3-4 ay önce bu adamın takımı mahfettiğini yazmıştım. Yavaş yavaş herkes aynı görüşe sahip olacak...Dünyada bu kadar basit top kaybı yapan futbolcu yoktur(Umutu saymıyorum)

Chelsea maclarinda oynatmayip cezalandiracaksin aslinda. O maclarda da faydali olacagindan supheliyim, kendi kisisel sovunu yapar anca. Takimimi kucumseyip takmayan adama saygi duymam arkadas ben.

DROGBA: 20 GÜN YATIYORUM 10 ML PARA ALIYORUM DAHA 2 YILLIK SÖZLESME ONERIYORLAR OH MİS GİBİ

Burak satılsın diyenler var bide Burak satılsa takım gol atamaz iddaa ediyorum Drogba'ya kaldıysak eyvah... takıma golcü lazım presçi hızlı Drogba'dan bu saatten sonra klübe oyuncusu olur o müthiş yeteneklerinden geriye sadece top indirme meziyeti kaldı pivot santrafora döndü eskiden 2 şekilde oynadığı için dağıtıyordu ortalığı Hız mız kalmamış kaplumbağdan yavaş...

sahada varligin yeter

Drogba/dani/şeyşu/eboue= çöp kardeşler. Afrikali oyunculardan Bruma hariç hepsi çöp.

Leş falan değil de çok temposuz/isteksiz. Acaba sözleşme meselesi falan mı diye düşünmüyor değilim. ama bence futbolu bırakmalı en azından bu coğrafyadan-Avrupa'dan.

Her türlü sistem deneniyor, her oyuncunun mevkisi değişiyor ama değişmeyen bir şey varsa o da Drogba. Ciddi ciddi artık herşeyin müsebbibi olarak Drogba'yı görüyorum. O oynadığı için kanatsız oynuyoruz, kanat oynatmak istesek defansı 3'lü yapıyoruz. Dünkü maçı izlemedim ama izlemem de gerekmez. Bu takım, Sneijder ve Drogba arasında tercih yapılmadığı sürece düzelmeyecek. Bruma geldi yedek, Chedjoue yedek, yarın Telles'te yedek kalacak. Her hafta farklı 11'ler, dizilişler nereye kadar? El insaf arkadaş. Galatasaray'dan daha mı değerli bu adam? Düzeni bozduğu yetmezmiş gibi canı topta oynamak istemiyor. Sakatlansın diye dua edeceğim artık..

Kendisiyle sözleşme uzatmak hata olur öncedende demiştim tadında bırakmak lazım bazı şeyleri

dün burak yılmazı arattı bana. daha birşey yazmama gerek yok herhalde...

Frikiklerin başına geçiyorsun; bir gol at bari. Her maç 11 desin; bir kaç gol at bari . Maç seçmeyi bırak da biraz koş bari.

Umarım ŞL maçlarında yine iyi oynar taraftarın gazını alır.

Onun dışında sözleşme uzatılacağını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt