Yazılanları okumadım daha

Drogbasaraylılar ''ama abi adam Snejdere pas attı'' dediler mi

''ama abi adam Olcanı kovaladı'' vay ne müthiş adam be dediler mi ?

Başka bir şey diyemezler zaten başka yoktu zaten ortalıkta.1 kez de kötü oynasın diyen oldu mu ? Yok canım olmamıştır çünkü adam 16 lig maçının 10unda rezalet ötesi 4ünde normal 2sinde çok iyi oynadı.

Bjk-Gb maçı ve biraz Kayseri maçı dışında adam ligde kepaze oynuyor ama hala övülüyor. Bundan sonra sadece Ş.ligi ve içerideki Bjk-Fb maçlarında oynasın mutluluktan uçarım havalara.

Top tutuyormuş. Çok güzel top tutuyor :) Eminim hiç teknik olmayan Umut daha çok top tutar.

Umutla Burak çok top kaybı yapıyormuş. Çıkartalım istatistikleri ligde bu kadar top kaybı yapan başka bir oyuncu var mıdır ?

Golcüymüş hadi canım sende. Bitiriciliği zaten rezalet.

Stoperden daha az koşuyor maçlarda :)

Ee ne yapıyor bu adam da eleştirilmiyor veya övülüyor ? İlk kez mi yaptı bu kepazeliğini ? Daha önceki lig maçlarına bir bakın. Top tutamıyorsun tamam anladık, golcülüğün de rezalet onu da anladık. Abi maçın başında atılan topa nasıl koşmazsın yanından stoper giderken nasıl yürürsün sen ?

Bırakın frikikleri bırakın gel gel şovlarını atılan topa koşmuyor adam böyle bir şey yok ya.Her şeye bir bahane bulursunuz da ilk yarıda maçın başlarında atılan toplara niye koşmaz ?

Bu kafayi yasamak icin ne icmek gerek?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burak'tan daha beceriksiz,gol kaçırma ustası.

Burak'tan daha az top tutan bir oyuncu.

Burak'tan çok daha az koşan oyuncu.

Ama her rezil oynadığı maç sonrası ''Drogba ulan bu'' deniliyor. Ben Drogbayı izlerken utanıyorum. Drogba sahada olduğu sürece rahat galibiyetleri unutun. Biz neden 5 atamıyoruz 4 atamıyoruz diye yakınmayın. Sahada yürümekten başka top kaybı yapmaktan başka 3e 1 pozisyonları rezilce harcamaktan başka hiçbir halta yaramayan adam sahada olursa sen her maçı zar zor kazanırsın.

Tipik bir liseli kardeşimiz

bu sene 25 maç oynamış.11 gol 5 asist.... 2 gol 3 asist Cl de.... Bu adam benle yaşıt..Bu kadar maçı hemde bi çoğu üst düzey olanı oynayan kaç oyuncu var

drogba drogba gibi oynamaya çalışmıyor başka bir şeyler yapmak istiyor çalım atmak asist yapmak gibi oysaki biz ondan drogba gibi oynamasını istiyoruz ceza sahası önünde duvar olup içeri açılan ortalarda kafayla gol atmasını ne bekliyordum ama adam başka birşey oynamaya çalışıyor

1536738_10152092014266250_455258685_n.jpg

5-6 sene önce Drogba Türk düğününde halay çekecek deseler kim inanırdı¿

Ama her rezil oynadığı maç sonrası ''Drogba ulan bu'' deniliyor. Ben Drogbayı izlerken utanıyorum. Drogba sahada olduğu sürece rahat galibiyetleri unutun. Biz neden 5 atamıyoruz 4 atamıyoruz diye yakınmayın. Sahada yürümekten başka top kaybı yapmaktan başka 3e 1 pozisyonları rezilce harcamaktan başka hiçbir halta yaramayan adam sahada olursa sen her maçı zar zor kazanırsın.

foto_119576.gif

burak olmasaydi ne drogba olurdu ne de gs. her seyimizi bu adama borcluyuz biz.

juventus maçından beri düşüşte. yaşına bağlıyorum. sezonun ilerleyen dönemlerinde bu yaştaki oyuncular düşüşe geçer gayet normaldir. tadında bırakılmalı. eğer sözleşme yenilenirse istikrarsızlığı egoistliği laubaliliği ve londrada yıllarını geçirmiş bir insana hiç yakışmayan kabadayı hareketleriyle takıma yapılan bunca yatırımın başını yiyebilir. afrikalı futbolcumu bir daha asla. teşekkür edip kapıyı göstermek lazım sezon sonu

2014'te olacaklardan biri : Drogba Stamford'da kesin gol atacak , sakatlık vs. oynamama durumu olmazsa.

NERDE OKUDUN

Geri
Üst Alt