11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 dk ile bizde pişti olduk arkadaş :/

Ben pişti olmadım. Çünkü, yarışmaya katılmadım.

Karşım 2 şarkı var zaten bence yasaklanmalıydı onlar. Herkesin ilk aklına gelen şarkılar var tahminimce. İlk 4-5 şarkıdan birini attım diye düşünüyordum ama pişti olmuşum. :D

bende öyle dusunuyordum buraya katılım yazıp lınkı bulana kadar cakal dırek lınkı attı heralde :D

Bensiz Eurovision yapmışsınız aşkolsun. 1-2 saatlik boşluğumuza geldi. Ona da yarışma düzenlemişsiniz :(

Hevesim kaçtı aynı şarkıyı gönderince. :( :D

Yolladım yeni şarkıyı bu sefer pişti olmayayım ya :D

yalnız ezbere gitmeyin bi hafızanızı tazeleyin derim muazzam şarkılar vardır 3-4 tanede aklım kaldı açıkçası

bende öyle dusunuyordum buraya katılım yazıp lınkı bulana kadar cakal dırek lınkı attı heralde :D

Fikirin (Gerçek Eurovision) ortaya çıkmasında biraz benim de payım oldu galiba. Gerçi ben düşündüysem MODERASYON VE ONURSAL'larımız zaten önce düşünmüştür büyük ihtimal, ama böyle yapılabilir aslında demiştim orada.

Olumlu tepki gelince düzenlenebileceğini tahmin ettim.

Gerçi şimdi de herkes o 2-3 şarkıyı zaten tahmin ettiğinden dolayı inadına puan vermeyen de çıkabilir. :D

Alakasız olacak ama

[media]https://www.youtube.com/watch?v=TBH8o8XXnVM[/media]

Hareketlesin biraz başlık :D

2. yolladığım şarkı onaylandı büyük bir dertten kurtuldum :D

Fikirin (Gerçek Eurovision) ortaya çıkmasında biraz benim de payım oldu galiba. Gerçi ben düşündüysem MODERASYON VE ONURSAL'larımız zaten önce düşünmüştür büyük ihtimal, ama böyle yapılabilir aslında demiştim orada.

Olumlu tepki gelince düzenlenebileceğini tahmin ettim.

Gerçi şimdi de herkes o 2-3 şarkıyı zaten tahmin ettiğinden dolayı inadına puan vermeyen de çıkabilir. :D

neyse artık hedef şampiyonluktu ilk 10 da olıyım barıde gecen seferki performansım gelısmıs olsun (12 :( )

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kva951_ov0s[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt