Drogba da kötü ve formsuz şu sıralar ama en azından ilerde top tutuyoruz. Umut'la Burak ilerde hiç top tutamadılar

Forvetimizin yabanci olmasi sart. Ozellikle gelecek sene icin.

Sezon sonu:

Drogba: out

Benteke: in

seneye 37 olacak, daha simdi yuruyecek hali kalmamis, seneye dusunun bide. Ayrica her mac oynamak istiyor, oynamayinca kusuyor.. Yinede Burak ve Umut tan daha iyi ama bu yeterli degil..

bentekede bizi bekliyordu gs teklif yapsada gitsem diye

sukredin boyle bir baws var takimimizda nankor taraftar

şu adam nasıl oynamaz inanılır gibi değil garip olan DROGBAYı begenmeyen tiplerin umutu burakı begenmesi:eek:

Sezon sonu:

Drogba: out

Benteke: in

seneye 37 olacak, daha simdi yuruyecek hali kalmamis, seneye dusunun bide. Ayrica her mac oynamak istiyor, oynamayinca kusuyor.. Yinede Burak ve Umut tan daha iyi ama bu yeterli degil..

Benteke çok zor. Adam ayrılmak istemiyor ingiltereden.

Benteke çok zor. Adam ayrılmak istemiyor ingiltereden.

Dogru ama CL de oynamak istedigini soyluyor, bu da Chelsea, Liverpool, Arsenal, Man City den birinde olur ancak. Bunlarin da almayacagina gore, iyi paraya olabilir, tabiki iyi paraya, altini ciziyorum.

Dogru ama CL de oynamak istedigini soyluyor, bu da Chelsea, Liverpool, Arsenal, Man City den birinde olur ancak. Bunlarin da almayacagina gore, iyi paraya olabilir, tabiki iyi paraya, altini ciziyorum.

City'nin alacağı söyleniyor. Kéza Mourinho da Forvet yok diye bile bile gizli kameralara konuşuyor. Benim yorumum; Şuan dünya üzerinde Bentekenin nokta transfer olacağı 2 takım var. Birincisi Chelsea. ikincisi biz. City'de falan nokta transfer olmaz. Giderse hata yapar zaten. Maçlarını takip ediyorum Bentekenin. Attığı gollerin neredeyse %95'i hep ölü noktalara.

City'nin alacağı söyleniyor. Kéza Mourinho da Forvet yok diye bile bile gizli kameralara konuşuyor. Benim yorumum; Şuan dünya üzerinde Bentekenin nokta transfer olacağı 2 takım var. Birincisi Chelsea. ikincisi biz. City'de falan nokta transfer olmaz. Giderse hata yapar zaten. Maçlarını takip ediyorum Bentekenin. Attığı gollerin neredeyse %95'i hep ölü noktalara.

City hayatta almaz (adamlarda forvet bollugu var zaten), Chelsea nin alacagi forvet: Falcao yada Diego Costa.

En korktugum Arsenal in almasi, Wenger oyle birsey yapmaz sa bizim sansimiz var.

Hamit ve Sneijder gecen sene eski takimlarina gol atmislardi. Umarim Drogba da bu sene öyle yapar.

Drogba yı her hafta dar ağacına çıkarıp çıkarıp indirenler bugün İbrahimoviclerini izlemişlerdir heralde.Hiç bi şekilde ayağına top gelmedikçe koşmayan kanatlardan hava topu ve ayağa pas gelmedikçe tek birşey yapamayan ibrahimoviç vardı.Yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için söylüyorum kesinlikle İbra nın futbolculuğunu tartışmıyorum.Anlayan anlamıştır.Ve tekrarlıyorum yarın öbürgün olurda Ibra balotelli gibi oyuncular geldiği zaman " Bu muydu be Ibrahimovic Ibrahimovic ?" demeyelim.

BiCZh_sCQAAJvJV.png:large

Geri
Üst Alt