Buyuksun reis. Iyi ki bizimleydin. Bu arma altinda o meshur sevincini yaptin ya o bize yeter.

Efsane olarak görmüyordum zaten . 1,5 sene oynayan adam efsane mi olurmuş ? Efsane olduğu yer Chelsea'dir . Biz adamı çok şımarttık . Drogba'ya verilen ilgi Sneijder'e verilseydi her şey bambaşka olacaktı belki geçen sene şampiyon olacaktık .

Drogba bizi babasının çiftliği sandı galiba ilk geldiği zaman belgeselini izlediğimde açıklamaları beni etkilemişti hatta benim için dünyanın en iyi forvetiydi 4-5 sene önce ama sallamamazlık ve maçlarda ortaya koyduğu performans ortada.Geçen sene 2.devre hiçbir maçta hatırlamıyorum tek hatırladıgım ben Chelsea maçlarına özel hazırlanıyorum dediğiydi ve sadece o maçlarda hatırlıyorum bunun yanında maçı sattığıda ortada.Benim için hiçbir zaman Kewell Baros Keita sevgisinde olmayacak.Keita beni Galatasaray dan kopardılar derken Drogba Chelsea maçından önce kalbimden Chelsea yi söküp atamam diyor.Efsanelerimize hakaret olur.

Bunlarin hic bir tanesi Galatasaray Efsanesi degil...

Çok abartmaya gerek yok.

2013_sampiyonlar_liginde_en_guzel_golleri_didier_drogbanin_golu_en_iyisi_h11080.jpg

Efsane bir futbolcuydu, bize de güzel anlar yaşattı. Her ne kadar son döneminde yatsa da. İlk sezon çok iyi şeyler verdi saha içinde, saha dışında da prestij kazandırdı bize. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar dileyip, emekleri için teşekkür edelim bir kez daha.

His name is Didier Drogba,Drogba from Chelsea yani

KdnVkDQ.png

Hajrovic'in takımı bugün 3 tane döşemiş Chelsea'ye.Drogba da oynamış

gs efsanesi degildi zaten. yasayan bir futbol efsanesiydi. sizin yatti ya da yatmadi demeniz bu gercegi degistirmez

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wk4lXmyFd4g[/media]

şunun gibi çok maç çıkarttı hiç yattığını sanmıyorum

şimdi böyle direkt kaleye gidecek güçlü bir adamımız yok

Zamanında nasıl koymuşsa kerhanecilere dün geldi ıslıklandı bugün adamlarda iç savaş çıktı :D

DROGBA: "İstanbul büyüleyici bir şehir. Burada çok mutlu bir buçuk sene geçirdim. Tekrardan burada olmak benim için büyük keyif. Protestolar ise normal Hatırlıyor musunuz geçen sezon Galatasaray ile Arsenal'in Emirates Turnuvası'na katılmıştık. Beni Arsenal taraftarı alkışladı mı? Hayır.. Neden? Çünkü canlarını yakmıştım. Onlara 15 gol attım. Kadıköy'de de alkış mı bekliyordunuz? Bir bakın. Ben Galatasaray'da oynadım. Kupalar kazandım. Fenerbahçe'ye Beşiktaş'a goller attım. Beni neden alkışlasınlar? Rakip taraftarlar kendi canlarını yakan futbolcuları sevmezler. Bunlara gülüp geçmek lazım. Dünyanın her yerinde böyledir.''

Keşke bize geldiğinde hiç değilse 30 yaşında olsaydı. O zaman daha beter kanatırdı angry birdleri...

Ya drogbayı severiz de o son bizi yok sayması inceden koydu. 10 milyon verdik lan iki 1,5 senede insafsız. .

10m euro delilikti, adam ikinci sezonda pek birsey gösterdiği de yoktu bir kaç CL maç hariç.

Futbolu için 10m€ fazlaydı belki ama kattığı prestij için 10m€ lafı edilecek bisey bile değil.

Geri
Üst Alt