Özellikle topsuz alanda akıl almaz derecede muazzam işler yapıyor, TV'den geniş planda sadece Drogba'yı takip ettiğiniz zaman veya stadyumdan canlı izlediğinizde fark edebileceğiniz işler.

Drogba'dan beklenen de bu olması lazım zaten, Burak, Sneijder ve Selçuk'u inanılmaz rahatlatıyor. Kanat oynaması gereken fakat beceremeyen futbolcularımızı da oyunun içine son derece akılcı şekilde sokuyor.

Drogba´yi tartismak bana sacma geliyor. Evet dokunulmaz olmasin tabiki, ancak geldiginden beri yaptiklari ortada.

Sahada durmasi bile bize avantaj yaratiyor. Önemli maclardaki katkisi, attigi deplasman golleri vs. ortada.

2 haftadir etkisiz olabilir, ancak Drogba büyük maclarin büyük futbolcusu. Kesinlikle kalmali. 2 seneye de hayir demem.

Bir de tek forvet oynayalım Drogbayı oynatalım diyenler vardı. Bu takımda Drogba tek forvet oynasın sezon sonu 30 golü bile geçemez bu takım.

''ama Burak'a ne orta açtı be'' deyip bugünkü klasik övgümüzü de yapalım Drogbaya...

Burak'tan daha beceriksiz,gol kaçırma ustası.

Burak'tan daha az top tutan bir oyuncu.

Burak'tan çok daha az koşan oyuncu.

Ama her rezil oynadığı maç sonrası ''Drogba ulan bu'' deniliyor. Ben Drogbayı izlerken utanıyorum. Drogba sahada olduğu sürece rahat galibiyetleri unutun. Biz neden 5 atamıyoruz 4 atamıyoruz diye yakınmayın. Sahada yürümekten başka top kaybı yapmaktan başka 3e 1 pozisyonları rezilce harcamaktan başka hiçbir halta yaramayan adam sahada olursa sen her maçı zar zor kazanırsın.

did-drog_2199456b.jpg

Son 2 maçtır formunda düşüş olsa da dün 2 tane gol pası verdi ve 2-3 tane gol pozisyonuna girdi.Gol vuruşlarında şanssızdı ama formda bir Drogba yı dünyada hiçbir defans oyuncusu durduramaz.Devre arasında dinlenip kendine gelecektir.

Ama her rezil oynadığı maç sonrası ''Drogba ulan bu'' deniliyor. Ben Drogbayı izlerken utanıyorum. Drogba sahada olduğu sürece rahat galibiyetleri unutun. Biz neden 5 atamıyoruz 4 atamıyoruz diye yakınmayın. Sahada yürümekten başka top kaybı yapmaktan başka 3e 1 pozisyonları rezilce harcamaktan başka hiçbir halta yaramayan adam sahada olursa sen her maçı zar zor kazanırsın.

sen ne saçmalıyon

Böyle başlıklarda eğitimin(temel futbol eğitiminin) şart olduğu bir kez daha belli oluyor.

Bazı maçlarda Drogba olmasa gol atamayacak takım adam 35 yaşında tabiki de form düşüklüğü olacak.Her maç oynayacak diye bir şeyde yok Mancini'nin ayarlaması gerek

2. yarı bazı maçlarda tribünde oturmalı, bu tempoyu kaldırması zor.

Bir de tek forvet oynayalım Drogbayı oynatalım diyenler vardı. Bu takımda Drogba tek forvet oynasın sezon sonu 30 golü bile geçemez bu takım.

''ama Burak'a ne orta açtı be'' deyip bugünkü klasik övgümüzü de yapalım Drogbaya...

Yol yakinken başka spor branşlarina yonelmeni tavsiye ediyorum. Drogba'nin son dönemde yaşının getirdiği bir fiziki yıpranma soz konusu buna katılıyorum. Bazen sorumsuz tavırları da oluyor buna da katilirim. Ama Drogba Burak'tan daha beceriksiz, top tutamiyor demek futbola ihanettir.

Form düşüklüğü yaşaması normal.

1.Bu adam 36 yaşına geldi.Üstelik sezon başında takım olarak çok kötü kamp dönemi geçirdik.Melo hariç birçok oyuncumuz daha yeni yeni kondisyon olarak toparlandı.

2.Çok fazla puan kaybetmemiz ve özellikle birçok oyuncunun gerekli karakteri gösterememesi sebebiyle Drogba bazı maçlarda kendini çok fazla zorladı.Bir de onu dinlendiremeyince son 2 hafta epey kötü duruma düştü.

Devre arasında Carminati farkıyla ve Mancini'nin onu sıklıkla dinlendireceği gerçeğiyle kendisinden yine yüksek verim alırız.

hasan yildiz drogbayi yerin dibine sokmus ama deplasmanda dokulen bi takimiz ve dis sahada 14 gol atmisiz, bu 14 golun 9unda drogbanin direkt gole katkisi var

Şu Olimpiyat stadında Bjk ye attığı 2.gol ve bütün stadın susması, helal parçalı Fil:):)

hasan yıldız,

burak dorogba dan daha çok top tutuyor öyle mi? dün burak biraz oynadı hemen çıkıp başladınız.burak real maçında kopenhag maçında kale dibindeki kafaları kaçırırken neredeydiniz?

Saçmalama.

Adam'a dogru dürüst pas veren yoksa zor golleri atar. Sen paslari Sabri'den bekliyorsan zor golleri atarsin. Drogba iyi forvet, 36 yasinda olmasina ragmen oyun'a Buraktan çok fazla katki sagliyor ama o'nu 2 forvet sistemde oynatmak hata bence. 1 forvet oynarsak Drogba'nin asil gücü ozaman belli olur.

Asil Burak kaçirma ustasi, 36 yasindaki Drogba bile daha iyi pas verebiliyor.

Geri
Üst Alt