11. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Kazanan Onur Arslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selamlar.

Açıklanmaya başlamadan yetiştim galiba bu sefer. :D

En son ben gondericem her zamanki gibi. Gece yollarim

$

yalnız Taha 24 saattir girmiyor foruma online olacak gibi de durmuyor sanki

Eurovision'da son dönemde tınısı ile iş götüren şarkı bulmak zor.

Nerede sahne şovu, enteresan sözler, tüketim odaklı şarkılar varsa hep başarılı oldu özellikle 2000'den sonra 1-2 sene hariç.

Arada güzel şarkılar da çıktı tabi, ama derecesi bazılarının pek parlak olmadı.

1-2 tanesi yakalanmış burada zaten.

Ben bu yarışmadan sonra anladığım Eurovision bu forumda çok takip edilen bir format değil gibi. Çünkü eski şarkılardan en bilinenleri seçilmiş, yenilerden de sosyal medyadan en aşina olduklarımız.

Eski şarkılarlara gidilse oradan 70'ler, 80'lerden çok güzel şarkılar çıkardı daha. Tabi belki bunda bu yarışmada başarılı olamayacağını düşünerek koymayanlar da olmuştur.

Sonuçta 70'li yıllarda değiliz ve o şarkıların ses kalitesi şu günün şarkıları ile çok rekabet edebilecek durumda değil.

Eurovision tarihinde en çok puan alan şarkı Fairytale'miş

bakalim bu forumda kac tane sarkidan anlayan adam var.benim paylastigim sarki en azindan tum uyelerden 1 puan bile olsa almalidir diye dusunuyorum.

Eurovision tarihinde en çok puan alan şarkı Fairytale'miş

Azerbaycanda yapilmayana kadar bende siki takip ederdim hatta subatdan-martdan sarkilari takip ederdik.

O sarkiyi o donem kime dinletdimse bu sarki mutlaka 1-2 olur dedi herkes.Ve tum ulkelerdende puan aldi o sarki.mesala Aysel ve Arashin birinci olamama sebebide o sarkinin o yilda olmasiydi kannimca.

Eurovision'da son dönemde tınısı ile iş götüren şarkı bulmak zor.

Nerede sahne şovu, enteresan sözler, tüketim odaklı şarkılar varsa hep başarılı oldu özellikle 2000'den sonra 1-2 sene hariç.

Arada güzel şarkılar da çıktı tabi, ama derecesi bazılarının pek parlak olmadı.

1-2 tanesi yakalanmış burada zaten.

Ben bu yarışmadan sonra anladığım Eurovision bu forumda çok takip edilen bir format değil gibi. Çünkü eski şarkılardan en bilinenleri seçilmiş, yenilerden de sosyal medyadan en aşina olduklarımız.

Eski şarkılarlara gidilse oradan 70'ler, 80'lerden çok güzel şarkılar çıkardı daha. Tabi belki bunda bu yarışmada başarılı olamayacağını düşünerek koymayanlar da olmuştur.

Sonuçta 70'li yıllarda değiliz ve o şarkıların ses kalitesi şu günün şarkıları ile çok rekabet edebilecek durumda değil.

Oylar verilmeye başlandığında zaten bir mesaj yollamıştım eski ve yeni şarkıların farkına özellikle de teknolojik cazibesine dikkat çekmek için.

Neme lazım benim 12 verdiğim şarkı dün gece yatana kadar dilimde pelesenk olmuştu.:D

İçim çook mu çok rahat valla...:cool-78:

Bu yarışmaya abone olmam gibi bir durum var mı? :D Şimdiye kadar bir kez katıldım. 2-3 kez de son anda kaçırdım. Olacak iş mi bu.

Azerbaycanda yapilmayana kadar bende siki takip ederdim hatta subatdan-martdan sarkilari takip ederdik.

O sarkiyi o donem kime dinletdimse bu sarki mutlaka 1-2 olur dedi herkes.Ve tum ulkelerdende puan aldi o sarki.mesala Aysel ve Arashin birinci olamama sebebide o sarkinin o yilda olmasiydi kannimca.

Şahin, bu klavye senin bir gün adını çıkaracak haberin olsun..:trollfacce.gif:

en yakın rakibine 169 puan fark atmış zaten ama aysel ile arashın şarkı daha güzeldi bence

Hala puanlar gonderilmedi mi?

Herhalde puanlama sureci en uzun suren yarisma olacak.

Emrah el at su ise, gece yarisina kalmasin.

♧tapatalk♧

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt