- 29 Ağustos 2009
- 4.984
- 1
- 1.308
Takımda Burak Yılmaz oynadığı sürece diğer oyuncularımız gibi Drogba'dan da asla tam performans alamayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda Burak Yılmaz oynadığı sürece diğer oyuncularımız gibi Drogba'dan da asla tam performans alamayacağız.
antalya maçındada gol atamazsan drogbacım hiç kusura bakma umut oynasın artık şu frikikleride bırakacan inşallah sneijder kullansın birazda garibim
Sendeki bu Burak nefretini çözemedim renktaş 604 gibi saçma bir sınırlamanın olduğu yerde en iyi türk golcüyü itin bi tarafına sokmak bi tek bizim taraftarın özelliği sanırım.
¥ tapatalk &
En iyi yerli golcüler ligte açık ara Muhammed Demir ve Mustafa Pektemek'tir. Burak Yılmaz çok çok yetersiz bir oyuncu bizim takım için. Benim gözümde top tutamayan, kontrol dahi edemeyen, oyunun içinde hiç olmayan, takım savunmasına gram katkısı olmayan bir futbolcu iyi bir futbolcu değildir.
En iyi yerli golcüler ligte açık ara Muhammed Demir ve Mustafa Pektemek'tir. Burak Yılmaz çok çok yetersiz bir oyuncu bizim takım için. Benim gözümde top tutamayan, kontrol dahi edemeyen, oyunun içinde hiç olmayan, takım savunmasına gram katkısı olmayan bir futbolcu iyi bir futbolcu değildir.
Real maçında havasını atacak ya tüm dünyaya, puan kaybetmişiz kaybetmemişiz zerre umrunda olduğunu sanmıyorum. Bıktım vallahi bu adamdan. İlk geldiğinde ne kadar efendiydi. Kendini sevdirmek için yapmış meğer.