Yokla ta kendisiydi millet uzerine cokusmustu :) imza aliyordu ama ben yanina gitmedim bile ayaklarima yazik onun gibi yeteneksiz biri icin yurumem :)

Aynen Amerika 2 saat suruyor arabayla ama NYC arabayla 6 saat zipliyoruz bazen :D

Niye lan ben Hakan'i severim, adam sessiz sedasiz isini yapiyor. Yerliler arasinda en karakterlisi ve düzgünü bu. Vay be Toronto da bile Balta'yi taniyorlar.

Cok türk var mi sizin orada? :D La ben zaten arabayla demiyordum ki, ucakla gitsene, hem daha ucuz degil mi? Benim bildigim Toronto-NYC 1,5 saat civari ucakla.

Vay be iki Kanadali Drogbayi izlemeye maca gidiyor elin Torontosunda :D

Niye lan ben Hakan'i severim, adam sessiz sedasiz isini yapiyor. Yerliler arasinda en karakterlisi ve düzgünü bu. Vay be Toronto da bile Balta'yi taniyorlar.

Cok türk var mi sizin orada? :D La ben zaten arabayla demiyordum ki, ucakla gitsene, hem daha ucuz degil mi? Benim bildigim Toronto-NYC 1,5 saat civari ucakla.

Avrupa ulkeleri kadar olmasada varlar biraz , ucakla gidincede gezmek sorun oluyor buyuk sehir sonucta :D

Hayir sadece sen taniyorsun kardesim , o adami tanimak istiyen var mi bilemiyorum :D

Sabri,Selçuk,Burak gibi adamlar gördükten sonra Hakan'ın değeri gözümde daha da artıyor.1 milyona oynuyor ve o paraya ilk 11 başlıyor.Takımda 3. yedeklerin bile o parayı aldığını düşününce bence gayet iyi oyuncu oluyor.

Montreal maci alir dedik, Drogba reisimiz de cakti 2 tane :hat:

şu attığı 2. golde Burakı dusunun. topu köse bayragına dogru sürer doner sonra sol beke geri pas verir

Ben Burakin bize geldiginden beri kalecinin üstünden topu asirtarak gol attigini hatirlamiyorum. Hep yerden vuruyorlar hem bu hem de Umut, top ya gol oluyor ya da direk kaleciyi nisanliyorlar.

Aklima o kadar pozisyon geliyor ki böyle kaleci yerdeyken üstünden asirtsalar gol olacak. Ama adamlarda ne o düsünce var ne de bunu gerceklestirebilecek yetenek. Carole mesela bir sol bek olarak teknigi kisitli dersin ama adam bizdeki ilk (hazirlik) macinda aynen dedigimi yapip topun dibine girip kalecinin üstünden aglara birakmisti topu.

Iste fark bu..

Son düzenleme:
Ben Burakin bize geldiginden beri kalecinin üstünden topu asirtarak gol attigini hatirlamiyorum. Hep yerden vuruyorlar hem bu hem de Umut, top ya gol oluyor ya da direk kaleciyi nisanliyorlar.

Aklima o kadar pozisyon geliyor ki böyle kaleci yerdeyken üstünden asirtsalar gol olacak. Ama adamlarda ne o düsünce var ne de bunu gerceklestirebilecek yetenek. Carole mesela bir sol bek olarak teknigi kisitli dersin ama adam bizdeki ilk (hazirlik) macinda aynen dedigimi yapipi topun dibine girip kalecinin üstünden aglara birakmisti topu.

Iste fark bu..

teknik lazım teknik. daha top sürerken düşecek gibi ben topu kaptıracagım diye bas bas bagırıyor zaten

Geri
Üst Alt