bütün mac kötü oynasada bir hareketle bir puani kazandirdi

Bugün kactane hava topu aldi ? Form düsüklügü yasadigi belli..Haftada 180dakika oynamayi kaldiramiyor bence..

Yazdiklarim sakin yanlis anlasilmasin, Drogba oynamasin demiyorum sadece daha fazla dinlendirilmeli.

Çift forvetle 35 yaşındaki adamı sağdan sola it gibi koşturtup bütün topları ona şişirirsen son dakkalara adamın mecali kalmaz

2-3 tane net pozisyonu harcadi, saha zemini berbat olsa bile yillarin tecrübesi en azindan birini atmaliydi.

Can sıkmaya başladı artık. Ama yine klasını gösterdi ve asistini yaptı :ka21:

35 yaşına geldi haliyle istikrarlı bir futbol oynayamıyor.Yaptığı asist bugün gol pozisyonlarında ki laubali vuruşlarının üstünü örtemez.Sezon sonunda yollar ayrılmalı ve yerine Lukaku,Doumbia gibi bir isim alınmalıdır.

O pozisyonlardan birini atması gerekiyordu. Ama çok yoruluyor artık, bu belli.

İyide bu adam 4 milyon euro alıyo abi banane yaşından başından ordan oraya tabi ki koşacak geldiği günden beri takımın bir kere bile iyi futbol oynadığı maç görmedim.Ligi küçümsemeler topu alıp 10 kişiyi çalımlayıp kaleye girmeye çalışmalar her maç 50 top ezmesi kafa toplarına bile çıkmaya tenezzül etmiyo artık son maçlarda gördüğümüz üzere.

İyide bu adam 4 milyon euro alıyo abi banane yaşından başından ordan oraya tabi ki koşacak geldiği günden beri takımın bir kere bile iyi futbol oynadığı maç görmedim.Ligi küçümsemeler topu alıp 10 kişiyi çalımlayıp kaleye girmeye çalışmalar her maç 50 top ezmesi kafa toplarına bile çıkmaya tenezzül etmiyo artık son maçlarda gördüğümüz üzere.

:happy::happy::happy::happy::happy:

Geri
Üst Alt