Çok yorgun hemde çookk...Kesinlikle dinlenmesi lazım hafta arası milli maçlar hafta sonu lig maçları sonra şampiyonlar ligi çok yormuş ayağını kaldıramıyodu dün..1 ay önceki hali olsa o sırtındaki realin genç defanslarını gezdirir gelirdi...

önümüzdeki sezon makul bir ücretle rotasyonda kullanılsa çok çok faydalı olur diyeceğim ama bu imkansız.yollar ayrılacak galiba sene sonu.

10 numara asistine ve Casillasın çıkardığı kafa şutuna rağmen çok yetersizdi bana göre. Yönetimin 2 yıl daha uzatma gibi bir planı varmış, saçma olur kanımca.

mal mal elestiriler yine baslamis

yo biz dun gol attiysak madridin kalesine yaklasabildiysek bunun tek sorumlusu drogba ve umutun cabasiydi

takimin isleyen tarafina laf atacaniza arkadaki 2 kamerunluyu gorun

Kafa vuruşu falan gol olsaydı buradaki yorumlar tam tersi şekilde olacaktı. :crushed:

Drogba bütün maç kötü oynadığı zaman dahi bir hareketle bir golle işleri tersine çevirebiliyor . Ama biz Galatasarayız . Bize bütün maç iyi oynayacak adam lazım .

DD11 karşıtları inşallah bu adamıda diye diye göndertirsiniz. Yazında oturur dünya kupasında izlersiniz.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba, sarı kırmızılı takımla henüz masaya oturmadı. Yeni mukavele için astronomik rakamlar isteyen Drogba, sezon sonunda bedavaya sarı kırmızılı takımdan ayrılabilir.

AMK Gazetesi

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Didier Drogba, sarı kırmızılı takımla henüz masaya oturmadı. Yeni mukavele için astronomik rakamlar isteyen Drogba, sezon sonunda bedavaya sarı kırmızılı takımdan ayrılabilir.

AMK Gazetesi

Ben bu gazeteye hiç inanmıyorum. Yasaklanması lazım hatta paylaşılması.

Sezon SONU gider, gitmeli.

Çok şey yapmak istiyor, herşeyi kendisi yapmak istiyor.

ve bizi eksiye düşüren şey de bu.

al birini vur ötekine, burak gibi ileride top bekliyor yürüyor.

Allah aşkına şu adama laf etmeyin bu adamın yanında sabri oynuyor ya drogba ne yapsın

Abi 6 pastan 2 tane %100lük gol kaçıracak adam sen olamazsın şaka gibi ya!

Drogbasın sen ikisinide gol yapman lazım.

Geri
Üst Alt