Chelseali topculara ve taraftarlara sirin gozukmek icin top oynamadi

Nerde 1987 ruhu ?

Selçuk, her zaman aynıydı. Mücadele gücü olmayan, hızlı düşünemeyen, top süremeyen, oyunu yönlendiremeyen... Takım arkadaşlarının iyi oyunuyla, o da iyi gözüktü belki. O yüzden fazla yadırgamıyorum.

Drogba'da durum farklı. Bir futbolcunun, bu kadar kısa sürede gözle görülür şekilde geri gidişini görmek üzüyor. Üstelik bu isim Drogba ise, bu üzüntü katlanıyor...

Go Home!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

60 yaşında da olsa buraktan çok daha yararlı olur ancak artık emeklilik vakti geldi.

Yönetimin de sözleşme imzalayacağını düşünmüyorum. Sene sonu elveda deriz kendisine.

Doğru zaten o kadar müthiş sansasyonel bi top oynadıkki onların gol olup chelsea yi 5le memiz felan gerekiyodu.

Karşındaki takım Chelsea, ona karşı sansasyonel topu ancak evinde oynarsın ki 60dk gayet de güzel oynamıştık evimizde. Ona karşın sadece 1 şutu vardı kaleye. Deplasmanda da bulduğun şansları saçma sapan işler yaparak heba etmeyeceksin. Ama kara oğlanın maşallahı vardı.

Teşekkür edilmeli..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Teşekkür edilmeli kibarca. Az çok sevindirdi bizi nede olsa.Yolu açık olsun

Karşındaki takım Chelsea, ona karşı sansasyonel topu ancak evinde oynarsın ki 60dk gayet de güzel oynamıştık evimizde. Ona karşın sadece 1 şutu vardı kaleye. Deplasmanda da bulduğun şansları saçma sapan işler yaparak heba etmeyeceksin. Ama kara oğlanın maşallahı vardı.

Arkadaşım ne şansı ne bulması sen maçı izlediğine emin misin ? Petr Cech aut kullandığını hatırlıyormusun yada aklına geliyor mu ? 0 isabetli şut 0 pozisyon 0 korner.Rezil rüsva bir futbol.Ne fenev den ne de madridden 6 yerken Galatasaray bu kadar kepaze top oynamamıştır.Tarihin en kötü futbolunu oynadık.Avrupa'da dalga alay konusuyuz , drogba diyosunuz.Tamam drogba hain diyelim melo muslera hariç selçuk eboue burak chedjou ondan 100 kat haindir.Ben yanlışları yok demiyorum.laubali frikiği anlamsız rövaşata denemesi.Ama bana pozisyondan felan kimse bahsetmesin futboldan anlayan bahsetmez edemezde zaten.Uzun ve kısa özetleri bi izle bizim hangi pozisyonu mu vermişler ;)

Arenada topu her ayağına aldığında yuhlanmalı. Sebebi kötü oyun falan değil. Rezalet performanslarına zaten alıştık. Maçı satması ve yaptığı açıklamalar. O bizim değil Chelsea nin efsanesi neden bizim efsanemizmiş gibi saygı duyuyoruz!

Arenada topu her ayağına aldığında yuhlanmalı. Sebebi kötü oyun falan değil. Rezalet performanslarına zaten alıştık. Maçı satması ve yaptığı açıklamalar. O bizim değil Chelsea nin efsanesi neden bizim efsanemizmiş gibi saygı duyuyoruz!

Saçma sapan konuşmayın ya.

SAHADA Kİ BİZ!

Maçı müthiş izliyor. :D

Dk kaç demeyin bu adam normalde cogu zaman böyle ama Chelsea maçında maç başından sonuna kadar böyleydi.

Italyan gazeteci Giunluca di Marzio ya gore, Drogba baska bir kuluble anlasmis ve bundan bizim ve Mancini nin haberi oldugunu soylemis.

Bu adam geçen yıl ve bu yılın bir bölümünde yaptıklarıyla saygıyı hakediyor evet. Hiçte birşey yapmadan, yatarak para kazandı diyemeyiz. Ancak artık sabır gösterecek halim kalmadı benim şahsen, artık sadece adıyla oynuyor sahada. Arkasında 11 Drogba değilde 35 Yekta yazsaydı sezonun geriye kalanında bir daha kadroya girebilir miydi acaba? Özellikle Chelsea maçında spotları üzerine toplaması ve saçmalaması çok canımı sıktı.

bu haftasonu oynayacağını sanmıyorum.

zaten kendisi bizim efsanemiz falan degil bizim efsanelerimiz KEITA gibi LINCOLN gibi bize has adamlardir

drogbayi efsane gorenlerin akli balansindan supheci olurum: su sekilde:

QA.jpg

Geri
Üst Alt