11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 tane şarkı aklımda kaldı ya ne kadar güzel şarkılar var aslında onlarla katılan olmazsa koyarım hemen şarkılar belli olunca :D

O başlık nedir ya? Karşınızda GSE var sizin! Onursal'ım müdahale edilmeyecek mi bu saygısızlığa? :coffee:

Şu an aklıma çok sevdiğim bir şarkı geldi benim de gerçi ben şarkımı gönderdim. Değiştirmem herhalde ama çok underrated şarkılar olmuş cidden biraz düşününce.

Umarım onunla katılan biri olmuştur. Çünkü kaçıncı olabileceğini çok merak ediyorum şu an. :D

Serkan'dan 2,5-3 alın, Gökhan'a ekleyin..Gökhan'dan Davut'a kayma var..Onu şey edelim..

gönderdim, sonra gece değiştirdim, şimdi gene mi değiştirsem diyip abartmayayım diye vazgeçtim :D

Benim de aklıma dinleyince çok etkilendiğim bir şarkı geldi şu an ama değiştirmeyeceğim sanırım. Katılan olmazsa bir daha düzenlenirse bu tarz bir yarışma ileri de katılırım. Bu yarışma da zaten eğer tahmin ettiğim 3-4 şarkı play-list'e girdiyse ilk 3 şansı olmayacak seçtiğim hiç bir şarkının. Harcamamak lazım erkenden. :D

Evet, an itibariyle FORUM'a girdim ve sarkiyi yolladim. Normalde böyle aksatmalar olmazdi bende ama saatler biraz ters düstü bu kez.

Murhan şarkısını gönderdi ama seçilmiş şarkı gönderdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt