Galatasaray´in bu hucüm oyununda dünyada zor bulursun oynayabilecek bir forvet. Drogba istedigi kadar Drogba olsun, sen takim olarak hucüm edip bir oyuncuya destek veremezsen, o adamdan zor verim alirsin. Ne zaman olgunlasan bir atak düzenlesek adam zaten kalitesini konusturuyor, ama bu hucün anlayisi ile bir oyuncu devamli tek basina 4-5 kisi ile bogusamaz.

Asistin mükemmeldi ama o 2 pozisyondan birini senin klasındaki bir oyuncunun gole çevirmesi gerekirdi.

Çok yorgun. Bu her halinden belli. Yorgun olmayan formda bir drogba eline geçen o 2 pozisyonu da gol yapardı. hiç sekmez. Yapamıyorsa beceriksizliğinden değil, yorgun olduğundan. Dediğim gibi her halinden belli.

Çok yorgun. Bu her halinden belli. Yorgun olmayan formda bir drogba eline geçen o 2 pozisyonu da gol yapardı. hiç sekmez. Yapamıyorsa beceriksizliğinden değil, yorgun olduğundan. Dediğim gibi her halinden belli.

Sürekli oynamak isteyen kendisi yalnız.

FT onu bir kere çıkardığında tripten tribe girmişti.

Dönüşümlü faydalanılması lazım Drogba müsade ederse tabi.

hem yorgun hem yaşlı. chelsea en verimli yıllarında onu kullandı bizde posasıyla idare etmeye çalışıyoruz, gerçek malesef bu. ama yine de bu haliyle bile çok verimli kullanılabilir ama onuda beceremiyoruz tabiki

burakla oynadığı sürece verimi yarı yarıya düşer. sürekli rakiple boğuşmak zorunda kalıyor. yaklaşan bir oyuncu yok yanına. chelsea de en etkili yönü kanat ortalarına yaptığı kafa ve ayak içi vuruşlarıydı. ama ne gezer bu takımda kanat. top şişirme olayına gelirsek takımın; inanın onu bile beceremeyen takımımız var ceza sahası dışına şişiriyorlar çoğunlukla. içeri şişirseler de drogbanın etrafına gelip karambol yaratacak oyuncu yok. çin takımı bile daha etkili kullanıyordu drogbayı. 40 metreden frikik kullanması tabiki eleştirilmeli ancak medyanın gazına gelip neden penaltı kullanıyor vs demek çok saçma. dünyanın neresine giderseniz gidin drogbanın penaltı kullandığı için yerden yere vurulduğunu söyleseler kimse inanmaz. ama malesef bu tip değerleri bitirmekte üzerimize yok.

Real macındada burak vardı dimi

2 net pozisyon harcadı. Topu kontrol edip vursa gol ihtimali %500 artacaktı. Bunun yorgunlukla, top indirmeyle alakası yok. Ayağına top gelmiş tut ve vur. Burak da kafa vuruşunda aynı hatayı yaptı.

Kici kirik Henrique'nin bile gol atigi ligde Drogba'dan üstün performans beklemek yanlis olmasa gerek.Dyanda rakiplerin muhtesem kanat organizasyonlari var zannedecek.Senelerden beri yildiz futbolcuya hasret kalan Galatasaray taraftarini drogbayi elestirmesini beklemek hayalcilik olur.Aylardan beri dinlendirin diye yaziyoruz,tabi kendide böyle birseye müsade edecek bir yapiya sahip olmadigi icin daha büyük sorunlarlan karsilasacagiz ilerki haftalarda.

Real macındada burak vardı dimi

Futbolumuzdaki temel problem aslında senin kurduğun şu cümlede gizli. 2 transfer yaptıktan sonra kendimizi o kadar büyük görüyoruz ki Santiago Bernabeuda Reali parçalamamız gerektiğine inandırıyoruz kendimizi. Ben burada Drogbanın en etkili nasıl kullanılabileceği ile ilgili düşüncemi paylaştım. Gerek kanatlar, gerek hücumdaki partneri vs. Ama bunu Real maçı üzerinden tartışmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Burak konusunda ise detaylı hiçbir analiz yapmak istemiyorum artık. Defalarca görüşümü bildirdim.

Kontrol edip vursa ikisi de goldü.Neden böyle olduğunu anlayamıyorum.Kötü oynadığımız maç bize geldi ama biz alamadık.

Florya'yı taraftar basarsa olacağı bu, yönetimden saçmalıklar.Adam ligtv'de koşu mesafesinde alta düşmeyieym yoksa taraftar beni tefe koyar diye boşa koştu. Net pozisyonları da hem stresin hem baskının yüzünden tercih hatası yaptı.Kontrol etse iksini de asardı.

kızamıyorum ben bu adama abi :) Maç sırasında kızıyorum gol kaçırınca falan maç bitince geçiyor sanırım onu hep uzaktan izlediğim için ne yaparsa yapsın kızdırmıyor..

11 e yazılacak ilk isim.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bizim Drogba ile olan durumumuz elimizde halihazır bir tabancamız varken gidip silahçıdan çok etkili bir av tüfeği alıp daha sonra ava giderken tabanca ile tüfeğimizi birbirine bantladıktan sonra avlamak istediğimiz hayvana doğru fırlatmamız gibi birşey.Drogba varsa tek forvet oynar, Burak varsa o da tek forvet oynar.Bu iki adamda kanatların ve orta sahanın desteğine muhtaçlardır hatta Drogba'ya Burak'a verilen desteğin daha azı da gitse çok etkili olur ancak Burak ve Drogba aynı anda sahada olduğunda gariptir ikisine de destek gitmiyor.Daha sonra gol pozisyonu üretemeyince moraller bozuluyor, defans zaten salak iyice odaktan kopuyor golü yiyoruz falan...

drogbadan pres yapmasını beklemeyelım.orta saha kalabalık olursa drogbada tek forvet oynarsa drogbanın pres yappmasına gerek kalmaz.

The Legend ile sözleşme uzatılacak gibi inşallah . Çekemeyenler çatlasın. DD11 gerisi yalan.

Geri
Üst Alt