Drogbayı eleştirmek haddimiz değil ama anadolu takımlarını umursamadığı belli bariz duruyor. Reale Schalkeye Fenere oynadığı topu oynasa 3 maçta 10 gol atmıştık tertemiz.

Drogbanın katkısı ≥ heba ettiği frikikler. Bu sene iyice sağ çekip vurmalar da başladı.Fener maçından beri böyle, bencilliği yüzünden her maç 1 yiyor.Amacı ne anlamıyorum bence fazla egosunu okşadık geçen sene böyle değildi asist kimliği öne çıkıyordu.Vay be adamın mentaliteye bak aşmış bişeyleri diyordum.

Resmen Burak'la yarışa girdi

Bu adam hep mi 4 4 luk oynayacak? Yapmayın etmeyin yav. Drogba bu DROGBA

Tapatalk ile gönderildi

Ben öyle birşey demedim ki.:)

Başka biriyle mi karıştım acaba?

Benim size ilk mesajım; "Burak'la tek atak varyasyonumuz olur o zaman." Sözüne karşılık; zaten şimdi de hiç atak varyasyonuz yok idi.

Bu olay zaten oyuncu yararından ziyade taktiksel bir olay.Takımın düzensizlik ve sistemsizliğinin getirdiği bir olay bana göre.

pardon o zaman, kusura bakmayın karıştırdım.

tek anlatmaya çalıştığım hepimizin oynamamızı istediği kanatlı düzende drogba nın daha etkili olacağı.arkadaşlar drogbayı yolluyordu burada.onlara ithafen yazdım.

takımdaki düzensizlik ve sistemsizliğin olmadığı konusuna zaten katılıyorum.

Bu adam hep mi 4 4 luk oynayacak? Yapmayın etmeyin yav. Drogba bu DROGBA

Tapatalk ile gönderildi

Takımın havasını çok bozuyor.Geçen sene Burak'la Selçuk frikik olunca topun başına gelirdi.Konuşurlardı hatta Antalya maçında Selçuk ısrar etti Burak ben kulaniyim dedi ve Burak gol atınca Selçuk'un da yüzünde güller açtı.

Drogba frikikten gol atarsa Selçuk ve Sneijder kahrolur, açıkcası bende kahrolorum.Eğer 1 tane hasbel kader kaleci hatası ile gol atarsa artık her yerden vurur.

yanarım yanarım elmander gibi adama guvenilmemesine yanarım adam hereşyine sahaya veriyordu daha başımıza çok şey gelicek rakip defansı zorlayan oyuncu yokki drogbaya fazla yukleniliyor

Ben de drogba olsam bende büyün frikiklri kullanırım. Penaltıları nasıl bırakıyor ben ona şaşıyorum asıl. :)

Yay uzeri sneijder&selçuk diğer bütün yerler reisin

Tapatalk ile gönderildi

Sonuçtan alakasız olarak her mac 40 metreden frıkik atmak zorundamısın.Olmuyor işte anla artık.Senden önce selcuk.Sneijder gibi adamlar var.Chelsea de oynarkende aynıydı.Ballack ın vuracagı bütün toplara karışıyordu.Hatta maç içinde baya kavga etmişlerdi.Bırak kardeşim şu topları sen firikikçimisin.Mac 3 0 olur gelir vurursun.

Ben basdan beri drogbadan yana deyildim. Tabiki gecmisde dünyanin en iyi forvetlerinden biriydi.

Bence daha fazla reklam amaclan alindi, birde Buragi satalim diyenler var. Umutlan Drogbalan mi bütün sezonu gecirereceyiz?

Vallah negativ gol rekoru kirariz allah korusun.

Senede bir forvete 4 milion € vereceksek bomba gibi forvet alirsin, mesela carlos vela.

Gözümüz kapalı 3 sezon daha sözleşme imzalayalım.Drogba candır can..

Drogba'ya laf atanlar Burak ile Sneijder'e baksın.Daha doğrusu Burak ile Sneijder Drogba'ya baksında,Komple bir hücumcu nasıl olunur onu öğrensin..

Geçtiğimiz sezon yine Eskişehir'de, yine Eskişehirspor'a karşı, yine son dakikalarda, yine aynı yerden bir frikiği Drogba ile heba edip 2 puanı bırakmıştık.

Selçuk dururken, Sneijder gibi bir frikik ustasının bile haddine değildir Galatasaray'da ceza yayının hemen etrafında frikik kullanmak. Drogba'nın ise hiç değildir.

Bir yerlere gelmis, bir seyler kazanmis klasik Afrikali topcu sendromu. Kendini herkesten her konuda, takimdan ustun gorme falan filan.. Imkani olsa aleyhimize penalti oldugunda Muslera'ya sen cik ben gecicem kaleye de der. Mahallede kendinden 8-10 yas kucukleriyle mac yapan mahalle abisi sanki.

Iyi bir frikikci degilsin ve senden daha iyileri var takimda bu konuda , bitti gitti. Neyin kafasini yasiyorsun, neyin inadi?

Bu frikik işini çözsek çözsek taraftarlar olarak biz çözeriz. Arkadaş arenada duran top oldumu Selçuk diye inleyecek tribünler bunun başka yolu yok.

Ligtvye göre ilk yarıda en çok top kaybeden oyuncuydu.

Selçuk'a topu vermeyip oradan vurduğun için içimden ne geldiyse saydım kusura bakma.

Neymiş laf atarsak çarplirmisizmismismis, bana gore selcugunda buraginda moralinin agzina eden milyonluk baba.

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Geri
Üst Alt