Ne çok beğendiğim yandaki fotoğrafından bellidir...İmperaterim bir maçta oyundan aldı diye tavır yapmıştı, şimdi de bel sakatlığı filan derken formsuz haliyle sahaya çkıp yürüyor, Mancini ye bu konuda kabahat bulmuyorum, Drogba kolay bir adam olmadı hiç...''Formsuz da olsam canım isterse sahada olmalıyım'' dercesine davranıyor, burası Üçüncü Dünya ülkesi ve Galatasaray da osuruktan bir kulüp ya! (Haşa!)...Seneye performansının daha da düşeceği bir doğa kanunu olduğuna göre sezon sonu gitmesi hayırlı olacak gibi...2013 şampiyonluğundaki katkısıyla yer etsin hafızalarımızda...

Mancini'nın bu son 2 maçta zorlamasını pek anlayamadım. Bugün yine işini yapar da, bel sakatlıkları da kötüdür. Umarım ciddi bir durum yaşanmaz.

Mourinho'nun her forvet sorununa degindiginde benim bir Drogbam yok demesine ragmen bu adama buyuk oyuncu degil diyenler var ya :D

Paşam biraz oynamayı düşünürler mi acaba?

hadi abim evine, adalara mı gidersin himalayalara mı orasını sen bil

Aldığı para neredeyse Melo+Muslera kadar.Bir onların oynadıkları maçlarda ne kadar fark yarattıklarına bakıyorum,bir de Umut Bulut ile performans olarak pek de farkı olmayan Drogba'ya.İsim falan benim umrumda değil,Drogba'ya verilen parayla Melo-Muslera'nın yanına aynı etkiyi yaratacak 2 isim katarsın ligde kolay kolay puan kaybetmezsin.İkinci devre gol falan atar kapak yemiş oluruz bazılarına göre :)

Dünya gözüyle Drogba'yı izliyoruz daha ne istiyorsunuz arkadaslar.

456465454654 yıl daha sözlesme imzalayalım boru mu bu Drogba bu 6 yıl önce süper bir forvetti.

Buna top getiremedikleri için de fazla kızamıyorum aslında ama MLS çanlarının da çaldığı bir gerçek.

Sürümden yiyor. Binya ile bile baş edemediğine göre işi bitmiş demektir. Sezon sonu teşekkür edilip yollanmalı ve yerine diri bir forvet alınmalı. Şimdi gelip size mustafa sarp'lar müstahak falan denecek ya neyse.

Yarın çıksa ve "ben gidiyorum" dese bir gram üzülmem. Çünkü her geçen hafta sevgimi ve saygımı da sarsmaya başladı.

Bende 36 yasinda olsam ve ileride top tutamayan bir takimda oynasam mac secerim.

36 yaşında oynayamıyorsa futbolu bıraksın bizde bi söz vardır yemiyecegın muzu soyma kardeşim diye.

Eğitim şart.

Geri
Üst Alt