Duman Güngören
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2013
- 2.657
- 0
- 726
Bence drogba yaşı itibari ile ligde senede 15 maç tribüne gönderilmeli. Tabi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Drogba takıma zarar vermeye başladı Drogba olmasa Selçuk,Burak ve Sneijder'in performansları artar.Sezon sonuna kadar idare edilip yollar ayrılmalı.Drogba yüzünden Burak harcanırsa çok büyük hata etmiş oluruz sonra Arda gibi yalvar yakar geri getirmeye çalışırız.
gulelim
drogbullahin sahada yer almadigi vakidlerde ortaya sahayi gecme yetisine sahib olmaktan aciz kalan takim da gulsun hatta.
mehmet pıçak drogbayla sneijderi kıskanıyor muhtemel kanatlı arkadaş..
işte futboldan ve yorumdan anlamayan olayı sadece kişiselleştirmeye çalışan bir sivriakıllı daha adam gibi cvp yazıyorsanız yazın yoksa kalabalık yapmayın
evet sen futboldan anlıyosun gerçekten ahmet çakar düzeyi anlıyosun futboldan sneijderle drogbayı beğenmediğine göre![]()
ben hiçbir zaman sneideri drogbayı beğenmedim demedim kardeş bak sallama konuşma galatasaraya faydası olmayan topçunun bende yeri yoktur sadece ayrıca drogbayı çokta severim ama bazı arkadaşlarımız galatasarayın sadece drogba ve sneiderden ibaret oldğunu düşünüyorlar yanlış birşey olduğunu söyledim
mantıklı konuşmaya başladın son cümlen çok doğru ama öyle bir anlatıyorsun ki sanki drogbayla sneijder kulübe zarar veriyor gereksiz oyuncular fenerli olsa yapmaz bunu..
renkdaş senin yaşın kaç bilmiyorum ama biraz gerçekçi düşün hemen sallamaya çalışma drogba ve sneider yokken şampiyonda olduk şlde çeyrek finalde gördük sana kalsa drogba sneider olmazsa üme düşerik heralde
![]()
bir zamanlar Drogba ve fernandes![]()
renkdaş senin yaşın kaç bilmiyorum ama biraz gerçekçi düşün hemen sallamaya çalışma drogba ve sneider yokken şampiyonda olduk şlde çeyrek finalde gördük sana kalsa drogba sneider olmazsa üme düşerik heralde
picak sana bi tavsiye vereyim futbol hakkinda konusmaktan mumkun mertebe hatta ilelebed kacinasin
senin tavsiyene kalmadım oyunculara yapılan yorumumu kişisel bir meseleye çevirme beğenmezsen yanlış der geçersin
son 2 maçta egosuna yenik düşüyor. paylaşımcı alçak gönüllü drogba gitti . kaprisli bencil bir adam geldi. adamı fazla gazladık galiba.
benim tavsiyemi gec henuz dogmamis bir cocugun tavsiyesine kalmis vaziyettesin o yuzden futbolu uzaktan izle ama hakkinda fikir yurutme bnc.