Ağır oynuyoruz zaten 3 kişi tutarken Drogbaya pas atıyoruz ondan sonra Drogba kötü oluyor

maçta toplam 5 tane orta var 5 ide kötü..Drogba napsın?

4 kişiyi geçip golmü atsın :D

son 3 maçtır laubali tavırlar içinde ,tamam hadi bugün için maç eksiği vardı denebilir ama eski hırsı yok gibi nedense

9912812147EC2354AD8957F2AA3C0_h323_w430_m2_q90_cBgqpGvuz.jpg

zed's dead baby zed's dead :sunglasses:

Senenin başında Antalya,Beşiktaş,Akhisar felan gol yükümüzü çeken bir Drogba vardı.Ama sanki pek takmıyor gibi artık.Yanında ki adama dahi baskı yapmadı bugun.Şimdi adama da kızamıyorum.30 küsür yaşına geldi,koşmaması gayet doğal bu kadar sık maç yaparsa.Sene sonuna kadar büyük maçlarda katkı vereceği kesin.Ayrıca adam koşmasa bile en ufak hareketiyle maçı değiştirebilecek kalitede bir adam.

Ağır oynuyoruz zaten 3 kişi tutarken Drogbaya pas atıyoruz ondan sonra Drogba kötü oluyor

maçta toplam 5 tane orta var 5 ide kötü..Drogba napsın?

4 kişiyi geçip golmü atsın :D

Benim nazarımda Drogba'da ki sıkıntı,istekli değil.Yorulmuş bir havası var.

Dediğim yanlış anlaşılmasın, Drogba'nın ölüsü bile Burak'tan faydalıdır, o ayrı. Ama son 4 maçtır Drogba çok farklı, toparlanması gerekiyor. Şutları kötü, üzerinde bir uyuşukluk var, hiç koşmuyor ve yine tüm frikikleri kullanmaya çalışıyor. En azından şu seneyi bir çıkaralım, sonra daha gencini buluruz.

Sezon sonunda tesekkur edilmeli.

Dediğim yanlış anlaşılmasın, Drogba'nın ölüsü bile Burak'tan faydalıdır, o ayrı. Ama son 4 maçtır Drogba çok farklı, toparlanması gerekiyor. Şutları kötü, üzerinde bir uyuşukluk var, hiç koşmuyor ve yine tüm frikikleri kullanmaya çalışıyor. En azından şu seneyi bir çıkaralım, sonra daha gencini buluruz.

Son 4 maçtır falan değil bu sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum..Geçen yılki haliyle bu yılki hali çok farklı..İnanılmaz laubali bir kimliğe bürünmüş..Tamam goller attı , önemli asistle yaptı ama maç boyu ya gol atayım ya asist yapayım diye pusuda bekliyor onun dışında oyunda yok.. Bu yabancı sınırı varken üstelik 5 milyon €'dan Drogbayla sözleşme uzatmak intihardır bana göre..

Son 4 maçtır falan değil bu sezon başından beri aynı şeyi söylüyorum..Geçen yılki haliyle bu yılki hali çok farklı..İnanılmaz laubali bir kimliğe bürünmüş..Tamam goller attı , önemli asistle yaptı ama maç boyu ya gol atayım ya asist yapayım diye pusuda bekliyor onun dışında oyunda yok.. Bu yabancı sınırı varken üstelik 5 milyon €'dan Drogbayla sözleşme uzatmak intihardır bana göre..

5 milyon değil bedava bile olsa bence devam edilmemeli, zaten bu şekilde düşünecektir Mancini de. Takımı gençleştiriyorlar.

Burak ile birlikte takıma zarar veriyorlar. 3 forvetimiz var ama biri tam değil.

Ödediğimiz para çok yüksek. Sezon sonu göndermek lazım.

leşinde ötesinde. bu sezon sonunda artık futbolu bırakması lazım. yoksa kariyerini ve kendisine duyulan saygıyı zedeleyecek işlere imza atacak. bizde drogbayı 2. yarı daha efektif ve yararlı şekilde kullanacak opsiyonlar bulmalıyız. 45 dakika ve civarı süreler drogba için daha uygun olacaktır

Haddini bildirmek lazım bu adama. Galatasaray'ı küçük görmenin bedeli ödetilmeli. Çin takımında bile daha formdaydı. Bide duran topların başına geçmezmi. Afrikalı futbolcu alırsak bundan sonra o transfer benim için aslında hiç olmamış olan transfer olacaktır

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı . Maçta çok gereksiz hareketler yapıyor . Çok top kaybediyor ve kaybettiği topların peşine düşmüyor . Geçen seneki Drogba öylemiydi ? 90 dakika mücadele eden , koşan bir Drogba vardı . Şimdi yanındaki topa koşmuyor . Önüme atılsada gol atsam der gibi aynı burak gibi . Sene sonu yollar ayrılmalı . Yerine Drogbadan genç , aynı özelliklere sahip bir afrikalı alınmalı .

Geçen seneki yarım sezonluk maçları arşivleyeceğim, Drogba sebebiyle.Aslında bu senede çoğu maçta ciddi payı var ama aşırı laubali.Ya kendini toplayıp düşük bir ücretle kalsın ki böyle bir şeyi hayatta kabul etmez ya da yollar ayrılsın.

En iyi olduğu zamanlarda bile süreklilik problemi yaşayabiliyordu aslında bu sezonda Avrupa maçları dışında yaşının da verdiği etkiyle daha da çok hissedilmeye başlandı. İstekli olduğu her zaman böyle büyük bir oyuncuya takımda yer vardır ama üç kupada yoluna devam etmek isteyen ve kupa hedefleyen bir takımın santraforu ne yazık ki maç seçmemeli herkes koşarken o izlememeli. İmkan olsa da yerine Doumbia'yı alabilsek ya da illaki popüler olacaksa da Ibrahimovic-Eto'o tarzı bir isim.

İlk yarıda olduğu gibi sürekli oynatılırsa performansı dahada düşecek.

Zaman zaman tribünde bekletilmeli.(2-3 maçta 1 tribüne gönderilip başka oyuncular için kontenjan açılabilir.)

Pek oynayacak hali kalmamış ne yazık ki.:(

6+0+4 , 6+4 olsaydı Drogba'yı ekonomik kullanmak adına elimiz çok rahatlardı.Allah belanı versin tüpçü :mad::mad::mad:

sezon sonu hakettiği şekilde teşekkür edilip yollar ayrılmalı.heyacanını kaybetmiş son maçlara bakılırsa.

Geri
Üst Alt