Herhangi bi sozlesme teklif edilmeden simdiden yerine iyi bi oyuncu bakılip sezon sonu kendisine tesekkur edilmeli.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söyleyecek fazla söz yok. Sözün bittiği yerde kendisi.

Efsane futbolcu.Bugün aşırıda kötü değildi takım iyi değil adam da takmıyor..

Chelsea macında görün bide Drogbayı

Bel sakatlıkları beladır. Keşke dinlendirilseydi diyorum. Belki Mancini sakatlık sonrası maç kondisyonu falan kazansın demiştir de, bence zorlamamak lazımdı.

Sallamıyor halinden tavrından belli,güzel bir şekilde uğurlamak gerek,eyvallah Didi.

Bizim takima gore iyidi kardesim . Balta Ceyhun Burak Riera falan filan hepsi kotuydu Drogbadan

Diğerlerinin kötü olması Drogbayı bağlamaz . Sonuçta sen o takımın liderisin . Sen oynamadığın zaman diğer oyuncularda oynamaz . Hani 5-10 dakika oynamaz anlarım da 90 dakika hiç oynamadı . Etkili pozisyonu yok (Maçın ilk bölümündeki dağlara taşlara vurduğu şut dışında) . Drogba maç seçiyor . Bakın bakalım Chelsea'ye karşı nasıl oynayacak . Deli gibi oynar . Çünkü Elazığspor maçını Antalyaspor maçını kimse takip etmiyor , kimse bilmiyor ama bir yandan da eski takımı Chelsea ve bambaşka bir platform olan Şampiyonlar Ligi maçı var sonuçta . O maçlarda iyi oynayıp seneye Amerika Futbol Ligi'ne gidecek .

Topcularin hepsi kotu idi . Ama ne kadar cok sevsem de suc Mancini de . Takim bas bas bagiriyor beni tek forvet oynat diye . Burakida Drogbayi da oynaticam diyorsan Buraki kanata cek o zaman . Trip mi atiyor ? Hemen A2 ye ....

35 yaşında adama senelik 8 Milyon Euro veren kulube Galatasaray denir.

Derbiler ve UCL maçları hariç oynatmamak lazım.

Maç boyu Drogbaya salladınız , birde düşünün neden sallıyoruz diye ,

kötü oynuyor olabilir formsuz olabilir ama Drogbaya bu kadar laf ederken özellikle 2. yarı Burağın ismini ne zaman duydunuz kırmızıyı yerken ,,

Arkadaşlar seneye olmasın diyebilirsiniz , daha iyisini istemek hakkımız , formsuz diyebilirsiniz ama lütfen ciddiyetsiz ve lakayıt demeyin yahu bu adam her zaman böyleydi lakayıt dediğiniz adam maçın son sn 'sinde topu çıkmadan içeri ortalamak için yırtındı ,

Chelsea de hiçmi seyretmediniz ,

hiçbirşey seyretmediyseniz açın bulun 2008-09 sezonu ŞL deki barça eşleşmesindeki ilk maçı kaçırdığı pozisyonlara bakın ne kadar " lakayıt , ciddiyetsiz "

Gitmek istiyor sanırım. Yoksa bir insanoğlunun bu kadar isteksiz ve umursamaz olması zor.

Drogba oynarsa büyük maçlarda CL de felan oynar...yoksa ben hala drogbanın bittiğini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt