Sana karsi öyle bir öfkem varki anlatamam..Takimi Boykot ediyor resmen..güle güle mls de triplerini atarsin bol bol ..

O kadar seviyoruz ki efsanemiz olacakken neden böyle yapıyorsun anlayamıyorum.. Büyüksün, bu taraftar için hep büyük olarak anılmak için topla kendini artık..

Çok kötü oynamaya başladı ikinci yarıyla birlikte. İlk yarı en azından maçta 2-3 kez fark yaratıp gol atıyor ya da attırıyordu. Şimdi hava toplarında bile ortalıkta yok. Sözleşmeyi kesinlikle uzatmamalıyız. Kontenjan + para kaybı olur.

Chelsea maçları olmasaydı ıslığı hakediyordu Beşiktaş maçında. Herşeyi kabul ederim ama bu saygısızlığı kabul edemem taraftar olarak. Kendisinide çok seven biri olarak söylüyorum bunu. Lincoln müsün sen yahu? Özür dilemez ise kadroya alınmamalı.

Drogba Chelsea efsanesidir.

Bizde efsane olacak birşey yapmadı neden bu kadar abartıyorsunuz?

Sene başından beri deplasman juve ve 2 gol attığı bjk maçı hariç hiçbir katkısı yok.

Yerden yere vurulan burak'tan daha cok top kaybediyor her zaman.

Üstelik bunu tek başına 3-5 kişi arasına girerek yapıyor çoğu zaman.

Cok seviyorum Drogba yi ama bu is böyle yurumez. Kimse demesin bana bu adam 36 yasinda vs diye, istese köpek gibi oynar hepimiz biliyoruz. Cok net mzc seciyor artık Drogba. Bu huyunun duzelecegini de sanmiyorum. Tamamen reklam amacli Chelsea maclarini bekliyor o da artik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyanın en çok kazanan futbolcularından biri ve hak ettiğinden çok daha fazlasını alıyor amerika yolu açık olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

[media]https://www.youtube.com/watch?v=T2c0IPCZW80[/media]

"Seni eleştirmek istemiyorum be Drogba" demişti ama o da eleştiriyordur artık. Eleştirilmeyecek gibi değil 2-3 aydır..

cok takiyordu sanki.

taksa böyle umursamaz olmaz.

ama haksizlik yapiyoruz adam gelmis 36 normal vucut kalirmiyor artik.

bahane aramayi birakin..bildigin laubali bir adam,ya siz tutugunuz takimi büyüklügünü bilmiyorsunuz yada o oynadigi takimin büyüklügünü bilmiyor..

neymis bu sezon 5-6 mac iyi oynayip bizi kurtarmis diye kul köle olacak bazilari..

vucutu kaldirmiyorsa birakicak ergenler gibi sag sola trip atmayi..

lafim yanliz sana degil,üzerine alinmana gerek yok..aylardan beri susan tipler simdi drogba ya sallar olmus..traji komik bir forum olma yolunda ilerliyoruz..hüner bazi seyleri önceden görebilmektir..bu maalesef forum ahalisinde olmayan bir özellik..

bahane aramayi birakin..bildigin laubali bir adam,ya siz tutugunuz takimi büyüklügünü bilmiyorsunuz yada o oynadigi takimin büyüklügünü bilmiyor..

neymis bu sezon 5-6 mac iyi oynayip bizi kurtarmis diye kul köle olacak bazilari..

vucutu kaldirmiyorsa birakicak ergenler gibi sag sola trip atmayi..

lafim yanliz sana degil,üzerine alinmana gerek yok..

vucut kardesim beyin istiyor ama vucut bi yere kadar kendini 25 lerde saniyor.

ama öyle bi durum varsa onuda td görmeli orda pek suclayamayiz.

vucut kardesim beyin istiyor ama vucut bi yere kadar kendini 25 lerde saniyor.

ama öyle bi durum varsa onuda td görmeli orda pek suclayamayiz.

arkadasim aylardan beri yaziyoruz bu adami ya dengeli kullanin yada oynatmayin diye..adam bildigin yürüyor..+frikik ve yaptigi laubali hareketler üzerine konusmak bile istemiyorum artik..

arkadasim aylardan beri yaziyoruz bu adami ya dengeli kullanin yada oynatmayin diye..adam bildigin yürüyor..+frikik ve yaptigi laubali hareketler üzerine konusmak bile istemiyorum artik..

zaten gecende sari kart cezaliydi artik dengelide kullanalim bile denilemiyor.

gecen hafta onyamadi dinlendi yine dermani yok, artik vucut kaldirmiyor.

son büyük maci chelsea maci olacak ondan sonra sene sonu birakir kanimca.

Geri
Üst Alt