi yapıyor, Drogba dediğin adam futbolda kariyeriyle, insanlığıyla profesyonelliğin kralı olmuş biri, bu sözler anca taraftarın o oyuncuyu anlamsızca hedef göstermesidir. Sonuç olarak Drogba'nın sahadan alınması fişi çekti, orta sahayı kalabalık tutacağız diye boş adamları bir arada tutunca ters teper, böyle olunca rakip de rahatladı, buyur gol at dedik, fazla detaya girmeye hiç gerek yok izledik işte maçı, kenar yönetimin yaptığı hatayı kabul etmek lazım.

Yok ben orda tepkisini yanlış buldum kusura bakma ama her maç 90 dk oynatacaksın diye bir kural yok. Yanlış karar bile olsa saygı duyması lazım. Bu benim düşüncem ve yerine giren arkadaşı için saygısızlık. Neyse çokta büyütülecek bir konu değil. Bu maçlık olmuştur geçer bunlar sonuçta Drogba. Ama bugün iyi değildi yerine Emre yerine Engin girebilirdi. Yedeklerimizde rezil zaten girende vasat ne olacak bilmiyorum.

Acilen 2-3 oyuncu almak lazım ama kimi alacaksın bu saatten sonra kimse satmaz oyuncu.

Önce sen bi de get de nasıl konuşacağını öğren....

Drogba kaç pozisyona girdi bugün forvet oyuncusu değilmi. Bir pozisyon oldu ofsayt onuda atamadı boşta Burak varken gitti kaleciye vurdu.

Bugün Burak a 15 pas attılar sadece 3 tanesi düzgün. Ne yapsı freyle olan pozisyonda sakatlasınmı kendini. Selçuğun topuda kontrol edememiş olabir ama diğer paslar çok rezildi.

Neyse çok önemli değil umarım satarlar Burak ı da herkes kurtulur...

Elit ST değil kardeşim artık bunu kabul etmek lazım.Elit ST dediğin o topu önüne alır hatta ona gerek yok o topu bende önüme alırım.

Drogba pozisyona girmiyor diyosunda adamı resmen sol açık oynatıyoruz.Burak olmayınca Emirates Cup'ta gördük Drogba'nın pozisyona girip giremediğini, 15dk'da Arsenal'i bitirdi.

Drogba'nın Arsenal'a attığı 2. golde ki pası Burak kontrol etmeye kalksa top taça gider miydi gitmez miydi?

Adamı zorla Burak hater yapıyorsunuz

Elit ST değil kardeşim artık bunu kabul etmek lazım.Elit ST dediğin o topu önüne alır hatta ona gerek yok o topu bende önüme alırım.

Drogba pozisyona girmiyor diyosunda adamı resmen sol açık oynatıyoruz.Burak olmayınca Emirates Cup'ta gördük Drogba'nın pozisyona girip giremediğini, 15dk'da Arsenal'i bitirdi.

Drogba'nın Arsenal'a attığı 2. golde ki pası Burak kontrol etmeye kalksa top taça gider miydi gitmez miydi?

Adamı zorla Burak hater yapıyorsunuz

Yahu Drogba Arsenale karşı oynadığı oyunu burada oynasa keşke. Bizim takım maç seçiyor ve bunu bütün oyuncular yapıyor ben buna ayar oluyorum.

Ben tek forvet Burak ve kanatta amrabatla bir görmek istiyorum ama oda mümkün değil.

neyse daha çok yazacamda gece gece gereksiz tartışacam sen devam et nefret etmene Buraktan.

Sen adamı 4-3-1-2 safsatasına sahada it gibi koştur, ondan sonra neymiş efendim enerjisi bitiyormuş, kötü oynuyormuş..Bu adamın ölüsü bizim takımda ki diğer santrafor bozuntularıyla top diye oynar. Oyundan çıktı tek hava topu alamadık, ileriye attığımız her top badminton gibi duvara çarpıp geri döndü. Kornerlerde kaç tane top çıkardığını ben sayamadım, adam sahanın her yerinde, basmadık yer bırakmıyor. Tek forvet oynadığında Sneijder ile şov yapıyorlardı şov..En sonunda bu adamı da yiyip bitirecez, küstürücez sonra başımızı vurucaz duvarlara.

Maç seçmiyor.Ne kadar çok iyi bir fiziğe sahip olsada ve hala çok önemli katkılar versede 35 yaşın gerçeği var.Chelsea´de dünyayı salladığı dönemdeki gücünde değil.2004-2010 yılları arasındaki Drogba insan değildi.Bazı maçlar üstüne binen yükün yıpranmışlığıdır bu durum.Drogba´nın altarnatifi olmadan bütün kulvarlar gitmez,bu Drogba´ya haksızlık olur.

Orta sahada cok gereksiz top kaybetdi ve nerdeyse 1-1 oluyordu skor.

Acikcasi benim pek hosuma gitmiyor drogba, yasini almis gidiyor artik yavas yavas.Kimse kizmasin benim fikrim böyle.

Profesyoneline lafim yok mücadelede ediyor ve elinden gelenide yapiyor.

Ama senede 4 milion verilecek bir forvet deyil. Yada dogrusu artik degil, eskiden OK.

Bütün korner ve serbest vuruşlardan kalemize gelen her ortayı uzaklaştırdı şu sebebden dolayı bile çıkarılmamalı,hatta 2yi yiyorduk yan toptan.

Forumdaki dolaşan kuşlara...13 milyonluk emenike kazıgını, nasıl cıkartacaksınız bakalım..

Geri
Üst Alt