İşte konu Galatasarayı çin takımı zannediyor her yerden vur yanındaki adam boşken pas atma frikikleri sürekli kullan hiç gol atmayı bırak barajı geçirdiklerin sayılı olmasına rağmen ama adam drogba oyundan bile alamıyorsun Fatih hoca dersini verip düzeltmesse bu konuları Fatih hocada biter benim gözümde.

son dediklerinle gönlümü feth ettin

son olanlardan sonra fatih hoca babalıktan hocalıga terfi etti gözümde

forma adaleti , otoriter tavrını ortaya koymazsa değersiz biri haline gelir gözümde

Bu yaşta ki bir adama bu kadar yük bindirirsen olacağı bu.Drogba´ya altarnatif yaratılmalıydı.

Bu soruna Fatih Hoca'nın el koyması lazım.Yapılması gereken yapılmalı.Herkes takım içindeki misyonunu bilmeli.

Futbol zekası ve kalite, koşmaktan mücadele etmekten önemliyse adamı td yapalım takıma

Yabancı futbolcu hayranlıgı diz boyu kötü oynadıgında bile eleştiremiyosunuz. Buragın attıgı gollere gelince trabzonda drogba yoktu burak tek forvet 33 gol atmıştı hatırlatırım.

Kim oynarsa onun hakkını veririm.Yabancı ya da yerli.Drogba 35 yaşında Burak2tan daha fazla koşuyor bundan eminim.Söylediğim gibi Burak'ı takdir ediyorum fakat daha öğerencek çok şeyi var.En basiti 2 senedir ofsayttan kaçmayı öğrenemedi.Ben kimsenin avukatı değilim ama takım böyle kötü oynamışken tüm sorumlusu Drogba gibi gösterilmesi bence büyük haksızlık.Mesela Selçuk bugün ondan daha kötüydü bence.

Drogba bi b.ka yaramıyor, her topun içine ediyor.. Geldiğinden beri her maç berbat oynuyor.. Karaktersiz herifin teki.. Lider olduğunu sanıyor.. Takımı sallamıyor..

oldu mu şimdi?

Size ufak bir tavsiyem başka liglerden sadece maçların özetlerini izlemeyin.. En azından aldığımız alacağımız adamların biraz 90 dakika maçını izleyin..

Zamanında izleseydiniz Drogba'nın aslında GS'yi sallamadığı için değilde yapısının böyle olduğundan bunu yaptığını Chelsea'de de aynı şekilde davrandığını hatta daha aşırısını yaptığını görürdünüz..

Alın şimdi tepe tepe yerden yere vurun iyi geceler..

Chelsea'de de bu hastalığı vardı Drogba'nın. Bu zaten bilinen bir şey.

Kim oynarsa onun hakkını veririm.Yabancı ya da yerli.Drogba 35 yaşında Burak2tan daha fazla koşuyor bundan eminim.Söylediğim gibi Burak'ı takdir ediyorum fakat daha öğerencek çok şeyi var.En basiti 2 senedir ofsayttan kaçmayı öğrenemedi.Ben kimsenin avukatı değilim ama takım böyle kötü oynamışken tüm sorumlusu Drogba gibi gösterilmesi bence büyük haksızlık.Mesela Selçuk bugün ondan daha kötüydü bence.

Selcuk bugün degil 2 senedir kötü

İsteyen istediğini söylesin.Burak kadar top kaybediyor Burak'ın çeyreği kadar gol atıyor.40 metreden firikiği kaleye kullanacak diye Selçuk-Sneijderi topun başından kovuyor sanki karşısında çocuk var.

Tek forvet Burak'ı koyup 2 yabancı kanat yapsan Burak 30 gol atar bu ligde.Egoları iyice büyümeye başladı artık.Devam ederse ortasahanın gerisinden falan kaleye vuracak bu gidişle.

Bir sürpriz yapıp da transfer kapanmadan gönderip kanat alsak yerine keşke de tatlı bir anı olarak kalsa.Bu işin sonu iyi değil

Yeter artık ya her duran topun başına geçme ulan geçme. Bıktım arkadaş. Bu takımın duran top ustası SELÇUK'dur o yoksa Sneijder.. Herkes vursun sen vurma o soktuğumunun topuna...

Yeter artık ya her duran topun başına geçme ulan geçme. Bıktım arkadaş. Bu takımın duran top ustası SELÇUK'dur o yoksa Sneijder.. Herkes vursun sen vurma o soktuğumunun topuna...

5a1705978ed6fda51b814b4a689df383.jpg

Son saniyedeki frikik için Drogbaya kızmak son derece saçma. Geçen seneden beri diyorum Selçuk suçludur. Alacaksın, vuracaksın, atacaksın. Yazık günah ya!

