Birisi artık bu adama, duran her topun başına geçmemesi gerektiği konusunda dur desin! Sıkıldım artık.. Ayrıca Selçuk kadar iyi frikik atabileceğine de inanmıyorum..

bence drogbayı 90 dakika değil 45 dakka kullanırsak çok daha verimli olur tabi oynamadığı zaman burak yılmaza kaldıysak yandık burağı satığ chelseden dem baba yı almamız lazım kadroya giremiyor sanırım bir forvet birde kanatlazım riera giderse 2 oyuncu alma hakkımız var yabancı

Topu kaybedip pres yapan adamı ne yapim ben burak belli gol ortalaması ile oynayan bir adam. Elmander 10 gol attı diye adamı golmander yaptiniz :D

© tapatalk ©

senin gibi futbolu sadece gol atmaktan ibaret olduğunu sanan kişilerin anlamasını beklemek zor dediiğin gibi yav hehe miydi komikmişin kardeş.

Senin forvet anlayisin topu kaybedip sadece pres yapmaksa, gol atmak değilse tamam sen haklısın :D

© tapatalk ©

yani bir forvet ileride dursun sadece gol atsın diyorsun başka birşey yapmasada olur yani pres yapıp rakip savunmayı yıpratıp ortsaha oyuncularını oyuna katılmasını sağlamak yerine 30 gol atsın gerisi beni ilgilendirmez. neyse anlamı yok tartışmanın bu konuda.

Top indirme, saklama, pas becerileri Burak'a göre çok daha üst düzey olduğu için Drogba ile tek forvet oynanmasını istiyoruz ama garip şekilde bu işleri pek yapmıyor.

İndirdiği topları kendisi zorluyor, top kaybı yapıyor, pozisyonu dibine kadar zorlayıp öyle pas vermeyi deniyor. Yaşı gereği yorulmamak için pres de yapamıyor haliyle.

Böyle olunca forvetimizde Drogba olmasının farkını hissedemiyoruz ki. Tamam eski atletiklik yok, bu yaşlarda gerileme çok normal elbette ama en azından oyun içinde biraz daha paylaşımcı olabilir.

Drogba topun başına geçtiğinde yalan olmasın gol atar diye korkuyorum.

Fatih Terim alıcak duran top kullananları diyecek ki topun başına,

1-Selçuk

2-Selçuk

3-Sneijder

geçicek.Drogba topun başına geçmeni istemiyorum.Keza hepiniz için geçerli sadece Selçuk ve Sneijder.

Hoca ikisine parselliyecek. Zaten bir frikik Sneider için bile uzaksa oradan vurulmaz çünkü bu adam da toplara çok sert vuruyor.

Eğer bunlar olmazsa Drogba topun başına geçtiğinde ıslıklanmalı NET!

Drogba lider karakterli değil dominant bir karakter.Arada fark var lider dediğin kendine saygı duydurur bu resmen kabadayılık yapıyor.

sıradan bir oyuncuya göre çok kolay şekilde gol pozisyonuna giriyor ama nedense kaçırmaya başladı eskiden böyle değildi buu :(

Abi olur öyle bir kaç formsuzluk bu adam istediği zaman neler yaptigini Madrid macinda, fener macinda, arsenal macinda ve nicesinde gorduk :)) ben inaniyorum bu formunu unutturacak

Ceza sahası içinde topla buluştuğunda topları köşeye AT

Havadan gelen tüm toplara yükselip kafa AT

Burak sana pas vermediğinde sinirlenip ona laf AT

Kendini yorgun hissettiğinde oyundan çıkıp kenarda volta AT

Canın sıkıldığında Florya Sahilinde olta AT

Maçtan sonra iyi oynayıp kazanmışsak git güzel bir barda iki tek AT

Sevgilini koluna takıp Bebek'te 3-5 tur AT

AMA

NOLUR FRİKİK ATMA ARTIK !!!

Atamıyorsun kardeşim işte geldiğinden 20 tane frikik denedin çoğunda barajı bile geçemedin. Bırak gol atmayı yaklaşamadın bile hiçbirinde. Tamam futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birisin. En komple forvet oyuncuları arasındasın. Bundan 40 sene sonra bile seni izleyenler senden bahsedecekler. Kalbi temiz, yardımsever, insancıl, adam gibi adamsın. Bütün dünya seni seviyor. Galatasaray tarihine de geçeceksin.Belki Chelsea'de zaman zaman frikik golleri atmış olabilirsin ama sen iyi bir frikikçi değilsin. Senden daha iyi frikikçiler var bu takımda. Selçuk, Sneijder hatta Hamit senden daha iyi frikikçidir ve onlar kullanmalıdır.

Zamanında Hagi bile böyle çocuk gibi istemiyordu frikikleri ille ben atıcam diye. Sen bir Prekazi de değilsin 35 metreden çakamazsın. Sen Hami değilsin bazuka gibi vuramazsın. Sen Alex değilsin, sen Sergen değilsin, sen Roberto Carlos değilsin, sen Juninho değilsin, sen Del Piero değilsin, sen Beckham değilsin, sen Lampard bile değilsin frikik konusunda. Chelsea'de frikikleri Lampard atarken ses çıkaramıyordun Galatasaray'a gelince mi frikik sevdan kabardı. Geldin 36 yaşına. Bu saatten sonra 10 tane frikik golü bile atsan -ki atamazsın- seni iyi frikikçi olarak değil iyi bir forvet oyuncusu olarak hatırlayacak bütün dünya. O yüzden inat etme artık. Bırak şu topu Selçuk'a. Sen anca Sabri'nin frikik attığı dönemlerde olsan bu takımın frikikçisi olurdun. Ama şimdi olamazsın. O yüzden artık

ATMAAAAAAAAA..ATMAAAAAAAAA.ATMAAAAAAAAA.ATMAAAAAAAAA..ATMA..ATMA..

Ne demiş Hande Yener

ATMA

[media]https://www.youtube.com/watch?v=bIvU8AsVgUY[/media]

Tamam reis büyük topcusun ama herkesin farklı yetenekleri var senin ileride top tutman, kafa hâkimiyetinin çok iyi olması önemli özelliklerin. Gidip 50 metreden frikik atmak çok saçma yani. Selçuk atma diyor he yav he gibi tavirlariyla gittin vurdun topa. Fatih hocanın bir ayar vermesi lazım.

Drogba foruma uye degil. Gorende Drogba'yla basbasa tavla atarken direk yuzune konusuyorsun sanacak.

real maçı geliyor,iyi hazırlan drogbam

Bence Drogba takıma zarar vermeye başladı Drogba olmasa Selçuk,Burak ve Sneijder'in performansları artar.Sezon sonuna kadar idare edilip yollar ayrılmalı.Drogba yüzünden Burak harcanırsa çok büyük hata etmiş oluruz sonra Arda gibi yalvar yakar geri getirmeye çalışırız.

Bence Drogba takıma zarar vermeye başladı Drogba olmasa Selçuk,Burak ve Sneijder'in performansları artar.Sezon sonuna kadar idare edilip yollar ayrılmalı.Drogba yüzünden Burak harcanırsa çok büyük hata etmiş oluruz sonra Arda gibi yalvar yakar geri getirmeye çalışırız.

Drogbanın zarar verdiği ilk ve tek takım Galatasaray, performansını düşürdüğü ilk futbolcular da Selçuk-Burak-Sneijder olarak kayıtlara geçti. Çarpılıcaksınız haberiniz yok.

Geri
Üst Alt