Vallahi hic kimse kusura bakmasin ama Benim icin Hagi neyse Drogba da o .Her mac hayranlikla izliyorum.Böyle bir futbolcumuz oldugu icin cok sansliyiz

BbOB-53CIAA7JdE.jpg:large

Maçın adamı.

Bazen cok top eziyor diye kiziyorum ama her pozisyonda adam basrolde.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Belki de futbolunun son demlerinde bu derece katkı yapması müthiş bir olay. Bu gruptan çıkmamızda başrol onundur, hiç şüphesiz.

avrupanain sayili en iyi defans oyuncularinden biri ne demek istedigmi bilen bilir anliyan anlar sadece son 2-3 yilda maclarini izlediyse

Bugün oynaması gerektiği gibi oynadı helal olsun dedirtti. Ne yapsın adam. 90'da attığı çalım ile 2-0 da yaptıracaktı.

Drogba ben bunları geçen sene gibi yapmıyor diye eleştirilmeli demiştim. Bu sene o çalımı az deniyor, deneyip geçince pas yerine vuruyor diye eleştirmiştim.

Bu gün ki gibi yapsın magic'i versin pası gol olmasa da sorun değil. Kariyeri çok büyük ama takımın sahibi gibi oynaması hem bize hakaret olur hem kendi eliyle yarattığı kariyerine uymaz. Büyük oyuncu kibrini de sahaya gömen adamdır.

Juventus defansini dağitti resmen Drogbaba.Yaptiği asisti de cok guzeldi.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çare drogba çok büyük oyuncu.burak uyuzu yerine yanına tevez tarzı bir forvet olsa coşarız.

Oyunda hiç yok diyebiliriz ama gol atıyorsak onun mutlaka parmağı var

O yüzden sensiz olmaz didi

GQ yılın sporcusu ödülünü Drogba'ya layık görmüş,ödülü başkan vermiş

BbO-KHACMAEPRiR.jpg:large

arkadaşlar drogba için söyleceğim söz şudur. iyi veya kötü oynar ama yüreğini koyduğu anlarda,öz verili davrandığı her maçta bir rolü vardır.

drogbanın var olması demek bile, o defansı kitler..

3-5-2 taktiği en iyi olandır.

galatasaray veya herhangi bir takım orta sahada üstünlüğü pas ve fizik olarak ortaya koyuyorsa son sözü ustalar söyler...

iyi ki varsın drogba. ADAMINNNN DİDİİİERRBİSİN......... :)

1 asist yaptı.

bir tane daha yaptı burak atamadı

golü vardı buffon cıkardı.

Bugün şanslı olsa 1 gol 2 asisti olucaktı :D

Kendisini son maçlarda eleştirdim ama şimdi anlıyorum ki Burak'a pozisyon yaratmaya çalışmaktan yoruluyor bu adam, Drogba'yı pozisyon yaratmaya değil gol atmaya yönelik oynatırsak çok daha iyi olur :016:

Geri
Üst Alt