Burak Keskin
10 Numara!
- 25 Ocak 2012
- 19.860
- 4.227
- 1.468
Arena da ıslıklanır İNŞALLAH.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu takım Sneijder-Drogba ikilisi gelmeden önce de bu kadar oynuyordu zaten. Hatta bence daha iyi oynuyorduk. Bu takımın ikisini birden oynatacak fizik gücü yok maalesef. Burak da çok pres yapabilen bir adam değil. Sonra da Selçuk niye kötü? İleride 3 adam avare avare gezsin, hatta Hamit de olunca 4, Selçuk'la Melo da bütün maç dilleri dışarıda geze geze bunların arkasını toplasın. Ne ala memleket...
Bu takımda sadece Sneijder'e o özgürlük verilebilir. 1 kişiye. Diğer adamlar koşan, basan, ısıran adamlar olmalı. Burak da buna dahil, o da kendine bir çeki düzen vermeli. Ligde yine bir şekilde şampiyon oluruz, orası mühim değil. Ama bu halimizle Real ve Juventus üstümüzden silindir gibi geçer.
değil mi ne güzel karışırırız takımca.
hadi kardeşim antu ya git burası sana göre değil.
yani diyorsun ki sistem yanlış.ben de öyle düşünüyorum.hadi burak ı oynattın tek ileride, yahu görmedin mi adam bir topu olumlu kullanamadı, daha tek verkaç yaptığını göremedim ben.sneijder geçen seneden beri verkaç yapmaya çalışıyor adamla.
sor bakalım ona burak la mı oynamak ister drogba yla mı ? tamam drogba da kötü oynadı, yaşlı ve ağır ama mevcutların içinde tartışmasız en iyisi.
Bence Burak'la oynamak ister. Ben de çok kızıyorum takım oyununa katkısının olmamasına ama Sneijder'in ara paslarını alacak Burak'tan başka oyuncu yok. Adam bir şekilde o golü atıyor. Yine atar. Drogba'yla çok mu verkaç yapıyor sanki? Hatta bütün toplar Drogba'ya gittiği için genelde Burak'tan da tam performans alamıyoruz. Burak tek oynasın birkaç hafta bence, bir görelim.
Vur deyince öldürmesek bide.
değil mi ne güzel karışırırız takımca.
hadi kardeşim antu ya git burası sana göre değil.
farkındaysan her büyük takım komple veya ona yakın forvetleri barındırıyorlar bünyelerinde.
burak oynayacak, o zaman sneijder ara pası atacak da burak kaleci ile karşı karşıya plase yapacak, tek varyasyonumuz bu olacak yani.
biz büyük takımız hocam kontra atak takımı değil.
Topun başına bir daha geçerse bırak ıslıklamayı ırkçılık yapılsa yeridir.
Drogba için Drogba > 3xGS
Kötü oynayabilirsin ama bu laubalilik hiç çekilmiyor.
11-12 sezonunda Drogba takımda olsa sence daha fazla mı puan toplardık.Bence şampiyon bile olmayabilirdik.Selçuk'un frikik kullanmasına müsade etmeyip bütün pozisyonları heba edecekti ve getirisi kadar götürüsü olacaktı.
Birisi Drogba'ya 1.5 yılda 10 m euro'nun kendisinin takıma değil, takımın kendisine verdiğini hatırlatmalı.Farkın da değiliz ama bize çok şey kaybettiriyor.
Kim bilerbilir ki Madrid maçında son dakika da frikiği Selçuk kullansa gol olmayacağını. 2. maçta efsane bir gol attı ama belki de ilk maçta golümüzü yedi.
Fatih Hoca belli ki Milan günlerinden kalma yıldız oyuncu ile karşı karşıya kalma fobisi var ama bu çözülmeli.
Topun başına bir daha geçerse bırak ıslıklamayı ırkçılık yapılsa yeridir.
Drogba için Drogba > 3xGS
Kötü oynayabilirsin ama bu laubalilik hiç çekilmiyor.
11-12 sezonunda Drogba takımda olsa sence daha fazla mı puan toplardık.Bence şampiyon bile olmayabilirdik.Selçuk'un frikik kullanmasına müsade etmeyip bütün pozisyonları heba edecekti ve getirisi kadar götürüsü olacaktı.
Birisi Drogba'ya 1.5 yılda 10 m euro'nun kendisinin takıma değil, takımın kendisine verdiğini hatırlatmalı.Farkın da değiliz ama bize çok şey kaybettiriyor.
Kim bilerbilir ki Madrid maçında son dakika da frikiği Selçuk kullansa gol olmayacağını. 2. maçta efsane bir gol attı ama belki de ilk maçta golümüzü yedi.
Fatih Hoca belli ki Milan günlerinden kalma yıldız oyuncu ile karşı karşıya kalma fobisi var ama bu çözülmeli.
Şuan 1 tane bile atak varyasyonumuz yok dikkat ettin mi bilmiyorum.
anlaşamayacağız ama drogba yı da yerin yedi kat dibine sokmanın lüzumu yok.bakalım, görelim.
Benim öyle bir çabam yok.
Drogba kötü oyuncu falan gibi bir imada dahi bulunamaz zaten kimse.
Ama Drogba tek başına oynadığı zaman da, ya da kim oynarsa oynasın; doğru düzgün bir atak varyasyonumuz yok.
Drogba geldiği zamandan beri bazen gereksiz işler yapıyor. Ama bu sezon takımın kötü olmasıyla birlikte daha fazla göze batıyor.
Ama geldiği dönem şimdiye nazaran daha fazla takıma oynuyordu. Şimdi takımın düzensizliğinden ve sistemsizliğinden dolayı o da iyice düzensizleşti.
buralarda hemfikiriz zaten anlaşamadğımız nokta senin burak ın drogba dan daha yararlı olacağını söylüyor olman.ben buna katılmıyorum.