Geçen sene hariç uzun senelerdir yapamıyor. Hatırlatayım İngiltere'de noel veya yılbaşı tatili diye birşey yok.

Ya bizim ülkemize gelen yabancilarin bize hangi gözlen baktiklarini bilmiyormus gibi konusuyorsun,senelerce ülkemizde kalip bir kelime türkce ögrenmeden gidenler var,sikiysa böyle civik hareketleri Almanya ,Italyada falan yapsinlar.

Dünkü maçta çok agresif olmasına rağmen art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Anti Drogbacılar yine devrede.Bu adam yarın çıkıp da maç kazandırdığı zaman adamı yerin dibine sokan arkadaşlar bi zahmet kralsın canımsın muhabbeti yapmasınlar.Adam kaç maçtır dayak yiyiyor defans oyuncularından kimsenin haberi yok.Ne olursa olsun fark yaratan bir adam.Ben takımımın formasını giydiği için son derece mutluyum...

Dünkü maçta çok agresif olmasına rağmen art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Anti Drogbacılar yine devrede.Bu adam yarın çıkıp da maç kazandırdığı zaman adamı yerin dibine sokan arkadaşlar bi zahmet kralsın canımsın muhabbeti yapmasınlar.Adam kaç maçtır dayak yiyiyor defans oyuncularından kimsenin haberi yok.Ne olursa olsun fark yaratan bir adam.Ben takımımın formasını giydiği için son derece mutluyum...

Show yapıyor trabzonun def oyuncusunu yanına cagırmalar fln sonra tribüne bakmalar koca adamsın

Vay anasını,adam çocuğuna Drogba adını koymuş.

BcGWyv8CUAApymL.jpg:large

O hareketler neydi öyle 87. dk da. Takımdaki diğer topçular eşşek başı mı da kendi kendine iş yapıyorsun. Eminim ki Mancini değişiklik hakkı olsa 1dk beklemezdi çıkarmak için.

Aslına bakarsanız o amatör ruhu 35 yaşında olmasına rağmen Drogba'yı yukarıda tutuyor.Hagi'nin Arsenal maçında gördüğü kırmızı kart aynı ruh haliydi.

Kredisi cok yüksek.Takım sürünürken 2 hareketiyle maçı getirdiği çok ama Trabzon maçında resmen salladı maçı.

Ben üzüldüm.Değeri çok büyük bizim için,umarım tek maçlık bir şeydir.

Feci bir şekilde maç seçiyor. Şimdi yarın Chelsea'yle oynayalım god mode da oynar. İki Juventus maçında da ne biçim top oynadı ama gel gelelim ligi hafife alıyor.

Laubali oynadı dün akşam hiç beğenmedim.

Kafasını futbola vermediği her dakika takıma zarar.

tek maçla ne adamlıgını ne futbolculugunu bıraktılar reyiz ki attıgımız ilk golde yine drogbanın sihiri vardı sneijder in sutlarında selcugun pozisyonunda adam 35 36 yaşında sezon başından beri takımı taşıyor gerekirse sag bek e depar atıp defans yapıyor ne bekliyorsunuz ki su takımda drogba yeteneginde kariyerinde ve karakterinde bir tane defansta bir tane ortasahada adam olsa cok farklı noktalarda olurduk

Yazılanları okumadım daha

Drogbasaraylılar ''ama abi adam Snejdere pas attı'' dediler mi

''ama abi adam Olcanı kovaladı'' vay ne müthiş adam be dediler mi ?

Başka bir şey diyemezler zaten başka yoktu zaten ortalıkta.1 kez de kötü oynasın diyen oldu mu ? Yok canım olmamıştır çünkü adam 16 lig maçının 10unda rezalet ötesi 4ünde normal 2sinde çok iyi oynadı.

Bjk-Gb maçı ve biraz Kayseri maçı dışında adam ligde kepaze oynuyor ama hala övülüyor. Bundan sonra sadece Ş.ligi ve içerideki Bjk-Fb maçlarında oynasın mutluluktan uçarım havalara.

Top tutuyormuş. Çok güzel top tutuyor :) Eminim hiç teknik olmayan Umut daha çok top tutar.

Umutla Burak çok top kaybı yapıyormuş. Çıkartalım istatistikleri ligde bu kadar top kaybı yapan başka bir oyuncu var mıdır ?

Golcüymüş hadi canım sende. Bitiriciliği zaten rezalet.

Stoperden daha az koşuyor maçlarda :)

Ee ne yapıyor bu adam da eleştirilmiyor veya övülüyor ? İlk kez mi yaptı bu kepazeliğini ? Daha önceki lig maçlarına bir bakın. Top tutamıyorsun tamam anladık, golcülüğün de rezalet onu da anladık. Abi maçın başında atılan topa nasıl koşmazsın yanından stoper giderken nasıl yürürsün sen ?

Bırakın frikikleri bırakın gel gel şovlarını atılan topa koşmuyor adam böyle bir şey yok ya.Her şeye bir bahane bulursunuz da ilk yarıda maçın başlarında atılan toplara niye koşmaz ?

Adam lig maçlarının çoğunda kötü oynuyor,pardon oynuyor mu dedim oynamıyor ama her maç sonu abi 1 kez kötü oynayınca hemen vuruyorsunuz bize Umutlar müstehak falan deniliyor. Nerede iyi oynamış söyleyin de bilelim. Rize maçında da atılan toplara koşmamıştı. Açın bir bakın Antalya maçının 60dakikasında nasıl saha yürümüş bir izleyin. Bakın Fener maçına,bakın K.paşa maçında asist dışında nasıl yürümüş, bir bakın ilk Antep maçında ne saçma oynamış.Ne yapmış Eskişehir maçında ? Ne yapmış Bursa maçında ?

İşine gelince koskoca İtalyan savunmasını deviriyor.

Yazılanları okumadım daha

Drogbasaraylılar ''ama abi adam Snejdere pas attı'' dediler mi

''ama abi adam Olcanı kovaladı'' vay ne müthiş adam be dediler mi ?

Başka bir şey diyemezler zaten başka yoktu zaten ortalıkta.1 kez de kötü oynasın diyen oldu mu ? Yok canım olmamıştır çünkü adam 16 lig maçının 10unda rezalet ötesi 4ünde normal 2sinde çok iyi oynadı.

Bjk-Gb maçı ve biraz Kayseri maçı dışında adam ligde kepaze oynuyor ama hala övülüyor. Bundan sonra sadece Ş.ligi ve içerideki Bjk-Fb maçlarında oynasın mutluluktan uçarım havalara.

Top tutuyormuş. Çok güzel top tutuyor :) Eminim hiç teknik olmayan Umut daha çok top tutar.

Umutla Burak çok top kaybı yapıyormuş. Çıkartalım istatistikleri ligde bu kadar top kaybı yapan başka bir oyuncu var mıdır ?

Golcüymüş hadi canım sende. Bitiriciliği zaten rezalet.

Stoperden daha az koşuyor maçlarda :)

Ee ne yapıyor bu adam da eleştirilmiyor veya övülüyor ? İlk kez mi yaptı bu kepazeliğini ? Daha önceki lig maçlarına bir bakın. Top tutamıyorsun tamam anladık, golcülüğün de rezalet onu da anladık. Abi maçın başında atılan topa nasıl koşmazsın yanından stoper giderken nasıl yürürsün sen ?

Bırakın frikikleri bırakın gel gel şovlarını atılan topa koşmuyor adam böyle bir şey yok ya.Her şeye bir bahane bulursunuz da ilk yarıda maçın başlarında atılan toplara niye koşmaz ?

Yilin bos yorumu odulunu kazandin tebrikler.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt