Drogbanın yanına kısa ama hızlı ve bulduğunu atan biri bulsak her maç 2 gol buluruz.

Attığın kafa mükemmel Burak'a al da at dedin daha ne yapacan baba indirdiğin topları saymıyorum bile.

36 yaşında hala istiyorsun!

Kaybetmekten hoşlanmıyorsun!

Keşke herkesin senin gibi kocaman yüreği olsa..

Profesyonellik son dakikada forvetten gelip orta sahadaki adama basıp topu almasıyla kendini gösterdi. O sırada Burak burnunu atmakla meşguldü. Bazı oyuncularımızın boşvermişliği çabuk pes etme hastalığı bizi bitiriyor bu sene.

Eski bitiriciliği olsa keşke dedirtiyo bazen.Onun dışında herşeyi yapıyor aslan parçası.Burak gibi beceriksize bile ne pozisyonlar hazırlıyo ama adam atamıyo yapacak bişey yok.Girdiği pozisyonlarda son vuruşlarına biraz dikkat etse çok daha iyi olur.Onun dışında her şekilde bu takımda ilk yazılacak adam.

Acıyorum bazen sahada bu adama ben olsam Drogba'nın yerinde tekme tokat döverdim o Burak'ı

35 yaşında eski performansını senden beklemek ayıp olur. Ölün yeter yetiyor da bazı futbol katilleri emeğine yazık etse de.

Bizde bir pino vardı. Tek başına debelenip dururdu orta sahadan bile vururdu ama iyi vururdu. O dönemki yabancılar şu dönemde olsaydı acaba daha mı verimli olurlardı? Mesela

Sabri - Selçuk - Melo - Aydın

Burak Drogba

değilde

Selçuk - Melo

Sneijder

Keita - Drogba - Pino

gibi

Demek istediğim bi isim alınıyor evet. Ama yanı aynı kalibre onun anlaşabileceği tarzda adamlar olmadığı için çürüyor gidiyor. 2 sezondur yerli oyuncuların maksimum katkısıyla şampiyon olduk. Ama bizim hastalığımızdır istikrarsızlık. Hepsi düşüşte. Sebebi bunun tespit edilemeyip doğru yerlere doğru ismin seçilememesi olabilir mi? O gün bunlar düşünülemediği için ve antrenörü de tabloyu sezip trilyonlarıyla tatil dolu bir yıl dilediği için takımın temel taşlarını sağlamlaştıramadık.

Burda mesela orada yazdığım Keita - Pino değil. Takım kuramamak isim almak.

Muslera

Eboue - Semih - Ujfalusi - Hakan

Engin - Selçuk - Melo - Emre

Necati - Elmander​

veya kazım, riera, baros ekle

bu takım önce

Muslera

Eboue - Semih - Dany - Riera

Hamit - Selçuk - Melo

Sneijder

Drogba - Burak​

böyle oldu ve 2 sene üst üste şampiyon olduk. Bu sene gelenler ve başından beri ben formsuzum diye bas bas bağıranlar,

Bruma katkı veremiyor,

Chedjou katkı veremiyor,

Amrabat 0,

Hamit sakat.

Eboue düşüşte,

Engin düşüşte,

Semih düşüşte,

Dany hep düşüşte,

Riera düşüşte,

Selçuk düşüşte,

Burak düşüşte,

Melo istikrarlı,

Drogba istikrarlı,

Sneijder sakatlık harici çıkışta,

Maçı çevirmesini umduklarımız,

Hala ve hala Sabri, Aydın, Emre Çolak, Yekta, Engin, Ceyhun

Tabloya şöyle bir bakınca şaşırmamak gerekir. Bireysel performanslara sırtımızı yasladık gidiyoruz bu sene.

Önümüzdeki sene Drogba ile devam edilmemesini savunan arkadaşlara saygım fakat kanımca seneye yabancı sayısı 1 bile olsa Drogbayı takımda tutardım ,

daha evvelde yazdım Drogba şu yaklaşık 1 senede daha evvelki kariyerinden daha fazla hava topuna çıkmış olabilir , adama santrfor haricinde her muamele yapılıyor , bugün O'na şişirmeyip pas atan tek kişi Sneijder idi ,

solunda Arda vb. , sağında Keita vb. arkasındada Sneijder'in oynadığı kendisininde tek santrfor olduğu bir takımda neler yapabilirdi bilinmez .

o kadar mücadeleci ki bazı lakayıt vurduğu toplara kızamıyorum.yoksa drogba da kaçırıyo ama drogba bizi sırtında taşıyo.

35 yaşında olupta bu kadar katkı veren bi adam daha yoktur şuan. Tek kelimeyle harika. Takımdaki kazmalar ayak uydurabilse neler olacak neler

Vallahi elinen gelenin en iyisini yapıyor ama bu adamlar kazanmaya alışkın adamlar.Kaybetmeye tahammülü olmayaccağı günler yakında...

Geri
Üst Alt