Gec gelme nedir yahu, oyle seyler duydum televizyonda. Galiba kafasinda bizi bitirmis ve baskasiyla anlastigi dogru. Insallah bizimkiler de simdiden yeni santrafor arayislarina baslamislardir..

Bundan sonra oynatilmamali. Tribune ciksin nasil olsa umursamiyor ligi ve kupa'yi. Ya kendine ceki duzen verecek ya da tribune gidecek. Cok basit.

Son zamanlarda ayrılık sinyalleri verdiği doğru.Gemileri yakmış gibi görünüyor o da doğru.Fakat son birkaç ayı saymazsak takıma onca yaşına rağmen büyük katkı sağladı.Galatasaray formasıyla kendisini izleme zevkine eriştiğim için çok mutluyum.Yok sahada yuhalanması lazımmış falan diyen arkadaşlara cevabım Drogba'ya gelinceye kadar o sahada yuhalanacak çok adam var.Onun yarı yaşındakiler nerdeyse.Kaptan olduğu halde sorumluk almayanlar falan...Yazık ki dünyanın sayılı santraforlarından Drogba'yı biz sadece top indirsin diye almışız.Yazık Galatasarayım'a...Açtığı ortaları hala öğrenmesi gerekenler var değil mi?Bu takım senelerdir orta açmayı öğrenemedi.Gitmeden bi zahmet orta açmayı da öğret öyle git Drogba...

Drogba'yı eleştirin de saygısızlık nedir ? Tüm zamanların en iyi forvetlerinden biri bu adam, takım için birçok kişiden(isim vermiyorum) daha çok mücadele veriyor yaşı elverdiğince. Yaşını,buna bağlı fizik gücünü,oynadığı takımları,Juventus,Milan vb. takımlar isterken buraya gelmesini(paranın da faktörü var elbet) biraz düşünün bence.Biz de eleştiriyoruz ama saygı sınırlarını aşmak biraz zorlama...

zaten kendisi bizim efsanemiz falan degil bizim efsanelerimiz KEITA gibi LINCOLN gibi bize has adamlardir

drogbayi efsane gorenlerin akli balansindan supheci olurum: su sekilde:

QA.jpg

He ondan adamları yarım sezonda gönderdik.

images

Yine koca bir hayal kırıklığı

Yine koca bir suskunluk...

Ümitlenmemeliymişim demek ki

Sevmeye yeltenmemeliymişim

Sevda ile arama yasak konulmuş benim

Gözyaşları benim aşım,ekmeğim.

But kafa is Big kafa :D Dönelim şu neşeli günlere . Bir Tane GALATASARAY var !

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AH5k8L1tbqE[/media]

Takıma geldiği günden beri yaptığı katkıları kimse inkar edemez.Sezon sonunda teşekkür edilip yolların ayrılması her iki taraf açısından en faydalı olanıdır.

Son zamanlarda ayrılık sinyalleri verdiği doğru.Gemileri yakmış gibi görünüyor o da doğru.Fakat son birkaç ayı saymazsak takıma onca yaşına rağmen büyük katkı sağladı.Galatasaray formasıyla kendisini izleme zevkine eriştiğim için çok mutluyum.Yok sahada yuhalanması lazımmış falan diyen arkadaşlara cevabım Drogba'ya gelinceye kadar o sahada yuhalanacak çok adam var.Onun yarı yaşındakiler nerdeyse.Kaptan olduğu halde sorumluk almayanlar falan...Yazık ki dünyanın sayılı santraforlarından Drogba'yı biz sadece top indirsin diye almışız.Yazık Galatasarayım'a...Açtığı ortaları hala öğrenmesi gerekenler var değil mi?Bu takım senelerdir orta açmayı öğrenemedi.Gitmeden bi zahmet orta açmayı da öğret öyle git Drogba...

İsmi Drogba yerine Umut olsaydı bunlar söylenir miydi orası muamma.

Ben Drogba'ya kizmiyorum. Adam zaten 1.5 seneligine geldi, ilk 1 senesinde gayet iyi bir performans verdi, son bir kac ay dususe gecti, ona ragmen 2014'te 4 gol 2 asisti var. Zaten ikinci yarinin basindan beri takimda kalmayacagi belliydi. Bence eger tutmak isteseler tutarlardi, istemediler, o da bunu bildigi icin biraz performansini etkilemistir. Zaten yas var, doymusluk var, kafanin Chelsea macinda olmasi var, gelecek planlari var vs vs. Gene de profesyonelligin geregini diger bazi oyunculardan cok daha iyi yerine getirdi bence.

Yönetim yerli oyuncularla kriz yaşayan Drogba'ya "Sezon sonu görüşelim" mesajı verdi.

Galatasaray'da Chelsea maçı sonrasında çıkan iç savaş üzerine Didier Drogba'ya da "Bekle" mesajı verildi. Birkaç ABD takımı, Chelsea, Roma ve Juventus tarafından transfer edileceği iddia edilen Fildişili golcü için yönetim "9 hafta bekleyelim" kararı aldı.

Güle güle bu sezon ve geçen sezon hiç ettiğin 8-9 frikik golü ve ulaşılmaz kibirin yeni takımında sana başarılar getirsin.Seni çok sevdik ama sen egolarından kurtulamadın.

şakşakcı taraftarın gözdesi

Elmamderi çok severim de kaşı açıldı diye ne alakası var?

Geri
Üst Alt