Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba'nın şu dakikadan itibaren kafasında sadece Chelsea ile oynayacağımız maçlar var. O maçlar da bittikten sonra olur da elenirsek Drogba artık bir nevi emekliliğini ilan eder. Ha elenmezsek de CL'de gittiği yere kadar gidecek, CL defteri kapandığı anda onun için hem Türkiye hem Avrupa defteri kapanacak. Sonrasında hep kafasında ki American Dream'i gerçekleştirmek üzere adımlarını atacak.
arkadaşlar RVP çokmu pahalıya gelir oda 31 yaşında diye biliyorum sniejderde Hollandalı onun için de iyi olur ?
arkadaşlar RVP çokmu pahalıya gelir oda 31 yaşında diye biliyorum sniejderde Hollandalı onun için de iyi olur ?
Bende isterim sezon sonu ama 20 milyon euro dan asaga birakmazlar..
Sunu soylemek istedim, haftalardir icimdeydi artik yaziyorum, bunu sadece son maca gore yazmiyorum.
Drogba bence mac seciyor, evet, uzun zamandir bizim takimda yabanci oyuncular mac sezmez idi, mesela Melo secmez, Muslera oyle, Sneijder de oyle (ilk basta biraz suphem vardi), ama Drogba bunu yapiyor.
Bu ya yasindan dolayi olabilir, yani bu yasta bu kadar mac trafigini kaldiramiyor ve dogal olarak tam verimli olamiyor, bana oyle gozukuyor sonucunda.
Yada Turkiye ligi zaten dandik, ben kendimi buyuk maclara saklim havasi var gibi, bakiyorum kritik maclarda adam isini gayet iyi yapiyor, ama boyle koy takimlara karsi hic varlik gosteremiyor..
Bu da biraz kendisini bizden buyuk (Turkiye den) gormesinden olabilir, adamin simdi gunahini da almak istemiyorum ama haftalardir Drogba yi begenmiyorum.