11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diskalifiye edersen dava açarım twitterdan misyoner forum diye tweetler atarım:cool:

Bütün bunlar Mod lobisinin oyunları.

Arkalarında Onursal var. Bilmiyormuş gibi davranıyor ama o devirler geçti.

Serkan Şakrak diskalifiye edilemez. Pamukbank'a yapılan bir saldırıdır bu.

Serkan şakrak'ın da pamuk gibi sesi vardır.

yarışmanın favorisi olmam sebebiyle moderasyon ayağımı kaydırmaya çalışıyor ama ben bu oyunu bozarım

herşey 7. eurovisionda ozan abinin modlara yaptığı şike teklifini ortaya çıkarmam ile başladı,o günden beri üzerime oynanıyor,yazdığım çoğu mesajda uyarı alıyorum,konulardan atılıyorum ama pes etmem

bugün serkanı atan yarın bizi atar, ertesi gün diğerini.sonra bi bakmısın forumda adam kalmamış.bu zulme bi dur demeyecek miyiz gsc ahalisi?

herşey 7. eurovisionda ozan abinin modlara yaptığı şike teklifini ortaya çıkarmam ile başladı,o günden beri üzerime oynanıyor,yazdığım çoğu mesajda uyarı alıyorum,konulardan atılıyorum ama pes etmem

Buralarda çok konuşanı sevmeyiz biz koç

bugün serkanı atan yarın bizi atar, ertesi gün diğerini.sonra bi bakmısın forumda adam kalmamış.bu zulme bi dur demeyecek miyiz gsc ahalisi?

Arkalarında onursal var kardeşim yapabileceğimiz çok fazla da birşey yok, tüm yetkiler onda o birşeye ol derse hemen olur,mesajlarına layk atmayan modların yetkisini hemen almıştı mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt