Yahu eleştirde doğru eleştir 40m frikik vurdu diyorsun söyle hangi yarı diyorum söyleyemiyorsun video göster diyoruz göstermiyorsun

ilk yarıydı frikik ama olay frikik değil sadece ilk yazdığm mesaj bu değildi olayı nereye getirdin sen eleştiriye tahammülü yok kimsenin

Drogbacım bir adet Junior Drogba yetiştirsen futbolu bıraktıktan sonra.. Yokluğuna alışamıyacağız be fildişi aslanı :(

drogbanın varlığından bu sene ne hayır gördükki yokluğunu arıyacaz. ne bitiricliği kalmış ne top kontrolü üstüne birde bencil. sırf adı drogba diye bu hayranlık başka bi sebebi olduğunu sanmıyorum

drogbanın varlığından bu sene ne hayır gördükki yokluğunu arıyacaz. ne bitiricliği kalmış ne top kontrolü üstüne birde bencil. sırf adı drogba diye bu hayranlık başka bi sebebi olduğunu sanmıyorum

Emirates Kupasını izledin mi? Antep maçında atılan ilk golde orda Drogba yerine pası atacak oyuncu Burak/Umut olsa acaba o top Burak'a gidermiydi. Geçiniz!!!

geçen yıl umut bulutun ilk 4 hafta 5 gol attığınıda hatırlatırım drogbaya toz kondurmayanlara

Emirates Kupasını izledin mi? Antep maçında atılan ilk golde orda Drogba yerine pası atacak oyuncu Burak/Umut olsa acaba o top Burak'a gidermiydi. Geçiniz!!!

emirates kupası? evet kendini çok iyi yere yattı penaltı kazandık. antep maçındaki pası hmm.. koşu yoluna atılan iyi bir pas ama abartılacak bir pasmı kesinlikle hayır

emirates kupası? evet kendini çok iyi yere yattı penaltı kazandık. antep maçındaki pası hmm.. koşu yoluna atılan iyi bir pas ama abartılacak bir pasmı kesinlikle hayır

Oradaki darbeyi görmüyorsun herhalde rakipten aldığı? Ona rağmen düşmedi ve verdi pası. Başka forvet olsa düşerdi. Kendini çok iyi yere attı penaltı kazandı derken? Futbolda gördüğün veya iki maçta Drogba'dan aklından kalan sadece buysa senle tartışmam zaten

biri cuma üye olmuş diğeri cumartesi koştur koştur gelip drogbaya sallıyorlar gör bunları yönetim gör

umut 11 e yazan yok kardeşim drogba böyle devam edecekse umut oynasın ligde geçen yıl oynamadımı bu adam sanki umut 3. amatör kümeden geldi

Yok canım ne gerek var Drogba'yla yarın sözleşmeyi fesh edelim böyle oynayacaksa onun yerine Umut Burak çıksın oynasın. Hiç olmadı aydın oynar

Oradaki darbeyi görmüyorsun herhalde rakipten aldığı? Ona rağmen düşmedi ve verdi pası. Başka forvet olsa düşerdi. Kendini çok iyi yere attı penaltı kazandı derken? Futbolda gördüğün veya iki maçta Drogba'dan aklından kalan sadece buysa senle tartışmam zaten

kardeşim benim demek istediğim drogbanın kötü olduğu değil. ama şunu kabul edin drogba 35 yaşında ve kesinlikle eskisi kadar etkili değil. hayal görmeyi bırakın. bu sene onun çok büyük bir ihtimalle son senesi olur. kendiside zaten artık yaşlandığını geçen sene itiraf etmişti emekliliğini yaşıyor bizde görmüyomusunuz

kardeşim benim demek istediğim drogbanın kötü olduğu değil. ama şunu kabul edin drogba 35 yaşında ve kesinlikle eskisi kadar etkili değil. hayal görmeyi bırakın. bu sene onun çok büyük bir ihtimalle son senesi olur. kendiside zaten artık yaşlandığını geçen sene itiraf etmişti emekliliğini yaşıyor bizde görmüyomusunuz

Bu genç varane'yi bakkala yollayıp, Diego Lopez'e kariyeri boyunca yemiyeceği golü geçen sene atan etkisiz Drogba dimi? O adamdan bahsediyoruz? İki madrid maçındada sahanın en iyisi muslera ve melo ile? Schalke maçlarıda dahil.

sizinle tartışılmaz arkadaşlar tmm drogba harika her maç mükemmel oynuyor eleşirmek yasaklansın drogbayı dokunulmazlık yasasıda çıkarın tam olsun sanki adama küfür ettik

Geri
Üst Alt