Takımda Burak Yılmaz oynadığı sürece diğer oyuncularımız gibi Drogba'dan da asla tam performans alamayacağız.

Galatasaray’ın yeni transferi Bruma antrenmanlarda çok hırslı.

Portekizli genç futbolcunun bu tutumu teknik direktör Fatih Terim’i sevindirirken, kendisini en çok destekleyen isim ise Didier Drogba. Milli maçlar sonrası Florya’da yapılan ilk antrenmanda, Terim, Bruma ileözel bir konuşma yapıp, MP Antalya ve Real Madrid maçları öncesi ne ölçüde hazır olup olmadığını sordu.

Fildişili golcü Drogba antrenman boyunca Bruma ile özel olarak ilgilendi. Tüm futbolcular ve teknik heyet antrenman sonrası soyunma odasının yolunu tutarken, sahada top toplayıcıların yanı sıra iki kişi vardı:

Bruma ve Drogba... Fildişili yıldız antrenman sonrasında Bruma’ya yaklaşık 45 dakika şut ve yan top çalışması yaptırdı. Portekizli’yi sürekli uyararak, çapraz pozisyonlarda nasıl şut çekeceği, yan toplarda nasıl pozisyon alacağı ve etkili ortalar konusunda bilgi verdi.

ABİCİM ÜZERİNE FUTBOLCU TANIMAM ......

Bencillik yapmasin lütfen, ilk geldiginde gibi takim oyunu oynasin. Ve su frikiklerden uzak dur lütfen!!!!! suyunu cikardin ...

Takımda Burak Yılmaz oynadığı sürece diğer oyuncularımız gibi Drogba'dan da asla tam performans alamayacağız.

Sendeki bu Burak nefretini çözemedim renktaş 604 gibi saçma bir sınırlamanın olduğu yerde en iyi türk golcüyü itin bi tarafına sokmak bi tek bizim taraftarın özelliği sanırım.

¥ tapatalk &

Sendeki bu Burak nefretini çözemedim renktaş 604 gibi saçma bir sınırlamanın olduğu yerde en iyi türk golcüyü itin bi tarafına sokmak bi tek bizim taraftarın özelliği sanırım.

¥ tapatalk &

En iyi yerli golcüler ligte açık ara Muhammed Demir ve Mustafa Pektemek'tir. Burak Yılmaz çok çok yetersiz bir oyuncu bizim takım için. Benim gözümde top tutamayan, kontrol dahi edemeyen, oyunun içinde hiç olmayan, takım savunmasına gram katkısı olmayan bir futbolcu iyi bir futbolcu değildir.

En iyi yerli golcüler ligte açık ara Muhammed Demir ve Mustafa Pektemek'tir. Burak Yılmaz çok çok yetersiz bir oyuncu bizim takım için. Benim gözümde top tutamayan, kontrol dahi edemeyen, oyunun içinde hiç olmayan, takım savunmasına gram katkısı olmayan bir futbolcu iyi bir futbolcu değildir.

Muhammed demir ve pektemek mi? :D

¥ tapatalk &

Hocam sen aşmışsın ya valla bak. Ayakta alkışlıyorum seni bu tespitlerinden dolayı. Tr de bir sezonda 10 gol atamamış adamların Burak'tan iyi olduğunu anlamışsın biz göremedik vizyon farkı işte. Cl gol krallığına oynayan burakla idare edicez seneye cl de şampiyonluk hedefi koyarsak Burak'ı satıp muhammedle pektemeki alırız. Böylece bizimde bir messi neymar tarzı bir ikilimiz olur. Büyüksün hocam sayende aydınlanıyoruzz

Amaçsızca oynuyor sanki halısahada takıma sinirlenipte bireysel yetenekleri ile gidip topu kaptıran tipler olur ha işte onu oynuyor.

Real maçında havasını atacak ya tüm dünyaya, puan kaybetmişiz kaybetmemişiz zerre umrunda olduğunu sanmıyorum. Bıktım vallahi bu adamdan. İlk geldiğinde ne kadar efendiydi. Kendini sevdirmek için yapmış meğer.

allahını seven şunu takıma koymasın

Real maçında havasını atacak ya tüm dünyaya, puan kaybetmişiz kaybetmemişiz zerre umrunda olduğunu sanmıyorum. Bıktım vallahi bu adamdan. İlk geldiğinde ne kadar efendiydi. Kendini sevdirmek için yapmış meğer.

Aynen oyle simdi CL'de oynayacagi maci ile bugun ve bundan once oynadigi lig maclarini kiyas edelim sali gecesi..

Taraftarin da sucu var.. Kaldiriyoruz.. !

Geri
Üst Alt