Sezon sonu tadında bırakmak en güzeli bu macerayı, Galatasaray'dan yolu geçmiş bir efsane olarak anılsın hep :tiphat:

Drogba'nın şu dakikadan itibaren kafasında sadece Chelsea ile oynayacağımız maçlar var. O maçlar da bittikten sonra olur da elenirsek Drogba artık bir nevi emekliliğini ilan eder. Ha elenmezsek de CL'de gittiği yere kadar gidecek, CL defteri kapandığı anda onun için hem Türkiye hem Avrupa defteri kapanacak. Sonrasında hep kafasında ki American Dream'i gerçekleştirmek üzere adımlarını atacak.

Henry de bunu doğruladı bir nevi..

Klas forvettir,usta forvettir kalitesi tartışılmaz ama yaşı 36 Galatasaray takımının 1.santraforu 36 yaşında olmamalı çoğu maçta dinlendirilmesi lazım her maç oynatılmaz ki!! Elazığ maçını sallar mı yahu Drogba soruyorum ? bide kupa maçı,oynat Umut'u yedeğin hazır dursun maç temposu yakalasın Mancini klas bir teknik adam ancak onunda bazı takıntıları var Drogba'yı hiç kesmiyor ne işi var Elazığ maçında ? bunlar bir yana Drogba'da bazen çok aptal işlere giriyor 1 metre önündeki topa koşmuyor Elazığ vs maçlarında koşmamasını anlıyorumda önemli maçlarda bile bu huyundan vazgeçmiyor.Burak it gibi koşsun Drogba yanından geçse bakıyor bari göstermelik koşsun yahu çoğu lig maçında takımı 10 kişi bırakıyor bunuda açıkça görmek lazım Burak'a sallayanlar Burak Yılmaz'a dua etsin bu takım Burak olmasa gol falan atamaz Burak'tan başka skorer isim yok takımda geçen sezon son 8 hafta açın bakın Burak Yılmaz 8 maçta 9 gol atmış toplamda 20 küsür gol şampiyonlukta büyük katkı vermiş öz evlatlarımızıda övmeyi bilelim hakkını teslim edelim bu takıma santrafor şart ama yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor...

Geçin abi Kafasında Chelsea maçı var lafını Burak'ın kafasında Selçuk'un kafasında Snejder'in kafasında yokmu Chelsea maçı onlar takır takır oynuyoda Drogba niye oynamıyor geçin abi bu işleri isteksiz işte maç seçiyor kalitesine hiç bir lafım yok ama ben ön tarafta sürekli pres yapan Milan Baroş'u özledim sadece top indirmekle olmuyor bu işler benim asıl ön plana çıkarmak istediğim şey takımın 1. santraforu 36 yaşında pivot özelliğine eyvallah ama hızından çevikliğinden eser kalmamış Drogba olmamalı kadromuzda pivot santrafor olarak bulunsun alsın yıllık 2 milyon euro otursun klübede bazı maçlarda iş düşer...

arkadaşlar RVP çokmu pahalıya gelir oda 31 yaşında diye biliyorum sniejderde Hollandalı onun için de iyi olur ?

Sunu soylemek istedim, haftalardir icimdeydi artik yaziyorum, bunu sadece son maca gore yazmiyorum.

Drogba bence mac seciyor, evet, uzun zamandir bizim takimda yabanci oyuncular mac sezmez idi, mesela Melo secmez, Muslera oyle, Sneijder de oyle (ilk basta biraz suphem vardi), ama Drogba bunu yapiyor.

Bu ya yasindan dolayi olabilir, yani bu yasta bu kadar mac trafigini kaldiramiyor ve dogal olarak tam verimli olamiyor, bana oyle gozukuyor sonucunda.

Yada Turkiye ligi zaten dandik, ben kendimi buyuk maclara saklim havasi var gibi, bakiyorum kritik maclarda adam isini gayet iyi yapiyor, ama boyle koy takimlara karsi hic varlik gosteremiyor..

Bu da biraz kendisini bizden buyuk (Turkiye den) gormesinden olabilir, adamin simdi gunahini da almak istemiyorum ama haftalardir Drogba yi begenmiyorum.

Drogba aslında Chelsea'deyken bile süreklilik sıkıntısı yaşıyordu. İstikrarsız olmasına rağmen bazı teknik adamlar onu ilk 11 de düşünmüyordu. Bizde artık lig ve kupa maçlarında tavan yaptı bu sorunu , maç seçmeden öte artık takıma zararlı oluyor , takıma çok kötü örnek teşkil ediyor ve şu haliyle bile 90 dakika oynuyorsa yazıklar olsun. Bazen iyi oynar , bazen çok iyi oynar , gelecekte çok iyi hatırlanır ama ben Hagi'yi gördükten sonra Drogba benim aklımda büyük bir oyuncu olarak değil çok iyi bir oyuncu olarak kalacak. Büyük oyuncu Hagi'ydi. Hagi'nin koştuğunu , mücadele ettiğini gören hangi oyuncu olursa olsun o da koşmalı ve mücadele etmeliydi ama Drogba bu etkinin tam tersini yapıyor işte takıma.

Burak ile Umut zaten başa belaydı, bir de bu çıktı. Nur topu gibi üç tane forvet sıkıntımız oldu.

Mancini dahil herkes sorunu savunmada sanıyor ama alakası yok, bizim sorunumuz topu ilerde tutup olumlu kullanamamak. Tüm santraforları gönderip adam gibi bir santrafor alalım artık.

Kattıkları üstün futbolu ve oyun zekası tartışılamaz Türkiye'ye gelen en iyi yabancılardan biri ancak gelecek sezonun kadro planlamasında mümkünse olmasın , maç seçme olayı ve artık bazı rakipleri hafife alıp fantastik denemeleri can sıkıcı olmaya başladı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9uxvEv7_tNs[/media]

0.40 da tanidik biri var :)

2 maçtır kötü ama abartmakta üstünüze yok. 2. yarı çok gol atacaktır. Takımın biraz toparlanmasına bakar.

2 yıl uzatılmasın kontratı 1 yılı Drogba kabul etmez, etmezse gitsin.

2.yılında Nonda-Baros-H.Şükür gibi ölü haliyle oynar 38 olacak. 2 yıl uzatmanın maliyeti 12-14m euro. o paraya 10m euro bonservisle genç iyi forvet alınır.

Seneye Cenk Tosun-Mevlüt-Yabancı forvet olmalı.

Burak para ederken satılabilir keza Umut için Trabzonla takasa girebiliriz.

Geri
Üst Alt