oooo didier didier drogba sana bitmiş diyen o gerzekleri falçatayla kovala

Bence Drogba takıma zarar vermeye başladı Drogba olmasa Selçuk,Burak ve Sneijder'in performansları artar.Sezon sonuna kadar idare edilip yollar ayrılmalı.Drogba yüzünden Burak harcanırsa çok büyük hata etmiş oluruz sonra Arda gibi yalvar yakar geri getirmeye çalışırız.

gulelim

drogbullahin sahada yer almadigi vakidlerde ortaya sahayi gecme yetisine sahib olmaktan aciz kalan takim da gulsun hatta.

gulelim

drogbullahin sahada yer almadigi vakidlerde ortaya sahayi gecme yetisine sahib olmaktan aciz kalan takim da gulsun hatta.

renkdaş senin yaşın kaç bilmiyorum ama biraz gerçekçi düşün hemen sallamaya çalışma drogba ve sneider yokken şampiyonda olduk şlde çeyrek finalde gördük sana kalsa drogba sneider olmazsa üme düşerik heralde

mehmet pıçak drogbayla sneijderi kıskanıyor muhtemel kanatlı arkadaş..

işte futboldan ve yorumdan anlamayan olayı sadece kişiselleştirmeye çalışan bir sivriakıllı daha adam gibi cvp yazıyorsanız yazın yoksa kalabalık yapmayın

evet sen futboldan anlıyosun gerçekten ahmet çakar düzeyi anlıyosun futboldan sneijderle drogbayı beğenmediğine göre :D

evet sen futboldan anlıyosun gerçekten ahmet çakar düzeyi anlıyosun futboldan sneijderle drogbayı beğenmediğine göre :D

ben hiçbir zaman sneideri drogbayı beğenmedim demedim kardeş bak sallama konuşma galatasaraya faydası olmayan topçunun bende yeri yoktur sadece ayrıca drogbayı çokta severim ama bazı arkadaşlarımız galatasarayın sadece drogba ve sneiderden ibaret oldğunu düşünüyorlar yanlış birşey olduğunu söyledim

ben hiçbir zaman sneideri drogbayı beğenmedim demedim kardeş bak sallama konuşma galatasaraya faydası olmayan topçunun bende yeri yoktur sadece ayrıca drogbayı çokta severim ama bazı arkadaşlarımız galatasarayın sadece drogba ve sneiderden ibaret oldğunu düşünüyorlar yanlış birşey olduğunu söyledim

mantıklı konuşmaya başladın son cümlen çok doğru ama öyle bir anlatıyorsun ki sanki drogbayla sneijder kulübe zarar veriyor gereksiz oyuncular fenerli olsa yapmaz bunu..

Çok büyük oyuncu ancak yeri geldiğinde kötü oynadığında tabi ki eleştirilecek , ben de bazen egosunun ağır bastığını düşünüyorum şahsen.

mantıklı konuşmaya başladın son cümlen çok doğru ama öyle bir anlatıyorsun ki sanki drogbayla sneijder kulübe zarar veriyor gereksiz oyuncular fenerli olsa yapmaz bunu..

belki bazen abartı yapmış olabilirim ancak inanki bunların hepsi galatasarayı çoook sevdiğimdendir takıma faydası dokunsunda isterse adı mahmut isterse ökkeş olsun:)

BTQaW7FCEAAc7sO.jpg:large

bir zamanlar Drogba ve fernandes :)

renkdaş senin yaşın kaç bilmiyorum ama biraz gerçekçi düşün hemen sallamaya çalışma drogba ve sneider yokken şampiyonda olduk şlde çeyrek finalde gördük sana kalsa drogba sneider olmazsa üme düşerik heralde

Düz mantik iyidir iyi. Real Ronaldo yokken Sampiyon oldu, CL gördü, bence Ronaldo zarar veriyor, hemen satilsin.

picak sana bi tavsiye vereyim futbol hakkinda konusmaktan mumkun mertebe hatta ilelebed kacinasin

yav durun be daha 3 mac oynandi bütün takim kötü okuyanda birtek drogba suclu sanacak.

bütün takim iyi oynamali ozaman drogba da iyi oynar.

son 2 maçta egosuna yenik düşüyor. paylaşımcı alçak gönüllü drogba gitti . kaprisli bencil bir adam geldi. adamı fazla gazladık galiba.

Arena'da o top kayiplari ve gereksiz sutlar sonrasinda taraftarin "ahhh" gibi seslerinden bundan memnun kalmadiklarini anlar umarim.

Geri
Üst Alt