Sene sonu ayrilma vakti geldi. Tabi yerine kimi alacagiz orasi büyük bir soru isareti.

Şu anda avrupa futbol piyasasında baya forvet var rahatça alıcağımız afrikalı olarak gomis olabilir şartlar zorlanırsa dzeko alınır drogba gibi yaşlı tecrübeli diyorsan eto yu da alabilirsin

Şu anda avrupa futbol piyasasında baya forvet var rahatça alıcağımız afrikalı olarak gomis olabilir şartlar zorlanırsa dzeko alınır drogba gibi yaşlı tecrübeli diyorsan eto yu da alabilirsin

Gomis i çok beğenmem ayrıca bjk şle anlaştı deniliyor dzeko süper olurdu

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahaha muhabbete bak. Bu kadar da yapmasinlar Didier e :-)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan tamam adam kötü oynuyor,koşmuyor,gerekli özveriyi vermiyor da adamıda itin bir tarafına sokmayın.Geldiğinden beridir 55 küsür maça çıkmış.36 yaşında yahu.Hakan Balta 3 maç üst üste oynadı sakatlandı yahu.Bende memnun değilim şu halinden ama en az sezona sonuna kadar ihtiyacımız var.

adamin twitlerine bak ya, tam dayaklik herif.

gören de drogba anasini aglatti diye sanacak.

Sizin tepkiniz performansına, ama beni kıran Drogba'nın çıktığında yaptığı tavır. Mesela Emre Çolak çıkarsa, koşarak gelir, zaman geçiyor diye. Drogba gibi tok oyuncu takmaz tabii ki, alıyor parasını.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

bence Chelsea macini bekliyor

Chelsea macinda patlasin sonra caykur rizeye karsi ayni performansi gostermezse

kadro disi birakin aga.

biz ondan yapamiyacagi biseyi istemiyoruz... onu vermiyorsa... bu takimda oynamaz bukadar net

Chelsea macinda patlicak ama o ayri. o konuda zerre suphem yok

Buna benzer birşey yazmaya geldim muhtemelen yazmışlardır tekrar olmasın bari diye baktım ve seni buldum .

Kesinlikle aynı fikirdeyim , ibreti alem için yapılması gerekiyor. Burak gol atarken bile adama sallayacağım diye trollük yapanlara ve hala Drogbabaaaa diye ağlayanlara da en hafif tabirle yazık diyorum. Adam çiftlik zannetmeye başladı burayı artık bir zahmet bunu görmek gerekiyor.

Yok öyle 10 maç yatıp bir maç yardırmak . Madem yapabiliyorsun her maç yapacaksın.Dünya para alıyor akıllı olacak.

Onu bulup getireceksin sokacaksin bir odaya Drogbayla sonra soylesin bakalim oyle bir seyi

Yalnız şu Eray da harbi liseli ergen yani şu yazdıklarına paylaştıklarına bir baksanıza.

eray tam sapık sneijder buna dm falan atmış artık nasıl taciz ediyorsa mal herif

Çeptalk

Geri
Üst Alt