burakla beraber egoist tavırlarına devam ediyor gerekirse ikiside yedek kalmalı hakeden oynasın yeter artık boş kaleye gol atmakla metin oktay olunmaz drogba havalara giriyor birde

Ohaaa lan ohaaaaaa. Adam ne yapsın bi söyleyin ? Takım Drogbaya şişiriyor oda Burak beyfendiye indirmeye çalışıyor var mı başka bişey ? Adam napsın. Kaleciyle karşı karşıya kaldıda atamadı mı Burak gibi saçma hareketler mi yaptı ? 1-1 olduktan sonra o ateşlenmeyle ne kadar efor sarfetti görmediniz mi ? Bu adam 35 yaşında hatırlatıyım Bruma gibi her yere koşmasını beklemeyin.

yanında burak olursa messi bile oynayamaz

Öyle bahane olmaz bence.

Sürekli saha dışında İnstagramda falan yaptığı paylaşımlarla kendini zorla M.Oktay seviyesine falan çıkarmaya çalışıyor onun pozunu verip..O iş öyle yürümez.Meireles'in arma öpme numarasının benzerini bulmuş ve bana kalırsa eski oyununu oynayamadığı için açığı başka yerden kapatıp şov yapma peşinde koşuyor.Her önüne gelen İnstagram ile kendini yeni M.Oktay ilan edecekse çok işimiz var

Öyle bahane olmaz bence.

Sürekli saha dışında İnstagramda falan yaptığı paylaşımlarla kendini zorla M.Oktay seviyesine falan çıkarmaya çalışıyor onun pozunu verip..O iş öyle yürümez.Meireles'in arma öpme numarasının benzerini bulmuş ve bana kalırsa eski oyununu oynayamadığı için açığı başka yerden kapatıp şov yapma peşinde koşuyor.Her önüne gelen İnstagram ile kendini yeni M.Oktay ilan edecekse çok işimiz var

onur bence senin işin var drogba bile bizim şimiz yok

Öyle bahane olmaz bence.

Adamlar türkleri iyi cözmüs.:(

adam olmasa cezasahasına giremeyiz sen ne yazıyon ya.2 yarı bak bakalım kaç atakta drogba var

70 dakika yürüyen ve toplari ezen ben miyim abi.1.5 senede 10 milyonu cuka yapanda ben degilim abi.Geciniz.Allahtan gelirken yazmistim bunlari,cok elestirilmistim ama simdi hic birisi agzini acamaz,bazi seyleri önceden göreceksin yumurta topuga dayandigi zaman degil.

onur bence senin işin var drogba bile bizim şimiz yok

Kusura bakma da abi İnstagram aracılığıyla klüp efsanesi olmaya çalışan adamı övecek halim yok.Stancu M.Oktay pozu paylaşsa ne saçmalık der herkes Drogba yapınca sorun yok.

Net taraftara oynuyor işte.Yaptığı hareketler,sahte liderlik tavrı fazlasıyla yapay

iyi kandırıyor ama safları kaç tane atak yapmışmış banane lan isterse 100 tane atak yapsın o basit atması gerekenleri atamadıktan sonra çokta fifi kaç tane atak yaptırdığı.

Hatirlarmisin bir macta iki üc tane ceza sahamizin icinden top cikarmisti,cogunlugu duran toplardi adami o mac süpermen yapmislardi,görende 80 metre geri kosup top cikarti zannneder.:)

Kusura bakma da abi İnstagram aracılığıyla klüp efsanesi olmaya çalışan adamı övecek halim yok.Stancu M.Oktay pozu paylaşsa ne saçmalık der herkes Drogba yapınca sorun yok.

Net taraftara oynuyor işte.Yaptığı hareketler,sahte liderlik tavrı fazlasıyla yapay

drogba gecen sene olmasa şampiyon olamazdık daha ötesi varmı

Lan bi sus artık sen Hagi'ye de yapay diyorsun zaten.

Geri
Üst Alt