Hala takımı kendinin üstünde görüyor diyenler var dediğim gibi EPL de Chelsea gol özetleriyle Drogba'yı tanımak böyle birşey demek ki.. Yoksa adam gibi 15-20 maçının tamamını izlemiş biri Chelsea'de de aynı her topun başına geçen Drogba'yı görür ki Selçuk diyorsunuz orada kapı gibi Lampard vardı..

İşte sıkıntı burada başlıyor hep böyleydi bu adam geldiğinde kimin sesi çıktı? Ama kimse EPL'de Chelsea formasıyla izlememiş sanırım orada da her topun başına geçiyordu.. Hatta diğer oyuncularla kavga ediyordu bu konuda bırakmayanlarla da.. Chelsea, Drogba'nın çiftliği miydi? Ya da Chelsea taraftarı Drogba burası senin çiftliğin değil demiş midir acaba..

Chelsea'deki Drogba simdiki Drogba ile esit degil. Oyunun icinde olsun, serbest vuruslarda olsun. Böyle kiyaslanmaz. Kendisi daha kötü oldugu halde karakteri degismemistir belki, ayni takinti vardir belki daha ... ama o zaman FT buna el koyacak. Sirf adamin egosu yüzünden her serbest vurusu böyle ezemeyiz.

Bir kez de penaltinin basina gecmisti ve iyicene iskalamisti. Bir daha da gecmedi. Artik serbest vuruslarin arkasina da gecmesin lütfen, yoksa taraftarin tepkisini er yada gec toplar ... Arena'da.

Bu maç son bir umut serbest vuruşun başına geçti. O mesafe Selçuk ve Sneijder için uzaktı kaldı ki maç boyunca Selçuk ve Sneijder duran toplarda etkisizdi. Bunların yanısıra kötüydü ama bizim en büyük sorunumuz Drogba'nın kötü performansı değil kesinlikle. Kanatları çok daha iyi kullanmalıyız. Yoksa Eboue ve Amrabat'ın gününde olmalarını dua edecegiz. Amrabat zaten kapalı kutu. Eboue'ninde ne zaman çok iyi oynayacağı belli değil. Balta bundan iyisini yapması mümkün değil Hamit bitik. Engin istenilen seviyede değil.

Burak'ın kaptırdığı topları sayan adamlar Drogba 2-3 katını kaptırınca neden görmemeizlikten geliyor acaba

Sıkıntı büyük,2 maçtır sağ çekip doksana gol edası yerine pas yapsa,istediğimm zaman-yerden ben vururum olayı..

Karakteri davranıışları bencilliği eleştiriliyor gayet normal. Yoksa gerek savunmada gerek hucumda hava hakimiyeti çok faydalı. uzun topları tutabiliyor iyi faul alıyor vucudunu kullanıyor. Umut-Burak bunları yapamıyordu.

Ama takıma saygısı yok, burda konu değişir işte...

Bu takımın lideri sen degilsin

Cine dönebilirsin, Türkiye ligi sana göre fazla zor.

Zaten fiziksel olarakta bitmissin. 1.65lik adamlar bile seni yere atiyor.

Chelsea'deki Drogba simdiki Drogba ile esit degil. Oyunun icinde olsun, serbest vuruslarda olsun. Böyle kiyaslanmaz. Kendisi daha kötü oldugu halde karakteri degismemistir belki, ayni takinti vardir belki daha ... ama o zaman FT buna el koyacak. Sirf adamin egosu yüzünden her serbest vurusu böyle ezemeyiz.

Bir kez de penaltinin basina gecmisti ve iyicene iskalamisti. Bir daha da gecmedi. Artik serbest vuruslarin arkasina da gecmesin lütfen, yoksa taraftarin tepkisini er yada gec toplar ... Arena'da.

Fatih Terim müdahale etsin dersin anlarım ama takımı küçük görüyor ondan yapıyor falan diyorsunuz.. Bende bunla alakası olmadığını Chelsea'de de böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorum yoksa bende memnun değilim bu durumdan ama bu takıma Sneijder ve Drogba alındığı gün benim aklımda böyle bir soru vardı uyuşmazlık çıkar mı Drogba topları bırakır mı diye.. Memnun değilim ama bildiğim bir durum olduğu içinde yeni görmüş gibi tepki vermiyorum.. Yok takımı küçümsüyor.. yok kendini büyük görüyor falan diye..

