[media]https://www.youtube.com/watch?v=tX3gyXmx41w[/media]

Çok severdim kendisini ama artık bezdirdi..

10 sene formasını giydiği takıma gol atıp turdan mı edecekti daha 1.5 senedir oynadığı takımda. Burak'a söylenen sözlerin en az iki katını hakediyor. Ama ismi Drogba olunca muamele de farklı oluyor. Sene sonu bizden en uzak neresi varsa oraya git gözünü seveyim.

İnsan en azindan "biz daha olmedik" mesaji verirdi. Sözleşme uzatmamaliyiz.

N5

O zaman yırtacaksın abi sözleşmesini.Bir daha da yıldız dı dünya çapında oyuncuydu mevzusunu yapmayacaksın.Yıldız mıldız da getirme.Ibrahimovic Türkiye'ye gelsin 2 hafta sonra yerden yere vurup "bu muymuş la ibrahimovic ?" demezsek hiçbişey bilmiyorum.
35yasinda ibraya onayim yok zaten maximum 33

Seneye zaten kalmaz, kalmamalı.

Sene sonu gidecek galiba fln diye süper zeka yorumlar komik.

Drogba'nın seneye kalması, 1 sezonun yok olması demek.

Türkiye'de hala yararlı olabilir ama Avrupa'da imkansız. Fiziği artık Şampiyonlar Ligi seviyesinde top oynamaya müsait değil. İlk geldiği dönemdeki yarım sezonluk katkısı için teşekkür edilmeli ve yollar ayrılmalı.

Dün sanki kendisi için hazırlanan jubile gösteri maçını oynuyor gibi bir hali vardı.

Daha kalma ihtimali yok zaten. Kendisi istediği kadar birkaç yıl daha oynayacağım desin, bu MLS olur ancak. Çok net görülüyor bu seviyede artık yararlı olamayacağı.

Keşke 2011 senesinde, daha bu dedikodular ilk çıktığı zaman alma imkanımız olsaymış. Böyle bütünlüklü bir futbolcuyu 1-2 sene daha fazladan, formda haliyle izlemek harika olurdu ama nasip değilmiş.

“Chelsealilerin Dider Drogba’nın sevgi gösterisinde bulunması, yıldız futbolcunun performansını etkiledi” yorumu için ise Erdem, “Böyle olduğunu sanmıyorum. Oranın sevgilisi haline gelmiş. Ona sevgi gösterilmesi çok normal. Drogba tek başına Chelsea’yi mi yenecek. Ne yapabilirdi? Drogba 36 yaşında, futbol kollektif bir oyun. Herkes işini yaparsa Drogba’da işe yarar, Selçuk da. Ama 11 tane oyuncunun 8′i iş yapmazsa, 3 tane Drogba olsa ne yazar.

ARİF ERDEM.

adam 40 metreden frikigi kaleye vuruyor lan insan da biraz takim arkadaslarina saygin olur londra da biraksalardi bunu cok iyi olurdu

“Chelsealilerin Dider Drogba’nın sevgi gösterisinde bulunması, yıldız futbolcunun performansını etkiledi” yorumu için ise Erdem, “Böyle olduğunu sanmıyorum. Oranın sevgilisi haline gelmiş. Ona sevgi gösterilmesi çok normal. Drogba tek başına Chelsea’yi mi yenecek. Ne yapabilirdi? Drogba 36 yaşında, futbol kollektif bir oyun. Herkes işini yaparsa Drogba’da işe yarar, Selçuk da. Ama 11 tane oyuncunun 8′i iş yapmazsa, 3 tane Drogba olsa ne yazar.

ARİF ERDEM.

40 metreden frikiği vuran Burak, Sneijder'e giden topa rövataşa vuran Umut, son dakikalarda kale karşısındayken topa vuramayan da bendim zaten.

O kadar yıl hukukumuz var , jübile yaptığını bize de söyleseydin bir plaket falan verirdik.

G.Saray'ın Chelsea'ye elendiği maçın ardından bir hayli eleştirilen Didier Drogba da morali bozuk oyuncuların başında geliyor.Stamford Brigde'deki mücadelede hiçbir varlık gösteremeyen Drogba'ya 'kafa izni' verildi. 36 yaşındaki oyuncu 'krallar' gibi karşılandığı Londra'da eski dostlarıyla vakit geçirmek için Londra'da kaldı.

Drogba iznini tamamlayıp Kayseri maçı hazırlıkları için İstanbul'a gelecek.

Kalsaydın orda paşam ne gerek var maç için gelmeye.

Sezon sonu yolcudur tamam teşekkürler Didier..

Yaşın çok eski gücün yok..

Bu her halinden belli..

Ne bekliyordunuz adamdan? Top tasiyacak bir orta saha oyuncusu yokken ne yapsin 36 yasinda olan bir Drogba. Topu defanstan kendi cikarip kendine assist yaparak golmü atsin? Drogba yi basindan beri yanlis kullaniyoruz zaten.

Adam forvet mi stoper mi orta saha mi belli degil. Drogba dedigin ceza sahasina yakin oynayacak. Eski gücüne sahip olmadigi icin ceza sahasina kilitleyip toplari ayagina kadar tasimak lazim. Ama bizde tam tersi.

Geri
Üst Alt