Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Bologna'nın düşünmesinin sebebi başkanlarının aynı zamanda Montreal Impact'in sahibi olması...
Adam isterse oraya gönderebilir yani, tabi Drogba da isterse.
hm teşekkürler bilgi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bologna'nın düşünmesinin sebebi başkanlarının aynı zamanda Montreal Impact'in sahibi olması...
Adam isterse oraya gönderebilir yani, tabi Drogba da isterse.
Olm yapma lan aklima geldikce sinirleniyorum kaldik iki tane yeteneksize
We were scared, we really scared but sonra Umut girdi rahatladik.RMmaçını biyografisinde anlatmış. FT ilk yarı çıkarmak istemiş. ÇokŞaşırdım açıkçası FT'yidaha hırslı bilirdim.![]()
t★p★t★p★
O gun unutulmazRMmaçını biyografisinde anlatmış. FT ilk yarı çıkarmak istemiş. ÇokŞaşırdım açıkçası FT'yidaha hırslı bilirdim.![]()
t★p★t★p★
3.goldan sonra arkadaşım omzuma bir geçirdi arbedede az daha montu yırtıyordu . 4. ofsayt golünde aşağı düşüyorduk gerçekten gol verseydi hakem sanırım düşerdik deO gun unutulmaz
madrid'e attığı topuk golü ve efsanevi gol sevincini unutamam herhalde ....kara boğadan sonra burak umut gibi eşşeklere düştük .
Hyrdır birader burak tasona mı cöktü heryerde bik bik eleştiriyon
Sent from my iPhone using Tapatalk
bende şaşırılacak durum yok şu forumda sen hariç herkes burak'tan nefret eder ...asıl şaşılacak nokta sen neden bu adamı sevip koruyorsun ?
Sadece arklarım bana bu soruyu sorabilir
sen neye dayanarak bana burak'ı eleştirdim diye soru sorabiliyorsun ?
Bana gecen küfür ettin ordan samimiyiz
saygılar.Emin değilim tam ama recep trollüyor Burak konusunda. Eğleniyor kendi kendine işte. Kimseye zararı olmadığı sürece benim için sorun yok.sen neye dayanarak bana burak'ı eleştirdim diye soru sorabiliyorsun ?