11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aceleci davranıyor diyebilirsiniz ama şu şarkı belirleyip gönderme olayının bu kadar uzamasını anlayamıyorum.

katılıyorum dedikten hemen sonra şarkınızı yollayabilirsiniz, şimdi playlist yayınlansaydı şarkıları dinleye dinleye uyurduk ne güzel:)

Uyudunuz mu naptınız :D

Sonucu belli yarışma için millet kasmıyor tabi. En az 4-5 kişi aynı 2-3 şarkıyı gönderdi bence.

Sonra motivasyon kaybetti herkes. Sizin için de zor olmuştur ayrıca, sürekli bu olmadı başka şarkı verelim demek durumunda kaldınız gibi. :)

Sonucu belli yarışma için millet kasmıyor tabi. En az 4-5 kişi aynı 2-3 şarkıyı gönderdi bence.

Sonra motivasyon kaybetti herkes. Sizin için de zor olmuştur ayrıca, sürekli bu olmadı başka şarkı verelim demek durumunda kaldınız gibi. :)

:D aynı şarkının 4-5 kez geldiği olmadı da bazı şarkılar 2 kez geldi.Bence birinci belli değil :)

Genelde live performans olsaydi guzel olurdu. Biraz degisik ama super bir sarkim vardi. Buraya yazmayim ileride boyle bir yarisma yapilirsa yollarim artik

gece gece hepsini dinleyip öyle yatalim dedik ama yetismicek galiba playlist:nonchalance:

He yarışmayı emrah düzenliyormus akif değilmiş o zaman pek birşey kaçırmadim :))))

Çok sorun değil zaten. Ayda bir yapılacağı için 2-3 günde bitse bence ideal.

2-3 hafta önce bir hafta da neredeyse 2-3 Eurovision yapıldığı dönem vardı ama artık belli ki zaten bir standartta gidilecek.

Öyle artık 3-4 haftada bir yapacağız :) bazen yönetim isterse ayda 2 kez olur ancak bunlar istisnai durumlar olur.

şarkısını yollamayanlara uyuz oluyorum belirteyim dedim

bir sonraki yarismada bir deadline belirlensin bence, adam "benide yazin" diyip uyumaya gidiyor:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt