45dk dahi GS'de gördüğümüz maksimum performansını ortaya koysa müthiş olur.

Rahat 2 golün var toplam 2 maçta, ister ilk maç at ister son maç.. Ama birer tane sallasan sallamasan da baştacısın dayığğ :P

Bu iki Mac'ta gercek Drogba'yi gösterirse, bu sezon ortada koydugu kötü Performansi yok eder.

Ben birsey kacirdim heralde, Drogba nerede sezon basindan beri kötü ? Bursa maci haric, 15. haftadan simdiye kadar bir Performans düsüklügü yasadigi dogru, ama sezon basinda katkilarini neden herkez yok saniyor anlamis degilim. Juventus Turin maclarinda yaptiklari zaten ortada., kritik assistleri olmasaydi aceba ne yapardik.

Drogba´da esas sorun kendisi degil zaten, oynadigimiz sistem. Drogba 11-12 KM kosmak zorunda degil, Bursa´ya karsi mesela cok güzel bir hücum futbolu oynadik. Takim halinde saldirdik, ve hücumda alanlari daralttik. Drogba pek afilli mafilli oynamadigina ragmen 1 güzel Gol atti birde Güzel assist yapti, bir digerini Burak degerlendiremedi.

Ne yazikki Mancini ile cogu maclarda ciktigimiz hücum sablonu cok berbat, hele hele deplasman maclarinda. Cok fazla uzak oynuyor oyuncular bir birinden, buda en fazla Drogba´ya zarar veriyor, hatte Sneijder bile verimsizlesiyor bu sekilde... Dogru dürüst pas trafiyi olusamiyor, kendi alanini acamiyorsun. Ne zaman hücum sablonumuz düzelir, Drogba´da 36 37 bakmaz cosmaya baslar.

Bursaspor macindaki gibi bir Futbol ortaya koymamiz lazim, illaki 6:0 olacak diye bir kural yok, ama hücum anlayisi ile Drogba´da Burak´da daha cok verim gösterir.

bu kutsal basliga ilk yazan ben olayim bari..kimse yazmak istemiyor herhalde..merak ediyorum nasil bir performans göstermis drogba reis..

Son maçlarda çok kötü . Bu maçta öyle kötü değildi tabii rakip kendi eski takımı olunca ve şampiyonlar ligi olunca ister istemez oynuyorsun . 18 Mart'ta da oynar sonra yan gelip yatar.

burak bir şekilde oynamasa Terry bu kadar kötüyken deplasmanda kral bir performans gösterip turu kazandırır bize ama burak varken imkansız tur şansımız..

Rövanş maçı jübile maçı olur. O maçtan sonra yavaştan ABD hazırlıklarına başlar.

oyundan cikti kaleye gidemedik. golü attigimiz korneri yoktan var etti. bu yasina ragmen cok iyi oynuyor. bi de celsi'nin ve bizim diger forvetlerimize bakin ciddi bir kalite farki var.

Gayet iyi oynadı. Herşey bi yana varlığı bile yetiyor sahada olmadığı dakikalarda fark çok açık. Ek olarak asistini yedi Selçuk neyse.

Chelsea maçlarını beklediğin belli reis londrada bize turu getir lütfen sonra ne yaparsan yap

Diğer maçlara oranla bariz diriydi. Terry ile iyi mücadele etti çoğu zaman üstünlük kurdu ama çok dağınık takım solda kim var sağda kim var oyun içinde belli değil. Bugün daha da etkili olabilirdi.

Geri
Üst Alt