Ben drogbayi elestirdigimde beni fenerli yada muhasebeci diyenler7yapanlar nerde?Ben drogbanin ilk geldiginde ne dedisem bugün aynisini diyorum.

Son saniyedeki frikik için Drogbaya kızmak son derece saçma. Geçen seneden beri diyorum Selçuk suçludur. Alacaksın, vuracaksın, atacaksın. Yazık günah ya!

Tamam selçuk ta sneıjder de tavrını koyacakta parantez içinde hırsızın hiç mi suçu yok bir ara o kadar uzaktan vurdu selçuk geldi yanına bırak orta yapalım dedi drogba gitti yine vurdu ordan burda devreye hocanın girmesi lazım bence

su duran toplari etkili kullansa yanmiycam ama yok iyi kulllanmiyor

selcuk müthis yüzdeli atiyor almayin abicim selcugun elinden frikikleri

İsteyen istediğini söylesin.Burak kadar top kaybediyor Burak'ın çeyreği kadar gol atıyor.40 metreden firikiği kaleye kullanacak diye Selçuk-Sneijderi topun başından kovuyor sanki karşısında çocuk var.

Tek forvet Burak'ı koyup 2 yabancı kanat yapsan Burak 30 gol atar bu ligde.Egoları iyice büyümeye başladı artık.Devam ederse ortasahanın gerisinden falan kaleye vuracak bu gidişle.

Bir sürpriz yapıp da transfer kapanmadan gönderip kanat alsak yerine keşke de tatlı bir anı olarak kalsa.Bu işin sonu iyi değil

Beyin bedava diyorlardı,sana parayla almışlar hemde çok pahalı herhalde.

burak tan 20 kat fazla topla buluşuyor ondandır.bugün leşti ama hala burak diyorsunuz anlamıyorum. gerçi burak plase yapıyor doğru haklısınız.

yahu sistem mistem yok takımda şişir drogba ya ne yaparsa artık. sanki takım makine de tek sıkıntı drogba.

Renkdaslarmizn aksine cog ddigine katiliyorum

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Tamam selçuk ta sneıjder de tavrını koyacakta parantez içinde hırsızın hiç mi suçu yok bir ara o kadar uzaktan vurdu selçuk geldi yanına bırak orta yapalım dedi drogba gitti yine vurdu ordan burda devreye hocanın girmesi lazım bence

Evet hoca'nın girmesi lazım doğru..

Ama ben bu konuda Selçuğun cok pasif kaldığını düşünüyorum geçen Eskişehir maçındada aynı tabloyu izledik. Selçuk vursaydı düzgün kesme bir vuruşla 3 puanı getirecekti büyük ihtimalle. Ben Selçuğa bu konuda cok kızıyorum.

burak tan 20 kat fazla topla buluşuyor ondandır.bugün leşti ama hala burak diyorsunuz anlamıyorum. gerçi burak plase yapıyor doğru haklısınız.

yahu sistem mistem yok takımda şişir drogba ya ne yaparsa artık. sanki takım makine de tek sıkıntı drogba.

Bu takım Sneijder-Drogba ikilisi gelmeden önce de bu kadar oynuyordu zaten. Hatta bence daha iyi oynuyorduk. Bu takımın ikisini birden oynatacak fizik gücü yok maalesef. Burak da çok pres yapabilen bir adam değil. Sonra da Selçuk niye kötü? İleride 3 adam avare avare gezsin, hatta Hamit de olunca 4, Selçuk'la Melo da bütün maç dilleri dışarıda geze geze bunların arkasını toplasın. Ne ala memleket...

Bu takımda sadece Sneijder'e o özgürlük verilebilir. 1 kişiye. Diğer adamlar koşan, basan, ısıran adamlar olmalı. Burak da buna dahil, o da kendine bir çeki düzen vermeli. Ligde yine bir şekilde şampiyon oluruz, orası mühim değil. Ama bu halimizle Real ve Juventus üstümüzden silindir gibi geçer.

Ünal Aysal-Tulun ikilisinin (Polat-Üstünel'de böyledi) marka oyuncu hastalığından biraz da bunlar... Bjkde yok mu Guti Simao nedir ya, Fbde Roberto Carlos ne oynadı? Sneijder-Drogba ikilisi maaşı imza parası menajer komisyonu bonservisi derken oldukça pahalıya geldiler.

ne vardı iki tane genç gelecek vaad eden adam alsaydık olmaz illa hava atacaklar Guti, R.Carlos, Sneijder Drogba... hepsi para için gelmiş düşüşte adamlar... Devre arası Dortmund'un aldığı Aumbeyang ve Belhanda'yı alabilirdik o maliyetlere...

Geri
Üst Alt