sagolsun iyi kitledi 10mılyonu :((((((((

Helal olsun bizden kazandığı para.Kime ne paralar döktük kimsenin sesi çıkmadı. Drogba efsanedir, alacak tabi.Ayrıca parayla alamayacağımız eşsiz duygular yaşattı.

We had Drogba, they didn't.

Mame Diouf'u alsak süper olur, Drogba'nin genc versiyonu, kafa top hakimiyeti tabii bir Drogba edemez tabii

Terbiyesizin biri de taktı 10 milyonu demiş.

Birincisi hadi diyelim bu adam normal bir forvet en az 4 alırdı zaten kaldı 6.

1 milyonluk forma satışı vs desek kaldı 5

Sırf juve maçında sneijder e indirdiği top zaten 20 milyon getirdi kasaya kaldı -15

Barış Özbek ve Sarpla yerle bir olan prestijimiz geri geldi. 40 milyon falanda ona katkı yaptı desek kaldı -55

Hayır onu geçtim adam gider ayak Soma'ya 1 milyon bırakıp gitti. Senin 10 tane gemicikli rte bile çıkarıp 100 tl vermemiştir cebinden.

Helal olsun 10 milyon.

Yolun açık olsun DROGBA

Baba tavana asmış

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ITghdKZKzD4[/media]

10m€ versek Drorgba'nın 1.5 yılda yaptığı reklamı yaptıramazdık. Gayet karlı bi 1.5 sene geçti. Yolu açık olsun.

Bizde son aylar resmen oturdugu yerden parasini aldi. Oynamadi. Tribündeydi kendisi. Neymis sakatmis.

Futbolcu karaktersizdir bazi konularda. Herif dediki:

"Yasim 36. Galatasaraya verecegimi verdim. Son hayalim ve son duragim 2014 Dünya Kupasi. Böyle bu turnuva oynama firsatim var. Aman oram buram atmadan Galatasarayda bi mola vereyim Dünya Kupasina kadar kendime ve orda son kez bi fit olayim"

Neyse yinede yolun acik olsun üstad. Hersey icin tesekkürler.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IfLtMiqUHaY[/media]

:sad007:

Sonunda frikikten atmış. Bizdede bir frikik golü var aslında ama indirek bir frikik golü.

Didier+Drogba+Bosnia+Herzegovina+v+Ivory+Coast+zde9uy54r8sl.jpg

Didier+Drogba+Bosnia+Herzegovina+v+Ivory+Coast+hMzuZllqHFIl.jpg

Didier+Drogba+Bosnia+Herzegovina+v+Ivory+Coast+iLydYvuXseMl.jpg

Rüzgar gibi gecti valla, keske Sportif Direktör olsa bizde...Umarim 3-4 Yil sonra bir sekilde geri dönecek. Sportif Direktör yakisir Baba'ya...

evet 1 yıl daha kalıp iplemesin macları

Doyamadık be, doğrusu ayrılmasıydı ama doyamadık yine de!

Keşke şöyle 30-31 yaşlarında gelebilseydi.

GSTV'de geçen sezonun maçlarını görünce bir acayip oldum. Drogba'nın bizde oynamasını kavrayamadan Drogba gitti.

Cidden 1.5 sene bu adam bizde oynadı ama 1.5 ay gibi geçti, birşey anlamadık. Son sezon adam oynadığı her maç asist, asist öncesi pas ve gol atmış. 34 maçın 30-31 maçı oynasaydı daha iyi şeyler olacakmış resmen.

Geri
Üst Alt