Herkesin kötü günü olabilir.Kimse buna bısey demez.Fakat yanından adam geçiyor yolda yürür gibi izliyorsun topu alıp 5 kişi arasına dalmalar, sonra kaptırıp kac kere kontra yedık.Bu 4 5 kere oluyor her mac.40 metreden fririk atıyorsun her maç.Yeter artık.Dingonun agırı değil burası.Sneijderde senin kadar popüler bir oyuncu böyle artis artis tavırlar ıcınde oldugunu hiç görmedim.Ayıp be.Taraftarla sen alaymı ediyorsun.

Drogba chelsea için efsane olabilir biz de ne yaptıkı efsane oldu o efsaneyse burak selçuk muslera melo nedir geçen yıl iyidi alfım yok bu yıl bariz maç seçiyor yada gücü kalmamış ne derseniz diyin ama çok kötü

adamin 36 yasinda oldugunu unutanlar var

Her seye ragmen Drogba Drogba'dir eminim sezon sonuna kadar gerek lig olsun gerek cl bizde daha cok faydali maclar cikaracaktir. Ilk yari takim olarak cok kötüydük Melo dahil.Takimda ruh yok.Drogbaya bu kadar yüklenmek yersiz ve yanlis

edit :Tugay Hocaya yaptigi ekstra bir tepki yok Bence..Kendine tepkisi + oyundan erken cikmasindan dolayi kimseye bakmadan yedek kulübesine gidiyor sadece

Menajeri gelse anca bu kadar savunabilirdi.

chelsea mi vardı abramoviçten önce

flo, hasselbeng neyse drogba da o

etrafında iyi adamlarla sadece eplyi aldı

zola > drogba

*Hasselbaink

Bugün Drogba iyi değildi tamam,

Ama 2006-2010 arası dünyanın en iyi santrforlarından biriydi. Sen belki bilmezsin, istersen git Chelsea taraftarlarına değil Arsenallilere sor ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

*Hasselbaink

Bugün Drogba iyi değildi tamam,

Ama 2006-2010 arası dünyanın en iyi santrforlarından biriydi. Sen belki bilmezsin, istersen git Chelsea taraftarlarına değil Arsenallilere sor ;)

chelsea yaraftarından banane onlara sorsan zola > hagi derler

chelsea 2.sınıf bir takımdı

Drogba yi cok severim ama iki senedir attigi topuk gollerinden baska bir numarasini goremedik. Gelecek sene kesinlikle Drogba ile planlanmamali. Sneijder + 4 2 3 1 sistemine uyan 10 kisi olmalı gelecek sene.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle yorumlar yapılıyordu bir aralar. :)

İsterse 15361653 tane gol atsın Burak topçuysa ben gerçekten hiçbirşey bilmiyorum.

Drogba ile de sözleşme falan imzalanmasın bu dakikadan sonra kazık olur.

Çok ama çok kaliteli forvet lazım takıma. Sadece gol atmaktan bahsetmiyorum dribbling yapabilecek top kontrolü standard üstü ve girdiği en azından 2 pozisyonun birini gol yapıcak adam lazım.

Ne efsanesi? diarra ve lua lua bundan iyi oynuyor. Drogba mazi olmuş. Parasini verilip gönderilirse takim üstünden yük atmiş gibi rahatlar.

Sen bir efsanesin ! Galatasaraya gelmiş en büyük oyunculardan birisin. Şimdiye kadarda hep savundum ama artık olmuyor. Bu taraftar seni hala seviyorken git artık Drogba lütfen ! Sene sonu kesinlikle kalmasın 2 yıl Drogbayla geçmez abi bitmiş resmen Bouma karşı koyamayan Drogba mı olur. Yerine yırtıcı bişey almak lazım

Evet, hiçbir şey bilmediğini güzelce kanıtladın.

Bence sen bu bilgece cevabınla nobel falan almalısın. Burak forvetse daha doğrusu topçuysa Jardel ne idi H.Şükür ne idi.

Senin Burak dediğin top süremez pas atamaz gelen paslarıda rakibe foul yaparak harcar ofsayt kralı olur. Ama gol atıyor dimi ?

Ya bi insan kendisine doğru gelen her topta istisnasız rakibi formasından çeker mi ya.

Yahu Drogba ne yaptı bizde de efsanemiz oldu. Hagi'ye, Tafo'ya, Popescu'ya, Hakan Şükür'e hakaret bu. Onları geçtim İliç'e, Fleurquin'e bile hakaret.

Ben de kim böyle bir tepki verecek diye bekliyordum.Kim ne derse desin geçen seneki şampiyonlukta çok büyük payı var.Attığı attırdığı gollerle çok katkı vermişti bize.

Bence sen bu bilgece cevabınla nobel falan almalısın. Burak forvetse daha doğrusu topçuysa Jardel ne idi H.Şükür ne idi.

Senin Burak dediğin top süremez pas atamaz gelen paslarıda rakibe foul yaparak harcar ofsayt kralı olur. Ama gol atıyor dimi ?

Ya bi insan kendisine doğru gelen her topta istisnasız rakibi formasından çeker mi ya.

Lol

Açın bu sezonun özetini izleyin, en önemli yerlerde Drogba'yı görürsünüz.Sene sonu yollar ayrılır ama katkı vermedi demek saçmalık.Anca fenerliler filan der "zaa o kadar para verdiniz, fos çıktı" diye.

Bjk maçında da oynayacaktır, oynamalıdır da bence.

Yaptığı saygısızlık da hepimizin bezdiği, kendisini yükseklerde görme davranışından ötürü ki aynı sebeple Mancini sözleşme uzatmaz zaten.

Geri
Üst Alt