Bu genç varane'yi bakkala yollayıp, Diego Lopez'e kariyeri boyunca yemiyeceği golü geçen sene atan etkisiz Drogba dimi? O adamdan bahsediyoruz? İki madrid maçındada sahanın en iyisi muslera ve melo ile?

bu konuyu hatırlat şampiyonlar ligi grup maçlarından sonra tekrar konuşalım senle. o zaman ne demek istediğimi anlamış olucaksın

geçen yıl umut bulutun ilk 4 hafta 5 gol attığınıda hatırlatırım drogbaya toz kondurmayanlara

Katiliyorum sevki kara. Biz kendi evlatlarimizin degerini hic bir zaman bilemedik. Mis gibi Umut varken Drogba hayranligi yapiyoruz.

Geldiginden bu yana bi halt yapamadi daha. Sirf kariyer acisindan begeniliyor ki adam olsaydi fildisi sahillerini dünya sampiyonu yapardi.

Ben bunu Bruma konusun da da dedim, Bruma gelecegine Aydin oynasin. Sneijder oynayacagina Emre oynasin. Kendi degerlerimizi hic bir zaman göremedik zaten. Hakli degilmiyim sevki kara?

Katiliyorum sevki kara. Biz kendi evlatlarimizin degerini hic bir zaman bilemedik. Mis gibi Umut varken Drogba hayranligi yapiyoruz.

Geldiginden bu yana bi halt yapamadi daha. Sirf kariyer acisindan begeniliyor ki adam olsaydi fildisi sahillerini dünya sampiyonu yapardi.

Ben bunu Bruma konusun da da dedim, Bruma gelecegine Aydin oynasin. Sneijder oynayacagina Emre oynasin. Kendi degerlerimizi hic bir zaman göremedik zaten. Hakli degilmiyim sevki kara?

Hocam ironi dimi bu?

yahu kardeşim sen benim ilk attığım mesaja bir bak olay nerden nereye geldi hay Allahım yarabbim

Hakli degilmiyim sordum sana sevki kara..!

arkadaşım ben burda umut drogbadan iyidir demek maksatında değilim yada drogba oynamasın ne gereği var gibi mesaj atsam haklısın adam formsuzdu kaç maçtır böyle devam edecekse yerine biraz umut oynasın dedim ne var bunda hemen saldırıyorsunuz

arkadaşım ben burda umut drogbadan iyidir demek maksatında değilim yada drogba oynamasın ne gereği var gibi mesaj atsam haklısın adam formsuzdu kaç maçtır böyle devam edecekse yerine biraz umut oynasın dedim ne var bunda hemen saldırıyorsunuz

Yok sevki saka yaptim ben, hemen alinma be kardesim :)

Nasıl formsuz? Oynamayan Umut nasıl formda? Romanya maçını izledin mi? Rakibimiz Andorra'mı? Bu 4 sorunun cevabını istiyorum!

Ekli dosyalar

• adsız.webp
    adsız.webp
    18 KB · Görüntüleme: 174
onur kocabaş yavrucumm konuyu kapattık dedik neyin peşindesin hala anlama kıtlığımı var abisi sende

Geri
Üst Alt