Tek basina bu kadar sürekli top ile bulusmamasi gereken yerlerde top ile bulusuyor Selcuk ve Melo'nun yapmasi gerekenleri Drogba yapiyor.

drogbayı eleştırmek haddımız degıl.bu kadar kötu adamla oynayan drogba da çıkıp her maçı kurtaramaz.

Kötü oyunda Drogba'yi sucluyanlar lütfen su topu filan izlesin. Defanstan top cikmaz, top cikarirken sürekli hata yapilir rakibe hediye olarak döner, orta saha oyun kuramaz, kanatlar etkili bindirmeler yapamaz, Drogba ise sürekli orta sahaya kadar gelip pas dagitmak ile ugrasir.

Daha öncede söyledim sezon sonunda yenilenmemeli kontratı.Ne kadar efsane olursa olsun yaş 36.Ben maçlarda suç bulmuyorum kendisinde.Ona gelinceye kadar ne kazmalar var takımda.

Yahu resmen 10 kişi oynuyoruz Drogba varken.

Drogba ile sözleşme uzatmak şova kaçar.

Sezon sonu bence Türkiyedeki misyonunu tamamliyor. Hic gerek yok 37 yasina gelecek adama bir yil daha 10 milyon ödemeye.

Aylardan beri yürüyor bu adam ,niye böyle sasirimis tripleri yapiyor millet anliyamiyorum.Ilk geldiginde bir mesajim yüzünden ceza almistim,bugün ne kadar hakli oldugumu görüyordur o kizanlar ,futbolu bilmiyorum diye iddia edenler.Böyle yasi gecmis yürümeye dermani olmayan adamlar galatasaraya fayda saglamaz.Milletin akli halen chelseadeki drogbada.

Ünal Başkan fanboyluk yapıp yeni sözleşme imzalatırsa geçmiş olsun.

Drogbanin futbolculuğuna laf edemeyiz ama geldikten sonra takımda arkadaşlık havası bozuldu yabancı yerli ayrismasi çok net belli ediyor kendini artik. başarısızlıkta bununda payı çok büyük

Drogba asist yaptı eyvallah ama yapamadıklarıyla kaybettirdiklerini gözler gördümü ezdiği topları,atılan toplara koşmayışını, hantallığını takımdaki arkadaşlık ortamını bozmasını bence çoğu kişi gene göremedi çünkü Drogba'nın kariyeri var Drogba büyük topcu 40 metreden'de atsın tek başına takılsın kimse gıkını çıkarmaz ama Burak olunca mesele takımdan defolsun gitsin!! Umut olmasa Real savunması hayatının en rahat maçını oynayacaktı...

İbo' ya devretme zamanı geldi sanırım, takımda kötü sende her zaman maç kurtaramazsın.

bi sen bi muslera bide sneijder gerisi olsada olur olmasada. ama bugün kötüydü.

Drogbanin futbolculuğuna laf edemeyiz ama geldikten sonra takımda arkadaşlık havası bozuldu yabancı yerli ayrismasi çok net belli ediyor kendini artik. başarısızlıkta bununda payı çok büyük

Drogba'nın sağ ayakkabısı takımdaki bütün yerlilerden daha değerlidir futbol dünyasında, arkadaşlık havasından önce FUTBOLCUYA gerek var bu takımda, 4. ligde oynayamayacak adamları takıma doldurdular.

Geri
Üst Alt