- 15 Aralık 2008
- 6.673
- 748
- 1.878
[media]https://www.youtube.com/watch?v=tX3gyXmx41w[/media]
Çok severdim kendisini ama artık bezdirdi..
Çok severdim kendisini ama artık bezdirdi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35yasinda ibraya onayim yok zaten maximum 33O zaman yırtacaksın abi sözleşmesini.Bir daha da yıldız dı dünya çapında oyuncuydu mevzusunu yapmayacaksın.Yıldız mıldız da getirme.Ibrahimovic Türkiye'ye gelsin 2 hafta sonra yerden yere vurup "bu muymuş la ibrahimovic ?" demezsek hiçbişey bilmiyorum.
“Chelsealilerin Dider Drogba’nın sevgi gösterisinde bulunması, yıldız futbolcunun performansını etkiledi” yorumu için ise Erdem, “Böyle olduğunu sanmıyorum. Oranın sevgilisi haline gelmiş. Ona sevgi gösterilmesi çok normal. Drogba tek başına Chelsea’yi mi yenecek. Ne yapabilirdi? Drogba 36 yaşında, futbol kollektif bir oyun. Herkes işini yaparsa Drogba’da işe yarar, Selçuk da. Ama 11 tane oyuncunun 8′i iş yapmazsa, 3 tane Drogba olsa ne yazar.
ARİF ERDEM.
G.Saray'ın Chelsea'ye elendiği maçın ardından bir hayli eleştirilen Didier Drogba da morali bozuk oyuncuların başında geliyor.Stamford Brigde'deki mücadelede hiçbir varlık gösteremeyen Drogba'ya 'kafa izni' verildi. 36 yaşındaki oyuncu 'krallar' gibi karşılandığı Londra'da eski dostlarıyla vakit geçirmek için Londra'da kaldı.
Drogba iznini tamamlayıp Kayseri maçı hazırlıkları için İstanbul'a gelecek.