Adam böyle dominant bir karakter. Chelsea'de korner bile kullanmışlığı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her yerde olmak istiyor.

Oyun tarafına bakarsak artık 35'i geçti. Yani maçlara iyi başlar ama sonunu getiremeyebilir. Haftalar geçtikçe iyiye değil geriye de gidebilir. Bu yaşlarda gittikçe geri gitmeye başlarsınız çünkü.

Ya bunları kabulleneceğiz ve Drogba'dan en iyi şekilde faydalanacağımız bir yapı kurmaya çalışacağız ya da baştan hiç almayacaktık Drogba'yı.

Burası GALATASARAY

henhua falan degil Bilader .

Her eski kariyerli topcuları toplama kampıda degil

Cine dönebilirsin, Türkiye ligi sana göre fazla zor.

Zaten fiziksel olarakta bitmissin. 1.65lik adamlar bile seni yere atiyor.

Şu mesajlara baksana adam daha 9 mesaj atmış yaptığı yoruma bak.. 2 hafta öncesine kadar bu takımın herşeyiydi bu adam ondan sonra müsade ette eleştirelim diye trip atılıyor bu eleştiri mi dengesizlik mi?

Fatih Terim müdahale etsin dersin anlarım ama takımı küçük görüyor ondan yapıyor falan diyorsunuz.. Bende bunla alakası olmadığını Chelsea'de de böyle olduğunu anlatmaya çalışıyorum yoksa bende memnun değilim bu durumdan ama bu takıma Sneijder ve Drogba alındığı gün benim aklımda böyle bir soru vardı uyuşmazlık çıkar mı Drogba topları bırakır mı diye.. Memnun değilim ama bildiğim bir durum olduğu içinde yeni görmüş gibi tepki vermiyorum.. Yok takımı küçümsüyor.. yok kendini büyük görüyor falan diye..

Bu konuda hakli olabilirsin. "Ciftligi" yorumu biraz abartili olmus olabilir. Neyse, umarim artik serbest vuruslari Sneijder/Selcuk vurur.

Sneijder'de hiç böyle bir durum yok, takım ile gayet uyumlu. İşini yapıyor sadece. Demek ki sorun yıldız olmakta değil, Sneijder de büyük bir yıldız. Ayrıca kimse liderlik havasına girmesin hiç. Bu takımın lideri Selçuk, bunu herkes kabullenmek zorunda.

Herkes öyle bir konuşuyor ki sanki bu beraberliğin tek sorumlusu Drogba. Takım genel olarak kötüydü.Hatta son saniyelerde oyunu berabere bitirmek için ağırdan almadılar mı iyice sinir oldum.Fauller konusunda ben de katılıyorum arkadaşlara.Fakat bu adam geldiğinde bencil değildi.Pas alamadığı için o da kendi çapında birşeyler yapma havasına girdi sanırım.İleride düzelecektir.Takımda genel olarak bir isteksizlik vardı.Herkes kötü oynayınca böyle oluyor işte.İki haftada dört puan gitti.Umarım bir ana evvel takım toparlar kendini.

Abi Tüm Lig maçlarından tribünde otur 4 al razıyım .

Clde oynarsın .

Neymiş para boşa gidermiş .

böyle sadece kendi parası degil

20-30 milyon € lara sıcratıyor hırsını

sana neden laf sokmak isteyeyim neye sinirlendiğimi anlatmaya çalışıyorum sen laf sokma çaban vardı ya hani müsade ette eleştirelim diye.. Bu eleştiri mi şimdi?

sadece drogba'ya mı böyle sanki burak'ta da aynı şey var adam neler yaptı hala sayıp sövenler var.dediğinde haklısın 2 maç gol atsın yine yere göğe konulmaz ama benim görüşüm değişmez.o frikikleri heba ettikçe ne yaptığı zerre umrumda değil.

Geri
Üst Alt