Her maç bir asist yapacak diye 90 dakika sahada kafasına göre takılan oyuncu istemiyorum. Bu gün Kasımpaşa'nın yabancılarından herhangi bizde olsa maçı alırdık.

Bu arada Drogba saçma sapan bir vuruş yapmasa bugün Sabri de bir asist yapmış olacaktı.

Her maç oynatılmasını ben de eleştiriyorum ama kaçırdığı gollerin yorgunlukla alakası yok.

Ne Burak,ne de Drogba ikiside rakibe basmıyor,80 dakika ruh gibi gezinilmez yani.

sanki sikiliyormus, umursamiyormus gibi oynuyor bazen.. Sene sonu jubilesini bizde yapsin guzelce ayrilsin

Bu yaştaki bir adamı her hafta 90 dakika oynatır, kanatların adam gibi çalışmaz ve sürekli koşup top almaya zorlarsan adamda topa vuracak güç kalmaz tabi.

Herşeyi Drogba'dan bekliyorsun sonra golü atıp/attırırsa iyi, atamazsa defolup gitsin, ne güzel valla...

Takımda 10 numara yok, Sneijder olmayınca adam gibi hucum yapamıyoruz. Castro ve Scarione dağıttı bizim takımı, bizde Emre girince biraz canlandık işte. Takım da o kadar eksik varken oyuncu eleştirmekte anlamsız kalıyor.

Millet ne dese haklı ama şu adamı bir kullanamadık arkadaş ,

adam milyon tane kafa topuna çıktı bin tane darbe aldı , sırf adı Drogba diye hiçbirisi göze batmıyor , Drogba yanında Burakla oynamaya devam ederse daha çok laf edilir ne laubaliliği kalır ne "yürüdüğü" ,

adam 90dk ceza sahası dışında heryerde göründü nerdeyse eleştirin ama insaflı olun .

Geri
Üst Alt