Drogba gibi bir isim kaç kez daha bu ülkeye gelir bilemiyorum ama artık eski performansından çok uzak yaşı itibari ile.Geçen hafta yaptığı tepkiyi de o kadar yadsımıyorum.Bugün birçok oyuncu da bunu görebilirsiniz.Önümüzde ki sezon için de çok ısrarcı olmamak lazım.

Allahım çıldıracam. Ya drogbaya gol at artık senden bişey beklemiyoruz diyenler ; Allah için bugün galatasaray drogbanın sağına soluna önüne arkasına kafasına kıçına bir tane top attımı . Son 5 senenin en rezalet futbolunu oynadık fatura yine drogbaya kesildi ya.El insaf lütfen elinizi vicdanınıza koyun.Mancini bu taktik ve defans anlayışıyla çıkarsa zaten chelsea maçına 5lik oluruz.3 puana şükredelim.

Hafiften Hajrovic'in dahil edildiği bir dizilişe geçsek güzel olur. Burak da yetersiz, kötü ama yapıcak bir şey yok. Forvet lazım bize forvet!

Chelse maçlarında ne bekliyoruz ki Drogbadan?Cidden sırf eski takımı diye coşacağına efsane bir maç çıkarabileceğine inanan var mı ?

Artık beyni vücuduna hükmedemiyor sanırım.İyi niyetli oldğundan şüphem yok ama olmuyor sanki artık.

Artik bir Drogba hayrani olarak soyluyorum bunu, sezon sonu kesinlikle ayrilmasi lazim. Onun buyuk bir futbolcu oldugunu, bize cok seyler verdigini unutamam. Buyuk bir marka ve gercekten cok buyuk bir karaktere sahip. Ama artik 36 yasinda ve bizi ileriye tasiyacak durumu kalmadi malesef.

Seneye bize level atlacak santrafor lazim, daha iyisi lazim acikcasi. Ama ismi de olmali, Benteke, Pato gibi. (Balotelli de olur aslinda ama ona pek ihtimal vermiyorum)

1.5 sene Drogba ile guzel gecti ama daha fazlasi zarar, cunku kosacak hali kalmamis, hele 40-50 mac kaldiracak gucu hic yok daha. Zaten su yabanci kurali olmasa yine nispeten 1 yil falan uzatir kullanirsin ama oda olmuyor, o yuzden artik onumuze bakip cok iyi bir santrafor bulmamiz sart..

Herkes drogba Chelsea Chelsea maci diye bagriyor Ama Gene takimi 10 kisi birakir en fazla. Bu bitmis haliyle Chelsea kibi bir takima birsey mi yapicak saniyormusunuz.adam resmen kendine sov olsun diye Chelsea maclarini bekliyor. Galatasaray umrunda pek degil söyleyim size.

Artik bir Drogba hayrani olarak soyluyorum bunu, sezon sonu kesinlikle ayrilmasi lazim. Onun buyuk bir futbolcu oldugunu, bize cok seyler verdigini unutamam. Buyuk bir marka ve gercekten cok buyuk bir karaktere sahip. Ama artik 36 yasinda ve bizi ileriye tasiyacak durumu kalmadi malesef.

Seneye bize level atlacak santrafor lazim, daha iyisi lazim acikcasi. Ama ismi de olmali, Benteke, Pato gibi. (Balotelli de olur aslinda ama ona pek ihtimal vermiyorum)

1.5 sene Drogba ile guzel gecti ama daha fazlasi zarar, cunku kosacak hali kalmamis, hele 40-50 mac kaldiracak gucu hic yok daha. Zaten su yabanci kurali olmasa yine nispeten 1 yil falan uzatir kullanirsin ama oda olmuyor, o yuzden artik onumuze bakip cok iyi bir santrafor bulmamiz sart..

Benteke ne aga

Dzeko gelsin

Bekleneni veremiyorsa oynatmayacaksın.Kimsenin yeri garanti olmamalı.

Tribünde bekletilmeli zaman zaman.

Diğer yabancılara haksızlık ediliyor bence.

adam artik kosamiyor enerjisi tükenmis, fizigi de bitmis. yani kaldiramiyor bu kadar maci.

e niye israrla her macta oynatiyoruz anlamiyorum. arada bir dinlenmesi lazim.

bence su haliyle sezonda en fazla 25-30 mac yapabilir.

sözlesme uzatmak intihar olur.

Geri
Üst Alt