- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Kötüydü oyundan cikmasi yerine giren oyuncu yüzünden yanlisti. Yoksa Drogba'da yasi ilerledigi icin üst üste bu kadar mac oynadigimiz dönemlerde zaman zaman dinlendirilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
savunmada en az 3 top cikardi, sut cekti, top indirdi, biseyler yapti iste
burak gol disinda 0 ne pas attigini gordum ne adam gectigini ne o 2 metrelik boyuyla bi top indirdi koca bir 0
savunmada en az 3 top cikardi, sut cekti, top indirdi, biseyler yapti iste
burak gol disinda 0 ne pas attigini gordum ne adam gectigini ne o 2 metrelik boyuyla bi top indirdi koca bir 0
Ismi üstte yazdirabiliyoruz mu? Benim aldigim formada da reklam yok, o yüzden ismin üstte yazmasini istiyorum.
ne kadar tuttu acaba forma + baskı ?
Burak en az 2 gol pozisyonuna girdi. Ayrıca adama verilen paslar biraz daha düzgün olsa daha net pozisyona girecek. Burak varlığı her zaman tehdit arkaya sarkmaları çok iyi yapıyor ama
ne Selçuk ne Sneijder bugün düzgün pas atamadılar. Selçuk zaten çok kötü. Drogba bugün iyi değildi(defans çok yordu ve iyi tuttu) bunu kabul etmek bu kadar zormu yahu.
Sahada oynayan her futbolcu yırtıyor bir tarafını ama bu saygısızlık yapma hakkı vermez.
Ayrıca ileride top tutma dedin bugün maalesef bunda başarılı değildi. Drogba çıkabilirdi bunda sorun yok ama Engin Baytar girmeliydi.
Ayrıca Hamit çıkıp Erman da girmeliydi. Aynı zamanda. Yoksa Drogba çıkarılamaz bir oyuncu değil. Ha beğenmiyorsa kusura bakmasın kimse Galatasaray dan üstün değildir.
Yaa de git Burak'a daha nasıl pas atıcaklar.Sneijder'in attığı pasta topa Frey'e göre o kadar da uzak değildi o topa yetişmesi lazımdı.Selçuk'un enfes pasında topu önüne alamadı ki Burak'ın toptan nasıl para kazandığını sorguladım.
Adama öyle ve ya böyle gol attığı için katlanıyoruz, bir de bu pozisyonları kaçırırsa işimiz var.Formda Burak bugün hatrick yapmıştı.
Drogba Burak yüzünden sol açık oynuyor.O Selçuk'un pasında Drogba olsaydı da first touch demek gösterseydi
Maçla ilgili yorumlarına saygı duyarım, lakin bu kimse Galatasaray'dan üstün değildir, vazgeçilmez değildir vb. tarzı ifadeleri yalnızca taraftar kendisi yapıyor, Drogba dediğin adam futbolda kariyeriyle, insanlığıyla profesyonelliğin kralı olmuş biri, bu sözler anca taraftarın o oyuncuyu anlamsızca hedef göstermesidir. Sonuç olarak Drogba'nın sahadan alınması fişi çekti, orta sahayı kalabalık tutacağız diye boş adamları bir arada tutunca ters teper, böyle olunca rakip de rahatladı, buyur gol at dedik, fazla detaya girmeye hiç gerek yok izledik işte maçı, kenar yönetimin yaptığı hatayı kabul etmek lazım.
Önce sen bi de get de nasıl konuşacağını öğren....
Drogba kaç pozisyona girdi bugün forvet oyuncusu değilmi. Bir pozisyon oldu ofsayt onuda atamadı boşta Burak varken gitti kaleciye vurdu.
Bugün Burak a 15 pas attılar sadece 3 tanesi düzgün. Ne yapsı freyle olan pozisyonda sakatlasınmı kendini. Selçuğun topuda kontrol edememiş olabir ama diğer paslar çok rezildi.
Neyse çok önemli değil umarım satarlar Burak ı da herkes kurtulur...
Elit ST değil kardeşim artık bunu kabul etmek lazım.Elit ST dediğin o topu önüne alır hatta ona gerek yok o topu bende önüme alırım.
Drogba pozisyona girmiyor diyosunda adamı resmen sol açık oynatıyoruz.Burak olmayınca Emirates Cup'ta gördük Drogba'nın pozisyona girip giremediğini, 15dk'da Arsenal'i bitirdi.
Drogba'nın Arsenal'a attığı 2. golde ki pası Burak kontrol etmeye kalksa top taça gider miydi gitmez miydi?
Adamı zorla Burak hater yapıyorsunuz