Fikret ŞİMŞEK
Sarı Üye
- 11 Aralık 2008
- 648
- 0
- 1.286
Birisi artık bu adama, duran her topun başına geçmemesi gerektiği konusunda dur desin! Sıkıldım artık.. Ayrıca Selçuk kadar iyi frikik atabileceğine de inanmıyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmander bitmişti. Resmen kör ölür badem gözlü olur moduna girmişsin.
ölüsü buraktan iyi olduğu kesin
Elmander topa vurmayı unutmuş senin dediğine bak yav hehe
© tapatalk ©
doğrudur burak gibi odun gibi ileride beklemiyor hiç değilse
Topu kaybedip pres yapan adamı ne yapim ben burak belli gol ortalaması ile oynayan bir adam. Elmander 10 gol attı diye adamı golmander yaptiniz
© tapatalk ©
Bu frikik işini çözsek çözsek taraftarlar olarak biz çözeriz. Arkadaş arenada duran top oldumu Selçuk diye inleyecek tribünler bunun başka yolu yok.
senin gibi futbolu sadece gol atmaktan ibaret olduğunu sanan kişilerim anlamasını beklemek zor dediiğin gibi yav hehe miydi komikmişin kardeş.
Senin forvet anlayisin topu kaybedip sadece pres yapmaksa, gol atmak değilse tamam sen haklısın
© tapatalk ©
sıradan bir oyuncuya göre çok kolay şekilde gol pozisyonuna giriyor ama nedense kaçırmaya başladı eskiden böyle değildi buu![]()
Tamam reis büyük topcusun ama herkesin farklı yetenekleri var senin ileride top tutman, kafa hâkimiyetinin çok iyi olması önemli özelliklerin. Gidip 50 metreden frikik atmak çok saçma yani. Selçuk atma diyor he yav he gibi tavirlariyla gittin vurdun topa. Fatih hocanın bir ayar vermesi lazım.
Bence Drogba takıma zarar vermeye başladı Drogba olmasa Selçuk,Burak ve Sneijder'in performansları artar.Sezon sonuna kadar idare edilip yollar ayrılmalı.Drogba yüzünden Burak harcanırsa çok büyük hata etmiş oluruz sonra Arda gibi yalvar yakar geri getirmeye çalışırız.